Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
4 Haziran 2007 Pazartesi - 00:00

DAF ve Tırsan Türkiye Yollarında

DAF ve Tırsan Türkiye Yollarında

DAF Trucks N.V. Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kerry McDonagh, DAF’ın  2006 yılında DAF XF 105 aracı ile, ‘Uluslararası Yılın Kamyonu’ ödülünü, Polonya, Çek Cumhuriyeti ve Macaristan’da yılın aracı ödülleri ile İngiltere’de Yılın Filo çekicisi ödülünü aldıklarını belirtti. McDonagh, şöyle konuştu; “DAF, geçtiğimiz yıl içerisinde 56 bin kamyon ve çekici üreterek, Avrupa’nın en büyük üçüncü üreticisi konumunda yer aldı. Türkiye’de DAF satışları 2006 yılında yüzde 50 oranında artış gösterdi. DAF LF, CF ve XF modellerinde günde 220 adet üretim gerçekleştirdik. Temmuz ayı itibariyle üretim adedimizi 275’e çıkartmak hedefindeyiz” dedi.

DAF ve Tırsan 12 Yıldır Beraber

McDonagh; “MAN’ı yakalamak üzereyiz. Onu da geçerek Avrupa’da birinci olacağız.”

McDonagh, 2007 yılının DAF ve Tırsan’ın işbirliğinin 12. yılı olduğunu ifade etti ve  bayileşmenin çok önemli olduğunu, Tırsan’ın 2006 yılında başlattığı bayi ağını genişletme çalışmalarının bu sene 2 bayi daha atanması ile devam edeceğini söyledi. McDonagh, DAF’ın Avrupa pazarındaki konumu hakkında ise şunları söyledi; “DAF, 5-6 yıl önce Avrupa’nın en ufak kamyon üreticisiyken aradan geçen süre zarfında Renault Trucks, Iveco ve Volvo’nun önüne geçti. Man’ı ise yakalamak üzeriyiz. Onu da geçerek Avrupa’da birinci olacağız. Batı Avrupa pazarlarında pazar payımız yüzde 14,5 seviyesinde ve Hollanda’da satılan her 3 kamyondan biri DAF’tır. İngiltere’de satışımız yüzde 28. Almanya’da ise Alman olmayan en büyük kamyon üreticisiyiz ve ithalatçıların lideri olarak 3. sıradayız.”

Nuhoğlu; “Piyasadaki belirsizlik bizi etkilemedi. 2007 satış hedefimiz bin 200 araç…”

Tırsan A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, satışlarının piyasadaki belirsizlikten çok etkilenmediğini, 2007 satış hedeflerinin bin 200 adet araç olduğunu belirtti. Nuhoğlu,  2007’nin, Tırsan açısından önemli bir yıl olduğunu ifade etti ve şöyle konuştu; “Türkiye’deki lider konumumuzu koruyacağız ve  daralan otomotiv pazarında pazar payını daha da arttıracağız. Treyler pazarında pazar hala daralıyor ama bizim payımız da yükseliyor. Ancak ilk defa bu sene ihracatımız yurt içi satışımızı geçti. Biz Nisan ayında yurt dışına 208 adet araç sattık, 220 aracı ise ihraç ettik. Buna ilaveten ihracattaki atılımlarımız devam edecek.Tırsan 20’den fazla ülkeye ihracat yaptı, 2007 sonu itibariyle de 2 bin civarında treyler ihraç ederek 50 Milyon Euro bir ihracat cirosu yaratacağız”

 
Türkiye, Enflasyonda Hedef Aştı
 
BMC Ailesi Büyüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrertürkiyelkwkamyoncusrc haberler şoförnewstruck