Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
23 Eylül 2016 Cuma - 10:51

DAF Trucks, Hanover IAA 2016'da

DAF, 22-29 Eylül tarihleri arasında Hanover'da düzenlenecek IAA 2016 fuarında "DAF Transport Efficiency" genel teması ile yer alacak.

DAF Trucks, Hanover IAA 2016 da

DAF Trucks, sektörde lider ürün ve hizmetlerinin tamamını sergileyerek kilometre başına en yüksek verim özelliğine sahip en etkili taşımacılık çözümlerini sunuyor. Yenilikçi DAF Connect filo yönetim sistemi, filo ve sürücü performansını optimize ederek lojistik verimliliğini artırıyor. Ayrıca, popüler LF ve CF dağıtım kamyonlarındaki güvenilir ve etkili PACCAR PX-5 ve PX-7 motorlara getirilen yenilikler en yüksek düzeyde verimlilik sağlıyor. En düşük düzeyde emisyon, en düşük işletim maliyeti ve en yüksek yakıt ekonomisini sağlama konusunda nesiller ötesinden gelen öncülüğünü sergileyen DAF, inovatif kamyonları ile emisyon ve yakıt ekonomisi liderliğini sürdürmeye olan bağlılığını da gösteriyor.
 
DAF standı, fuar alanında Salon 17'de yer alacak. 2500 m2'lik bir alana yayılan bir alanda, kalite standartlarını yeniden belirleyen, düşük işletim maliyetleri ve araç performansı özellikleri sunan tüm ürün serisi sergilenecek. Sergilenen DAF kamyonlar arasında, dağıtım taşımacılığı için kullanılan LF, çok çeşitli uygulamalara yönelik çok yönlü CF'nin yanı sıra ağır ve uzun yol taşımacılığında kullanılan üstün XF modelleri yer alıyor.
 
DAF IAA standında, DAF ve 1000 satış ve servis bayisinin sınıfında lider ürünlerini desteklemek amacıyla verdiği mükemmel hizmetin önemini vurgulamak için PACCAR Financial, PacLease, PACCAR Parts, TRP ve DAF MultiSupport Onarım ve Bakım Sözleşmeleri de dikkatleri çekiyor. 
 
DAF Connect filo yönetim sistemi
IAA fuarında DAF, operatöre araçlarının ve sürücülerinin performansı hakkında gerçek zamanlı bilgiler sağlayan yenilikçi filo yönetim sistemi DAF Connect'in lansmanını yapacak. Aracın konumu, yakıt tüketimi, kilometre toplamı, filo kullanım düzeyi ve rölanti süresi hakkındaki bilgiler, müşterilerin gereksinimlerine ve isteklerine göre yapılandırılabilen bir çevrimiçi panoda açık bir şekilde gösteriliyor.
 
Kullanıcı dostu pano, güncel ve eski verileri içeren kapsamlı yakıt raporları sunacak, hatta araçları ve sürücüleri karşılaştıracak şekilde de yapılandırılabiliyor. Canlı Filo Görünümü özelliği, filonun konumu hakkında gereken tüm bilgileri sağlayarak araç ve sürücü için kat edilen mesafeler ve sürüş saati de dahil olmak üzere en iyi planlamanın yapılmasını sağlıyor. Operatörler; hız, rota, konum ve yakıt tüketimi gibi alanlarda sapmalar olduğunda otomatik tanımlanan uyarılar alarak filo performansını hemen artırabiliyor
 
Taşıma operatörünü araç kullanılabilirliğini en ideal düzeye getirme, işletim maliyetini düşürme ve lojistik verimliliğini artırma konularında destekleyen DAF Connect, ideal onarım ve bakım planlamasının yanı sıra DAF tarafından özel olarak derlenen öneriler de sunuyor. "Yeni bir çağın kapılarını aralayan DAF Connect sayesinde müşterilerimizi kilometre başına en yüksek verimi alacak şekilde destekliyoruz", diyor DAF Trucks Pazarlama ve Satış Müdürü Richard Zink.
 
Kalite, çalışma hızı, kullanım kolaylığı ve araçların ayrı ayrı performansını karşılaştırma özelliği ile öne çıkan DAF Connect, 2016'nın dördüncü çeyreğinde kullanıma sunulacak. Richard Zink sözlerine şunları ekliyor: "Karma filolar veya daha önce filo yönetim sistemlerine yatırım yapmış olan filolar açısından son derece önemli olan açık bir platform oluşturmak amacıyla sınıfında lider ve bağımsız filo yönetim bilgisi tedarikçileriyle ekip halinde çalışıyoruz."
 
DAF LF ve CF için optimize edilen PACCAR PX-5 ve PX-7 motorlar
DAF, DAF Transport Efficiency felsefesinin bir parçası olarak başarıya ulaşan DAF LF ve CF dağıtım kamyonlarına PACCAR PX motorlarla yenilik katıyor. Düşük devirlerde yüksek tork özelliği, özellikle yeni ve daha hızlı tahrik hatlarının da katkısıyla sürücü konforunu artırırken çok daha iyi düzeyde yakıt verimliliği sağlıyor ve motor devirlerini 85 km/saat seyir hızında 300 dev/dak değerine kadar düşürüyor. Tahrik hatlarında en ideal düzeyde yapılan iyileştirmeler %4'e kadar daha iyi yakıt verimliliği sağlıyor.
 
Yeni yazılım ve optimize edilen ısı ve hava yönetimi sayesinde verimli ve güvenilir 4,5 litre PACCAR PX-5 ve 6,7 litre PACCAR PX-7 motorların tork düzeyi %12'ye kadar çıkarıldı. DAF LF serisinde bulunan 4 silindirli PACCAR PX-5 motorun maksimum torku şimdi 1200-1500 dev/dak değerinde 850 Nm'ye çıkarken, DAF LF ve CF serilerindeki PACCAR PX-7 motorun torku 1100-1700 dev/dak değerinde 1200 Nm'ye ulaşabiliyor.
 
DAF, Transport Efficiency programında odak noktasını koruyor
DAF IAA standında, DAF'ın yakıt verimliliği ve CO2 emisyonları alanında sektörde lider pozisyonunu daha da güçlendirme yönündeki hedefini vurgulamak amacıyla DAF araştırma ve geliştirme ürünü kamyonlarından biri de ön planda yer alıyor.
"Gelecek nesillere karşı sorumluluk taşıdığımız ve doğru olduğuna inandığımız için daha yüksek yakıt tasarrufu ve daha düşük CO2 emisyonları konusunda fırsatları artırmaya devam ediyoruz", diyor Ürün Geliştirme Müdürü Ron Borsboom. "Inovatif kamyon, bu yılın başlarında European Truck Platooning Challenge etkinliğinde de başarıyla gözler önüne serildiği gibi, örnek olarak atık ısı geri kazanımı ve önleyici, bağlantılı ve işbirliğine dayalı sürüş uygulamalarının yanı sıra hibridizasyon ve elektrifikasyon gibi gelecek vaat eden teknolojiler geliştirdiğinizi gösteriyor."
 
Ron Borsboom, son on yıl içinde bir uzun yol kamyonunda ortalama yakıt tüketiminin ve buna bağlı olarak CO2 emisyonlarının %14 oranında düşürüldüğünü vurguluyor. "Avrupa Birliğinin oylamaya sunduğu kütle ve boyutlarla ilgili yeni yasayla elbette diğer adımların arasında yenileri de atılabilir. Geliştirilen aerodinamikler, yakıt tüketiminin ve dolayısıyla CO2 emisyonunun azaltılmasını sağlayacak. Aynı zamanda, sürücünün görüş alanını artırma yönündeki fırsatlar da değerlendirilebilir ve inovatif kamyonda görüldüğü üzere ileride yakıt verimliliğini artıran teknolojiler için daha fazla yük alanı oluşturulabilir. Yasanın son halini alması ile birlikte endüstrimiz CO2 emisyonlarını daha da azaltacak ve güvenliği artıracak çözümlere yatırım yapabilecek. Sabırsızlıkla bekliyoruz."
 
PACCAR Şirketinin 20 yılı
DAF Trucks, tam 20 yıl önce dünyanın en büyük kamyon üreticilerinden biri olan PACCAR bünyesine katıldı. Böylece bir başarı öyküsü doğdu. Son yirmi yılda yapılan etkileyici yatırımlar arasında DAF'ın temiz, güvenilir ve son derece verimli motor geliştirme alanında lider pozisyonunu daha da güçlendiren Eindhoven'daki tamamen yeni motor test merkezi ve müşterilere birinci sınıf parça tedariki sağlayan Macaristan ve Eindhoven'daki PACCAR Dağıtım Merkezleri bulunuyor. Şu anda Westerlo, Belçika'da yepyeni bir kabin boyama atölyesi kuruluyor. Atölye, 2017'de açıldığında türünün en gelişmiş ve çevre dostu atölyesi unvanını kazanacak.
 
DAF, Avrupa’da en hızlı büyüyen ve en başarılı kamyon üreticilerinden biri olarak. Ağır yük segmentinde 1996'da %9 olan pazar payı bu yılın ilk yarısında %16'ya yükseldi ve DAF ağır çekici segmentinde pazar liderliği koltuğuna oturdu. DAF'ın başarısı Avrupa'nın dışına da yayılıyor. Özellikle Avrupalı kamyon konseptinin hüküm sürdüğü Güney Amerika, Rusya, Afrika ve Asya gibi dünyanın farklı bölgelerinde DAF kamyonlarının kalitesi ve verimliliği oldukça rağbet görüyor. İsrail'de pazar lideri pozisyonunda olan DAF, Tayvan'da Avrupa yapımı kamyon sıralamasında birinciliğini koruyor. Rusya ve Türkiye'de kendine ait alt satış kuruluşlarını açan DAF, Brezilya'da ise tamamen yeni bir üretim tesisi kurdu.
 
"DAF kamyonlarının yüksek kalitesi ve verimliliği giderek daha fazla operatör tarafından keşfediliyor", diyor DAF Trucks Başkanı Preston Feight. "1996'da yaklaşık 25.000 kamyon üreten DAF, geçtiğimiz yıl 50.000 adet ile bu sayıyı ikiye katladı. DAF, kamyonlar ve servislerden oluşan mükemmel bir program ve profesyonel ve bağımsız bayi ağıyla faaliyetlerini dünya çapında genişletme konusunda son derece kararlı.
 
Salon 17'deki B20 numaralı DAF standında aşağıdaki araçlar sergilenecek:
 
LF 150                       4x2 Day Cab donanımlı – Sessiz model
LF 210                       4x2 Day Cab donanımlı
LF 290                       4x2 Extended Cab donanımlı
 
CF 320                      6x2 Day Cab ve VDL kanca sistemi donanımlı
CF 440                      4x2 çekici, Space Cab donanımlı – Sessiz model
CF 440                      6x4 Day Cab ve Meiller damperli gövde donanımlı
 
XF 440                      4x2 Space Cab donanımlı çekici – Sessiz model
XF 440                      6x2 Space Cab ve BDF sökülebilir gövde donanımlı
XF 460                      4x2 Super Space Cab donanımlı çekici – 91 cm alçak şasili model
XF 510                      4x2 Super Space Cab donanımlı çekici     
XF 510                      4x2 Super Space Cab donanımlı çekici – IAA için Özel Model
 
XF Inovatif kamyon   
 

 
Karayollarında Son Durum
 
Bosch VisionX, IAA Ticari Araçlar Fuarı'nda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karayollarında Son Durum
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları ...
Anadolu Isuzu’nun Bursa Çıkarması
Anadolu Isuzu, Bursa Yetkili Bayii Bursa Ağır Vasıta (BAV Otomotiv) ile ...
Mercedes-Benz Türk’ün Yeni Başkanı Süer Sülün
Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin yeni Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün, ...
 
Bosch Mobilite Çözümleri, Pazarın İki Katı Hızda Büyüyor
Bosch’un Mobilite Çözümler iş sektörü hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.
Motul, Volkan Işık İle Güçlerini Birleştirdi
Madeni yağ devi Motul, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Otomobil ve motosiklet ...
TEMSA, Hannover Fuarı’nda 100 Adetlik Safir Plus Anlaşması Yaptı
TEMSA, Anadolu Seyahat ile 100 adet Safir Plus 2+1 otobüs alımı anlaşması yaptı.
 
Mobilitenin Geleceği Mercedes-Benz Future Bus Görücüye çıktı
Dünya lansmanı yapılan Mercedes-Benz Future Bus geleceğin şehir içi mobilitesini ...
Mercedes-Benz Urban eTruck'ı tanıttı
Mercedes-Benz tamamen elektrikli olan kamyonu Urban eTruck’ı tanıttı.
Türkiye Pazar lideri TEMSA, Hannover Ticari Araç Fuarı’nda
Almanya’nın Hannover kentinde 21-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
fahrer
dikkat
sondakika
bus
kamyonum
Kamyon
truck
treyler
şoför