Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
1 Şubat 2024 Perşembe - 17:04

DAF, International Dealers of the Year 2024 Kazananlarını Belirledi

Çekya NEVA Group, Malaga'daki (İspanya) DAF Uluslararası Bayi Toplantısında her alandaki mükemmel müşteri deneyimi sayesinde " International DAF Dealer of the Year 2024" seçildi. Pazarlama ve Satış Müdürü ve DAF Trucks Yönetim Kurulu üyesi Bart Bosmans'a göre, "NEVA Group mükemmeliyete olan sarsılmaz bağlılığı sayesinde, 2024 ödülünü hak etti."

DAF, International Dealers of the Year 2024 Kazananlarını Belirledi

DAF, her yıl Ocak ayında en iyi performans gösteren bayilerini takdir eder ve ödüller mükemmel müşteri memnuniyeti, olağanüstü iş performansı ve olağanüstü (satış sonrası) satış başarıları elde eden bayilere verilir. Her alanda mükemmel performans gösteren bayi, prestijli "International Dealer of the Year" unvanını evine götürür.

"Müşteri memnuniyetinde En İyi Performansı Gösteren Bayi"
Çekya'nın Ný?any şehrinde bulunan NEVA Group, sürekli olarak personel eğitimine yatırım yapıyor, iş büyümesi için güçlü bir hırs sergiliyor ve müşteri deneyimini sürekli geliştirmeye kendini adamış durumda. Pazarlama ve Satış Müdürü Bart Bosmans, Bayi Ödülü seremonisinde, "Bu yılın International DAF Dealer of the Year unvanlı bayisi, müşterileri için en iyi iş ortağı olduğunu kanıtladı," dedi. "Müşteri memnuniyetine olan olağanüstü bağlılığı ile NEVA Group sürekli olarak mükemmel sonuçlar sunar,"
Pazarlama ve Satış Müdürü Bart Bosmans şunları ekledi: "NEVA Group, mükemmel satış tavsiyeleri, uzun çalışma saatleri sunarak ve atölyelerinde etkileyici bir "İlk Seferde Doğru" puanı elde ederek öne çıkmaktadır. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde NEVA Group'un pazar payı ulusal ortalamanın önemli ölçüde üzerinde.

PACCAR Parts ve PACCAR Financial ödülleri
"International PACCAR Parts Dealer of the Year" unvanını DAF bayisi TH Trucks Romania kazandı. Bu bayi, 11 konum ve TRP mağazaları ile ulusal açıdan mükemmel bir kapsama sahiptir. PACCAR Parts Europe Genel Müdürü Dick Leek şunları söyledi: "Atölyelerinde kaliteli hizmet sunmanın yanı sıra bu bayi, iyi eğitimli 12 dış parça satış elemanıyla güçlü bir parça perakende odağına sahiptir. TH Trucks Romania, PACCAR Parts Fleet Services ve eCommerce gibi programları kullanarak pazar alanını genişletti."

PACCAR Financial Europe Genel Müdürü Gerrit-Jan Bas, İtalya'nın güneyindeki İtalyan DAF bayisi Delcom'u hedeflerini önemli ölçüde aştığı için "International PACCAR Financial Dealer of the Year" seçti. Gerrit-Jan Bas: "Delcom, PACCAR Financial'ın mükemmel ürün ve hizmetlerinin Delcom'un kararlılığı ile birleştiğinde; müşterilerimizin DAF Kamyonları satın almalarının yanı sıra verimliliklerini ve karlılıklarını optimize etmelerini nasıl desteklediğini mükemmel bir şekilde göstermektedir."

International DAF Service Dealer of the Year
DAF ayrıca en iyi performans gösteren satış sonrası ve servis bayisini de takdir etti. Bu unvan Polonya'daki ESA Trucks'a (Godzieszów, Ilowa, Poznan, Swiecko, Konin, Ostrow ve Zielona) verildi. DAF Trucks Satış Sonrası Müdürü Twan Winters: "ESA yeni bir servis noktasına yatırım yaptı ve tüm teknisyenlerini ve servis danışmanlarını kapsamlı bir şekilde eğitti. Ancak hepsinden önemlisi, ESA'nın atölyeleri en yüksek müşteri memnuniyeti için neredeyse %100 İlk Seferde Doğru puan aldı."

Gold ve Silver Award
Geleneksel olarak DAF, aynı zamanda mükemmel performansları için birçok bayiyi Gold Award veya Silver Award ile ödüllendirir:

Gold Award:
Van Tilburg-Bastianen Groep (Hollanda), ESA Group (Danimarka), DESK Holding/EBB (Almanya) ve Chassis Cab (Birleşik Krallık).

Silver Award:
Ford & Slater (Birleşik Krallık), Groupe Lefevre (Fransa), Tschann Nutzfahrzeuge (Avusturya) Loven Eschweiler (Almanya), Garage H. Aerts (Belçika), Whole and Retailer (İspanya) Officina Veicoli Industriali Piacenza (İtalya) ve Ciron (Fransa).

Avrupa'da ve Avrupa dışında 1100'den fazla konuma sahip bir ağ sayesinde DAF müşterileri, her zaman yakınlarında bir bayi veya servis olduğunu bilir. DAF bayileri, en yüksek çalışma süresi ve en düşük işletme maliyetleri için tasarlanmış birinci sınıf destek ve kapsamlı hizmetler sunar.

 

 
Schmitz Cargobull ve Berger Fahrzeugtechnik GmbH Güçlerini Birleştiriyor
 
İstanbul Nakliye ve Lojistik Çözümlerinde Şah Lojistik
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Siemens, Elektrikli Otobüsler ve Elektrikli Kamyonlar İçin Hızlı Şarj Çözümlerinde Uzmanlaşan Heliox’u Satın Aldı
Siemens AG, elektrikli otobüslere, elektrikli kamyon filolarına ve binek ...
Has Otomotiv Yatırım ve Pazarlama Ege Şubesi, Yeni Lokasyonunda Hizmete Başladı
Sürdürülebilirlik odağı çerçevesinde çevreci uygulamalarıyla öne çıkan ...
Mercedes-Benz Kamyon’un Sağlık Bakım Tırı Türkiye’nin 7 Bölgesini Ziyaret Ederek Kamyon Şoförlerinin Yanında Oldu
Türkiye’nin dört bir yanındaki kamyon şoförlerine sağlık ve bakım hizmeti ...
 
Mercedes-Benz Türk’ten Ampute Futbol Milli Takımı’na Avrupa Şampiyonası için Tam Destek!
Mercedes-Benz Türk 2022’den bu yana resmi ulaşım sponsorluğunu yürüttüğü ...
Mercedes-Benz Türk’ten 2023 Yılında Rekor Üretim ve İhracat
Mercedes-Benz Türk, 2023 yılında Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda ve Aksaray ...
Haldex Türkiye’nin Fren Servisleriyle İstanbul’da Buluştu
2023 başında ticari araç fren sistemler üreticisi Haldex’i bünyesine katan ...
 
Mercedes-Benz Türk Çalışanları Fikirlerini Yarıştırıyor
Mercedes-Benz Türk’ün Koza Merkezi, şirket içerisinde yenilikçi, sürdürülebilir, ...
Mercedes-Benz Türk 2023 Yılında Yeşil Enerji Yatırımlarını Sürdürdü
Mercedes-Benz Türk, gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için ...
IVECO BUS Türkiye Pazarında Güçleniyor, Yetkili Bayiisi FSM Demirbaş Otomotiv Aracılığı ile Otobüsler Yollara Çıktı
Dünyanın önde gelen otobüs üreticilerinden biri olan ve Avrupa'da yolcu ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwdikkatşoför haberler buskamyoncutrucktreylerkamyonum