Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
16 Kasım 2023 Perşembe - 20:15

Crown’un Yeni Nesil Ekipmanları, Dijital Depoyu Gerçeğe Dönüştürüyor

Türkiye pazarında farklı sektörlere akıllı depolama çözümleri sunan, dünyanın önde gelen endüstriyel kaldırma ekipmanları markası Crown’un, yeni nesil forklift ve depo ekipmanlarının tanıtımı Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. ev sahipliğinde gerçekleşti.

Crown’un Yeni Nesil Ekipmanları, Dijital Depoyu Gerçeğe Dönüştürüyor

2017 yılından bu yana Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. güvencesiyle Türkiye’de endüstriyel taşımacılığa yönelik zengin ürün gamı, ödüllü tasarımları, verimliliği ve fonksiyonelliği ile depoların çözüm ortağı olan Crown, Avrupa standartlarında üretilen yeni nesil turbo Stage V motora sahip olan C-D Dizel Forklift ve ESR 1000 Reach Truck modellerini Türkiye pazarında iş ortakları ile buluşturmaya başladı. “Depolamanın Geleceği” mottosuyla Sheraton Grand İstanbul’da gerçekleşen lansmanda Crown’un yeni nesil depo ekipmanları ve forkliftleri sektör yöneticilerinin beğenisine sunuldu.

Crown “Depolamanın Geleceği” lansmanında Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Genel Müdürü Eşref Zeka, Crown Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgelerinden Sorumlu Satış ve Pazarlama Direktörü Simon Emery ve Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Endüstriyel Ürünler Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Bülent Beleda konuşmacı olarak sahnede yer aldılar.

40 Yılı Aşkın Süredir Forklift Sektöründe

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Genel Müdürü Eşref Zeka, açılış konuşmasında 40 yıl önce Komatsu markalı forkliftler ile lojistik sektörüne hizmet sunmaya başladıklarını, bugün ise lojistikten, inşaata, maden sektöründen, tarıma ve sanayiye kadar, birçok sektörün ihtiyacına cevap veren müşteri odaklı bir iş modeli oluşturduklarının altını çizdi. Tokyo merkezli Marubeni ve güçlü markaları ile sürdürülebilir bir gelecek için yüksek teknolojili ürünler sunduklarını belirten Zeka, “’Bizler sadece satış yapan, forklift veya depo ekipmanı teslim etmeyi amaçlayan bir kurum değiliz. Önceliğimiz müşterilerimizi dinlemek, anlamak ve onlara doğru çözümler sunmak’’ olduğunu vurguladı. Gerek satış, gerek satış sonrası hizmetlerde, ikinci el ve kiralama hizmetlerini geniş hizmet ağı ile birleştirerek öncü olmayı ve içinde bulunduğumuz ekosistemin de dönüşümüne katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi ve sözü Crown’un Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgelerinden Sorumlu Satış ve Pazarlama Direktörü Simon Emery’e bıraktı.

Crown Fabrikaları Yeşil Enerjiyle Üretim Yapıyor

Crown’un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgelerinden Sorumlu Satış ve Pazarlama Direktörü Simon Emery, konuşmasına, Marubeni ekibine son birkaç yıldaki mükemmel iş birliği ve destekleri için teşekkür ederek ve daha uzun yıllar sürecek başarılı bir iş ortaklığını beklediğini dile getirerek başladı. Yeşil enerji ile çalışan fabrikalarda üretilen Crown ekipmanlarında, plastik yerine çelik aksam kullanıldığına vurgu yapan Emery, ürünlerinin %90’unden fazlasının geri dönüştürülebilir olduğunun ve Crown parçalarının %85'inin şirket içinde üretilmesi sayesinde azalan nakliye işlemleri dolayısıyla karbon ayak izini azalttıklarının altını çizdi.

Crown, Dijital Depoyu Gerçeğe Dönüştürüyor

Ar-ge ve inovasyonları ile kısa sürede Türkiye pazarında da güçlü bir marka konumu elde ettiklerini dile getiren Emery, veriyi deponun merkezine yerleştirdiklerini vurgulayarak şunları söyledi: “Crown, dijital depoyu gerçeğe dönüştürüyor. Crown, Gena bağlantılı ekipmanları ile veriyi deponun merkezine yerleştiriyor ve operatörlere günlük görevlerinde verimli ve üretken olmaları için gereken bilgi ve geri bildirimi sağlıyor. Bu sayede verimliliği artırıyor ve maliyetleri düşürüyor. Müşteriler, ekipmanlarının filo yönetimi bilgilerini aramaya başladığında Crown Infolink filo yönetim sistemi, kullanıcıların tüm ekipmanlarını kullanımı kolay bir web portalı üzerinden görmelerini sağlıyor. Bu, performansı, çalışma süresini, kullanımı ve meydana gelebilecek kazaları da ölçmenizi sağlıyor.”

Dikey ve Dar Koridorlu Depolarda İşlevsel Çözümler

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. Endüstriyel Ürünler Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Bülent Beleda, son yıllarda büyük şehirlerde artan depo maliyetlerinin dikey ve dar koridorlara sahip depoların inşasına sebep olduğunu, 17-18 metre yüksekliğindeki raflarda ve 1,5 metre genişliğindeki koridorlarda işlevsel çözümler sunan ekipmanların öneminin arttığını vurguladı. “Tam da bu gelişmeler sebebiyle 2017 yılında Crown ile iş birliğimiz başladı. Oluşan ihtiyaçlar doğrultusunda da forklift ve depo ekipmanı ürün gamımızı geliştirmeyi ve genişletmeyi sürdürdük” diyen Beleda, düşük yakıt tüketimi özelliğinin ön plana çıktığı yeni Crown C-D Dizel Forkliftleri ile yeni teknolojiler ile donatılmış ESR 1000 akülü reach truck modelleri hakkında bilgiler verdi. Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış yaygın servis ağımız ile makinaların kesintisiz bir şekilde çalışması için gerekli hizmetleri sağladıklarını vurgulayan Beleda, finansal çözümler ve avantajlı kiralama hizmetleri ile de iş ortaklarının yanında olduklarını belirtti.

Lityum İyon Akü Teknolojileri Öne Çıkacak

Depolamanın Geleceği temasıyla düzenlenen lansmanda Beleda, sektöre yön verecek gelişmeler hakkında da bilgiler paylaştı. Akü teknolojisinin önümüzdeki yıllarda hızla gelişmeye devam edeceğini ve lityum iyon pazarının da şu anda bulunduğundan çok daha ileri seviyelere geleceğini belirten Beleda, Crown V-Force lityum iyon akü teknolojisinin standart kurşun asitli akülere kıyasla depo verimliliğini ve enerji tasarrufunu maksimuma çıkarttığını ve akü değişim ihtiyacını ortadan kaldırdığını belirtti.

Crown’un yeni nesil forklift ve depo ekipmanları hakkında bilgi edinmek ve kampanyalardan faydalanmak için https://www.depocozumleri.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 
TruKKer Türkiye, ‘logitrans’ Fuarı’nda Çevreci ve Teknolojik Çözümlerini Tanıtıyor
 
Karsan e-ATA İtalya’da İlkleri Gerçekleştirdi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Barlas Antrepo, İstanbul Sancaktepe'de Hizmete Açıldı!
İstanbul'un lojistik sektöründeki güçlü oyuncularından Barlas Antrepo, ...
İndirim Döneminde 9 Milyar TL Ticaret Hacmi Öngörülüyor
Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle ...
EvoLog’dan Üst Düzey Atama
Kurulduğu günden bu yana her yıl yüzde 30’luk büyüme kaydeden ve bu yıl ...
 
CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri AGT Kurye İş Birliği ile Türkiye’de Bir İlke İmza Attı
Kargo, kurye ve lojistik sektörüne özel yenilikçi teknolojiler geliştiren ...
Mars Hava ve Deniz Kargo, Uluslararası Fuarlara Damgasını Vurdu!
İstanbul Ticaret Odası milli katılım organizasyonu ile Köln Anuga Uluslararası ...
Logista, Asya'da Orta Koridor'la Büyümeye Devam Ediyor
Orta Koridor, Avrupa ile Asya arasında ticari bir köprü olma özelliğini ...
 
WeLD, WOP’la Trilyon Dolarlık Pazara Giriyor
WeLD Uluslararası Taşımacılık, “İkinci yüzyılın projesi” sloganı ile lanse ...
Logistic Summit 2023: Thread in Motion, Giyilebilir Teknoloji ile Almanya Lojistik Sektörü’nde
Endüstri 5.0 ilkeleriyle şirketleri uçtan uca dijitalleştirme yolunda ...
Lojistik Sektöründe Hızlı Sevkiyatın Önemi, Navlungo Cüzdan ile Yeniden Tanımlanıyor
Dünya genelinde online alışveriş yapanların yüzde 41’i ürünlerinin sevkiyatının ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler dikkattürkiyenewsKamyonbuslkwtreylerşoför