1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. Citroen DS 3 Cabrio Türkiye Yollarında

Citroen DS 3 Cabrio Türkiye Yollarında

DS serisinin ilk ürünü DS3, dünya genelinde elde ettiği rekor seviyede satış başarısının ardından beş kişilik cabrio keyfi yaşatacak olan DS3 Cabrio ile Ağustos ayından itibaren Türkiye yollarında

  • | Kamyonum

Citroen’in efsanevi modeli DS’in köklü mirasından ilham alarak tasarlanan DS serisinin ilk ürünü olan DS3 yıl içerisinde 150.000 adetten fazla satış adedine ulaşarak başarısını ispatladı.

 

Citroen DS3 serisinin eşsiz karakterini gözler önüne seren DS3 Cabrio; Siyah, mavi ve DS Monogramlı gri olmak üzere üç farklı renkte açılır tavan seçeneği sunarak , Cabrio otomobilde de  kişiye özel olma hissini tatmin ediyor. DS3 Cabrio sahip olduğu 3D  arka farları ve orijinal bagaj kapısının açılmasıyla da DS serisinin tüm zarafetini sergiliyor.DS3 Cabrio, köpekbalığı yüzgeçlerini andıran çamurluğu, ön yüzde Led lambalarını taşıyan yan rüzgârlıkları, Citroen’in yeni imzası olan 3 boyutlu Led arka stop farları ile de fark yaratıyor.

 

Özellikle sürüş keyfi yaşatmak için tasarlanan bu farklı model, üstü açılan klasik otomobillerin sağladığı tüm avantajları, hatchback serisi araçların güçlü yanları ile harmanlıyor.

 

Gerçekleştirdiği yenilik akımıyla üstü açılır otomobil segmentine renk katan  DS3 CABRIO, 5 kişilik  yolcu kapasitesi, geniş bagaj hacmi ve 120km/s’a kadar olan hızlarda bile açılıp kapanabilen elektrikli tavanı  ile rakiplerinden farklılaşıyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz