Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
12 Ekim 2020 Pazartesi - 11:09

Büyükşehir Ulaşım Esnafına Desteğini Sürdürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, pandemi sürecinde dolmuşçu esnafına destek olmayı sürdürüyor. Dolmuş duraklarında maske ve dezenfektan dağıtımına devam eden Ankara Zabıtası, toplu taşıma araçlarında koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini artırdı.

Büyükşehir Ulaşım Esnafına Desteğini Sürdürüyor

Koranavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla özellikle toplu taşıma araçlarında tedbirlerini artıran Ankara Büyükşehir Belediyesi, ulaşım esnafına desteğini sürdürüyor. 

Ankara Zabıtası, virüs nedeniyle zor günler yaşayan dolmuşçu esnafına dezenfektan ve maske dağıtımında bulunmaya devam ediyor.

10 BİN MASKE DAHA DOLMUŞ DURAKLARINA DAĞITILDI

 Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Başkentlilerin yoğun olarak kullandığı Gülbaba, Bentderesi, Cento ve Güvenpark Dolmuş Duraklarında maske ve dezenfektan dağıtımı gerçekleştirdi.

Ulaşım esnafına eş zamanlı olarak hijyen desteği sağladıklarını belirten Zabıta Şube Müdürü Veda Oğan, “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak 4 dolmuş durağı noktasında 10 bin maske ve 140 adet 5 litrelik dezenfektanımızı durak temsilcilerine teslim ettik. Günlük temizlikleri yapılan bu dolmuşlara halkımız gönül rahatlığıyla binebilirler. Çalışmalarımız pandemi süresince devam edecek” dedi.

 

GÜVENPARK DOLMUŞ DURAĞINDA MASKE VE DEZENFEKTAN DAĞITIMI

Güvenpark Dolmuş Durağı’nda gerçekleşen maske ve dezenfektan dağıtımına katılan Ankara Minibüsçüler Odası Genel Sekreteri Murat Kurt, “Pandemi sürecinde Büyükşehir Belediyesi her türlü bizim yanımızda oldu. Araçlarımız dezenfekte edildi, maske dağıtımı yapıldı ve yakıt desteği sağlandı. Minibüsçüler esnafına pandemi sürecinde en çok destek olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür ederiz” derken, Ankara Minibüsçüler Odası Başkan Vekili Çakır Karakoç ise, “Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalardan ve bu süreçte verdiği destekten halkımız da esnafımız da çok memnun. Mansur Yavaş’a ve tüm belediye personeline tek tek teşekkür ediyoruz. Belediyemiz sürekli bizi arıyor, yardımcı oluyorlar” diye konuştu.

    Gülbaba Dolmuş Durağındaki dağıtıma katılan Ankara Minibüsçüler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özakman da, “Bizlere maddi manevi her konuda yardım eden ve yalnız bırakmayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’a teşekkür ederim” sözleriyle düşüncelerini paylaştı.

 

DOLMUŞÇU ESNAFINDAN BAŞKAN YAVAŞ’A TEŞEKKÜR

   Dolmuşçu esnafı Büyükşehir Belediyesinin dağıttığı maske ve dezenfektan desteğinin hem yolcuların hem de kendilerinin sağlığı için önemli olduğunu vurgulayarak, şunları söylediler:

-Mustafa Erdugan: “Destekleri için Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Pandemi sürecinde bizim hep yanımızda oldular.”

-Duran Kaçar: “Bizlerle ilgilendikleri ve destek oldukları için öncelikle Mansur Yavaş’a teşekkür ediyoruz. Yapılan yardımlardan ve çalışmalardan çok memnunuz.”

-Metin Tokeş: “Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz.”

-Volkan Polat: “Halkın sağlığı ve bizim sağlığımızı düşünerek dağıtılan bu maskeler ve dezenfektanlar için çok teşekkür ederim. Başkanımız Mansur Yavaş’tan Allah razı olsun.”

-Niyazi Sütçü: “Başkanımız Mansur Yavaş koronavirüs salgını döneminde maddi manevi bize her konuda destek oldu. Hizmetlerinden çok memnunuz. Bugün dağıtılan maske ve dezenfektanlar için de teşekkürlerimi sunuyorum.”

-Sefer Çaylak: “Mansur Başkanımız pandemi başladığından bu yana maske ve dezenfektanın yanı sıra bizlere maddi manevi her konuda destek oldu. Yapmış oldukları hizmetlerden dolayı başta Mansur Yavaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

-Alaattin Yüksek: “Koronavirüs döneminde oldukça zor günler geçiriyoruz. Maddi olarak büyük zorluklar yaşıyoruz. Mansur Başkanımız bu zorlu günlerde bizleri yalnız bırakmadı ve her konuda destek oldu. Maske ve dezenfektan dağıtarak yolcular ile bizim daha güvenli yolculuk yapmamamızı sağlıyorlar. Emeklerinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür ederim.”

 
Ağır Ticari Araç Pazarı Yüzde 85 Arttı
 
New Managing Director In Denmark
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Scania En Çok Satan İlk 3 Marka Arasında Yer Aldı
Scania, Eylül ayında gerçekleştirdiği 287 adetlik satışla en çok tercih ...
Estonya Tektip Geçiş Belgeleri Kullanıma Açılıyor
Uluslarararası Nakliyeciler Derneği (UND), 200 adet Estonya tektip geçiş ...
Başkent Parklarını Kadınların Örgüleri Renklendirdi
   Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kadın Sığınma Evleri’nde kalan kadınların ...
 
Finlandiya Geçiş Belgesi 11 Adet Kaldı
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), 700 adet Finlandiya tektip geçiş ...
Thermo King 'Akıllı Treyler' Kategorisinde Birincilikle Ödüllendirildi
Thermo King’in Advancer A-Serisi, Avrupa'nın önde gelen 16 taşımacılık ...
Iveco Eurocargo 1,200,000 Km’yi Motor Kapağı Açılmadan Tamamladı
Antalya’da bölgesel ve şehirler arası taşımacılık yapan Eurocargo sahibi ...
 
Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği, Kamu ve Sektör Temsilcileriyle İzmir’de Buluştu
Kamu ile temaslarını sürdüren Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği (GAİD), ...
Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, “Tarihimizin En Yüksek Pazar Payına Ulaştık”
Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan online canlı bağlantı ...
Havaş Genel Müdürlüğü’ne S.Mete Erna Asaleten Atandı
Türkiye’nin önde gelen yer hizmetleri şirketi Havaş’ın, Temmuz 2020’den ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyon haberler dikkatsrctürkiyetruckbussondakikaşoför