Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Mayıs 2023 Pazartesi - 13:21

Bursa’da Zaferin Adı Çukurova-Akçay

Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası ikinci yarışı Beydağ Int Yapı 47.Yeşil Bursa Rallisi, 19-21 Mayıs tarihlerinde ICRYPEX, Bursa Büyükşehir Belediyesi, aloft Hotel Bursa, İnallar ve Özhan katkılarıyla Bursa Otomobil Sporları Spor Kulübü (BOSSEK) tarafından düzenlendi.

Bursa’da Zaferin Adı Çukurova-Akçay

Yarışın start seremonisinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 148 sporcunun katılımı ile büyük bir coşkuyla kutlandı. Sayın T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Sayın Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş’ın da katıldıkları seremonide, Türkiye’nin yerli otomobili TOGG da ilk kez yarışeverlerin karşısına çıktı.

Ekiplerin iki gün boyunca toplam uzunluğu 470 km. olan asfalt zeminli parkurda 10 özel etapta mücadele ettikleri rallinin genel klasman birincisi BC Vision Motorsport takımından Burak Çukurova-Burak Akçay olurken, ekip aynı zamanda Sınıf 2 birinciliğinin de kazandı. GP Garage My Team’den Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı ikinci olurken, Castrol Ford Team Türkiye’den Ali Türkkan-Burak Erdener ise genel klasman üçüncülüğünün yanı sıra Sınıf 3 birinciliğini elde ettiler. İkinci gün ara ara yüzünü gösteren yağışlı havanın ekipleri bir hayli zorladığı rallinin Markalar birincisi Castrol Ford Team Türkiye, Takımlar birincisi de BC Vision Motorsport oldu.

Bu yıl uygulanmaya başlanan masters kategoride birinci GP Garage My Team’den Uğur Soylu olurken, ikinciliği aynı takımdan Erhan Akbaş, üçüncülüğü de Castrol Ford Team Türkiye’den Cem Yudulmaz kazandı. Red Bull sporcusu Ali Türkkan yarışın Genç pilotlar birinciliğini kazanırken, genç co-pilot birincisi Sevgi Aktürk ile yarışan Begüm Uludağ oldu. Rallinin Sınıf 4 ve iki çeker birincisi Atış Motorsports’tan Yıldıray Demircioğlu-Mehmet Köleoğlu olurken, Sınıf N birincisi GP Garage My Team’den Sinan Soylu-Özgür Akdağ, Sınıf 5 birincisi BC Vision Motorsport’tan Tuncer Sancaklı-Asena Sancaklı oldular. Kadın pilotlar birinciliğini GMG Racing’ten Burcu Çetinkaya, kadın co-pilotlar birinciliğini ise Asena Sancaklı elde ettiler.

Yarışın klasik ralli otomobillerine açık historic klasmanı ve Kategori 1 birinciliğini baba oğlu ekip Ömer Gür-Levent Gür kazanırken, Tan-Selda Çağlayan çifti ikincilik ve Yılmaz Köprücü-Utku Güloğlu da üçüncülük basamağına çıkan ekipler oldular. Historic klasmanı kadın co-pilot birinciliği ödülünü ise Selda Çağlayan kazandı.

Erkan Bodur TOSFED Ralli Kupası klasmanında BC Vision Motorsport’tan Melih Cevdet Yıldırım-Bora Arabacı, genel klasman ve Kategori 2’de ilk sırada yer alırken, Kategori 1’de Kaan Kara-Taner Kara, Kategori 3’de Fatih Selim Göçer-Ali Tuğrul Kaya ve Kategori 4’te de Kemal Çetinkaya-Tolga Tezeken kupayı ilk sırada tamamlayan ekipler oldular. Kadın pilotlar birincisi kızı Zeynep Tümerkan ile ilk kez bir rallide start alan Çiğdem Tümerkan olurken, Sinan Yardımedici ile ilk startını alan Cansu Açar da kadın co-pilotlar birinciliğine uzanan isim oldu.

Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası, 10-11 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan Eskişehir Rallisi ile devam edecek.

 
Estonya Konvansiyonel Geçiş Belgeleri Tükendi
 
Ekol Gençler Tarafından Yılın En İyi İşveren Markası Seçildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Castrol Ford Team Türkiye, Yeşil Bursa Rallisi’nde Genç Pilotları ile Başarı Peşinde Koşacak
Türkiye’ye Avrupa şampiyonluğunu kazandırarak adını tarihe yazdıran Castrol ...
Yaygınlaşan Elektrikli Araçlar, Çevreye ve Ülke Ekonomisine Katkı Sağlıyor
Ulaşım, dünyadaki karbon (CO2) emisyonlarının yaklaşık yüzde 24'ünü, binek ...
AB'de Yeni Otomobil Satışları Nisan'da Yükseldi
Avrupa Birliği (AB) otomobil pazarında toplam satışlar, geçen ay yüzde 17,2 artarak 800 bini geçti.
 
Ford, Tasarım ve Mühendisliğinde Ford Otosan İmzası Taşıyan E-Tourneo Courier'i Tanıttı
Ford, otomotiv dünyasının geleceğine öncülük eden ‘Geleceği Bugünden Yaşa’ ...
En Yeni Elektrikli Araç Teknolojileri Bursa’da Sergilenecek
Türkiye’de ve dünyada elektrikli araçlara yönelik talep sürekli artarken, ...
Nisan Ayında Chery Group Yüzde 128, Chery Markası İse Yüzde 120 Büyüdü!
Nisan ayında birçok otomotiv pazarı ivmesini artırdı. Geçtiğimiz ay ABD ...
 
Nissan Türkiye’nin Deprem Yardımları 40 Milyon TL’yi Aştı
Nissan Türkiye, depremin felaketinin yaşandığı Şubat ayından bu yana bölgeye ...
Mercedes-Benz Otomotiv’de Üst Düzey Atamalar
Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Emre ...
Tesla, Anadolu Yakası’ndaki İlk Pop-Up Mağazasını Akasya’da Açtı
Elektrikli otomobillerin bilinirliğinin artmasına dünya genelinde öncülük ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newskamyonumbuslkw haberler srcsondakikaKamyontürkiye