Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Şubat 2022 Cuma - 12:17

Bulung, Tırsan Filosunu 200 Adede Yükseltti

Avusturya merkezli Bulung Logistics, son yatırımında filosuna Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride araçları ekledi, yeni yatırımıyla birlikte firmanın filosundaki Tırsan araç sayısı 200’e ulaştı.

Bulung, Tırsan Filosunu 200 Adede Yükseltti

YENİ ARAÇ YATIRMI İLE BULUNG, TIRSAN FİLOSUNU 200 ADEDE YÜKSELTTİ

Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla treyler sektörüne yön veren ve lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam eden güvenilir lider Tırsan, Adapazarı Fabrikasında, teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Tırsan’ın Bulung Logistics’e gerçekleştirdiği teslimat törenine; Bulung Logistics Genel Müdürü Savaş Kasap, Filo Tır Yönetim Müdürü Ergün Gengönül ve Tırsan Treyler Satış Temsilcisi Orkun Demir katıldı.

Tırsan’a Her Zaman Güvenimiz Tam

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Bulung Logistics Genel Müdürü Savaş Kasap, “Firmamız hızlı ve güvenilir şekilde Türkiye’den ve Avrupa’dan kara taşımacılığı ve intermodal taşımacılık hizmeti vermektedir. Lojistik faaliyetlerimizin çevresel etkisini en aza indirmek için hem demiryolunda hem de karayolunda yalnızca Euro-6 normlu araçlar kullanarak çevreye duyarlı taşımacılık gerçekleştirmekteyiz. Tırsan, yıllardır yurt dışı ve yurt içi tüm operasyonlarımızda müşterilerimize kaliteli ve güvenilir hizmet vermek adına her zaman tek tercihimiz oldu. Gerek ürünlerinin başarılı performansı, gerekse her koşulda firmamıza sağlamış olduğu hızlı satış sonrası hizmetleri ile Tırsan’a her zaman güvenimiz tam. Tırsan ile yıllardır devam eden başarılı ve güçlü iş birliğimizin ileriki yıllarda da artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Kasap sözlerine şu şekilde devam etti, “Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride araçlarının sahip olduğu “Lastik Taşıma Sertifikası” sayesinde müşterilerimiz, lastik taşımacılığı da yapabilmektedir. Ayrıca araçta bulunan tren yükleme opsiyonu ile, treylerler intermodal taşımacılığa da uygundur. Öte yandan araç, farklı çekicilerle de kullanım olanağı sağlayan çok fonksiyonlu süspansiyon özelliğine de sahiptir. Bu özelliği sayesinde ter tip çekici modeli ile taşıma yapabiliyoruz bu da firmamız için büyük avantaj” açıklamalarında bulundu.

Tırsan Perdeli Multi Ride İle Müşterilerimizin Rekabet Gücünü Artırıyoruz

Tırsan Treyler Satış Temsilcisi Orkun Demir de teslimat töreninde bir konuşma yaparak, “Teslimatını yaptığımız Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride araçlarımız, her türlü çekici modelinde kullanılabilmektedir. Bu sayede müşterilerimiz operasyonel işlerinde daha esnek ve daha hızlı hareket edebilecektir. Öte yandan müşterimiz, filosuna yeni eklediği Tenteli Perdeli Multi Ride treylerler ile rekabet gücünü daha da artıracaktır. Müşterimizin, tercihini yine Tırsan kalitesinden yana kullanmasından dolayı mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride Özellikleri

Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treylerler, yükün emniyetli şekilde taşınabilmesi için, televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 farklı noktadan bağlantı yapmaya olanak sağlayan K-Fix yük güvenlik sistemine ve Code XL yük emniyet sertifikasına sahiptir.

Tenteli Perdeli Multi Ride aracı, Tren Yükleme Sistemi opsiyonu sayesinde filo yönetiminde esnekliği artırmak üzere geliştirilmiştir. Bu opsiyon içerisinde, 2 x 2 adet Tren Vinç Bağlantı noktası ile Tren Yükleme için özel tasarlanan dingil hava yastıkları bulunmaktadır. Sistem, "e-f-g-i" vagon tipleri ve P400 tünel tiplerine de uyumludur.

Mekanik çatı kaldırma sistemi sayesinde, 5 farklı iç net opsiyonu, hızlı yükleme ve boşaltma kolaylığı sunan Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride, yan kayar perde ve kayar çatı özelliği sayesinde müşterilerine maksimum verimliliği sunmaktadır. 7,2 ton forklift aks yüküne dayanıklı tabanı sayesinde, rampa yüklemelerinde maksimum taban dayanımı sağlamaktadır. Öte yandan aracın, şasi ve çelik aksamları çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalıdır. 

 
Martaş Otomotiv, Ağır Vasıta Yedek Parça Hizmeti Verecek
 
Ford Otosan'dan Sürdürülebilir Odaklı Ar-Ge Projeleri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ALC Lojistik 10 Adet Schmitz Tenteli Treyler Yatırımı Yaptı
ALC Lojistik 10 adet Schmitz marka Various model tenteli treylerleri filosuna ekledi.
Truckstore, Tema Taşımacılık’a 7 Adet Mercedes-Benz Actros Teslim Etti
Mercedes-Benz Türk’ün güvenilir 2.El markası TruckStore tarafından, Tema ...
Mercedes-Benz Türk, Akkoç Lojistik’e 200 Adet Actros Teslim Etti
• Mercedes-Benz Türk, Akkoç Lojistik’e gerçekleştirdiği filo teslimatlarına ...
 
Karsan, Mersin’e 118 Adet CNG’li Yeni Otobüs Teslimatı Yapacak
Mersin’in Şehir İçi Ulaşımı 272 Araçlık Filo ile Karsan’a Emanet
Emay A.Ş. 43 Adet Sprinter Minibüs Yatırımı Yaptı
Merkezi İzmir Alsancak’ta bulunan, İzmir ve Manisa bölgesinde yolcu taşımacılığı ...
Kayseri Lojistik’ten 10 Adet Maxima Plus Treyler Yatırımı
Kayseri Lojistik, son yatırımı ile filosuna 5 adet Tırsan Tenteli Perdeli ...
 
43 Adet Mercedes-Benz Kamyon İstanbul Sultangazi Belediyesine Hizmet Verecek
Sultangazi Belediyesi, daha düşük maliyetler ile daha etkin katı atık ...
Karsan Otonom e-ATAK Norveç Yollarında Hizmet Verecek
Çevreci, sıfır emisyonlu ve son teknoloji elektrikli ticari araçlarıyla ...
İmsan Group'tan 8 Adet Tırsan Çiçek Taşıyıcı Frigo Yatırımı
Mardin merkezli İmsan Group, son yatırımı ile filosuna 8 adet Tırsan Çiçek Taşıyıcı Frigo ekledi.
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truck haberler srcdikkatsondakikatürkiyeKamyontreylerfahrer