Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
2 Temmuz 2008 Çarşamba - 00:00

Bulgar Konsolosluğuna Siyah Çelenk Bırakılıyor

Bulgar Konsolosluğuna Siyah Çelenk Bırakılıyor

Bulgar TIR’larına Türkiye’den yük verilmeyecek. 28 Haziran 2008 tarihi itibarıyla Bulgaristan’ın başlattığı ücretli geçiş uygulaması (geçiş başına 271 dolar) ve bunun neticesinde Türk taşımacılık sektörünün karşı karşıya kaldığı sorunların çözümlenmesi için UND tarafından 1 Temmuz 2008 günü sınır kapılarında altı saat süresince yapılan kontak kapama eylemi, büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

UND Yetkilileri konuyla ilgili; “Yapılan eylemlerimiz, ülkemiz ekonomisine göz ardı edilemeyecek kadar önemli katkılar sağlayan sektörümüzün karşı karşıya kaldığı haksız uygulamalar çözülünceye kadar aynı kararlılıkla ve daha da genişletilerek devam edecektir.

Bunların yanı sıra, kararlılığımızı gösterebilmek ve başarıya ulaşabilmek için nakliyecilerimiz, sorunları çözümleninceye kadar Bulgar araçlarına yük vermeyecek ve Bulgar araçlarına yarı römorklarını çektirmeyeceklerdir.

Haklı mücadelemiz için çok sayıda taşımacı üyemiz ve basın mensupları ile 3 Temmuz 2008 Perşembe günü Saat 11.00’de UND Merkezinde buluşularak Saat 12.00’de Bulgaristan Konsolosluğu’na (Ulus- ݝstanbul, Akmerkez’in arkasında) siyah çelenk bırakılacaktır.” dedi.

 
Dünya Lideri Veolia'nın Tercihi Volvo Kamyon Oldu!
 
TÜRK İHRACATI VE TAŞIMACILIK SEKTÖRÜ GÖZDEN ÇIKARTILIYOR MU?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treyler haberler srctürkiyekamyonculkwtrucksondakikafahrer