Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
19 Kasım 2015 Perşembe - 12:40

Bosch Aküleri: Aracınız için doğru seçim…

Binek, hafif ticari, ağır vasıta, motosiklet ve marin akülerini içeren geniş ürün gamı ile Bosch aküleri, bakım gerektirmeyen ve orijinal donanım gerekliliklerinin fazlasını sunan teknolojisi ile tüm ihtiyaçlara güvenle hizmet verebiliyor.

Bosch Aküleri: Aracınız için doğru seçim…

Modern araçlar, gün geçtikçe daha fazla üst düzey elektrik/elektronik tabanlı donanımlarla; performans, güvenlik ve konfor alanında gelişmekteler. Bu nedenle yüksek performanslı, güvenilir enerji kaynağı araçlar için artık zorunlu hale gelmiştir. Bosch aküleri bu ihtiyacı karşılamak üzere ileri teknoloji standartlarında üretilmiştir. 

Start/Stop donanımlı araç pazarı hızla büyüyor
Tüm dünyada start/stop sistemlerine sahip yeni üretilmiş araç sayısı hızla artmaktadır. Bu gelişme, akülerden beklenen performans talebini de arttırıyor. Bosch S5A ve S4E aküleri start / stop sistemlerine veya yüksek elektrik tüketen donanıma sahip araçlara güvenilir bir marş ve besleme kaynağı sunuyor. Unutulmamalıdır ki, Start/Stop donanımına sahip araçların akü değişimlerinde, mutlaka araç üzerinden çıkan ya da var ise bir üst teknolojiye sahip aküler tercih edilmelidir.
 
AGM teknolojisine sahip S5A serisi: Maksimum performans için maksimum güç;
AGM (mikro fiber cam yünü elyaf) yüksek teknoloji ürünüdür ve en zorlu marş ve besleme gereksinimlerini karşılar. Asidi plakalar arasında sabit bir alana hapis eden AGM teknolojisi ile daha sabit ve arttırılmış bir plaka yüzeyi sağlar, böylelikle yoğun şarj-deşarj döngülerine geleneksel marş aküleriyle kıyaslandığında dört kata kadar daha dayanıklıdır. Ayrıca geleneksel akülere göre çok daha hızlı şarj edilebilme özelliğine sahiptir. Şarj-deşarj döngülerine karşı sağladığı yüksek dayanıklılık ile fren enerjisi geri kazanımı ve start/stop sistemine sahip araçların tüm enerji ihtiyaçlarına uygun çözüm sunar.
 
EFB teknolojisine sahip S4E serisi: Standarttan fazlasını isteyenlere;
Bosch S4E serisi EFB(geliştirilmiş kurşun/asit akü) teknolojili aküleri, geleneksel marş akülerinden daha yüksek performansı ile, start/stop sistemine sahip küçük motor hacimli modern araçlara hizmet verebilmek için dizayn edilmiştir. S4E serisi aküler, EFB teknolojisinin sağladığı güç ile start/stop özelliği olmayan ancak yüksek elektrik tüketen ek donanımlara sahip araçların marş enerjisi ve elektrik beslemesini karşılamak için de uygun bir seçenektir.
 
Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Birimi Hakkında:
Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Birimi  (Automotive Aftermarket-AA), binek ve ticari araçlar için yedek parça pazarına ve dünya çapındaki araç bakım ve onarım servislerine yedek parça sağlarken, her türlü arıza teşhis cihazı ve servis ekipmanlarını da sunmaktadır. Ürün yelpazesi içinde, orijinal ekipman kalitesinde, Bosch’un bünyesinde geliştirilmiş ve üretilmiş ürünler ile hizmetler yer almaktadır. Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Birimi Bölümü, 140 ülkedeki 18.000'in üzerinde çalışan ve küresel lojistik ağıyla yaklaşık 650.000 farklı yedek parçanın müşterilerine hızlı ve zamanında ulaştırılmasını sağlamaktadır. "Otomotiv Servis Ekipman Çözümleri" operasyonlarında, yedek parça iş birimi malzemeleri test ve servis teknolojisi, teşhis yazılım, hizmet içi eğitim ve bilgi hizmetleri sunuyor. Yaklaşık 16.500 üyesi bulunan, dünyanın en büyük bağımsız araç onarım servis zincirine sahip ‘Bosch Service’ organizasyonu, bu bölümün sorumluluğundadır. 

 
Ford Trucks 1846T Midilli Çekici Logitrans’ta
 
MICHELIN, Yenilikçilik Ödülü'nü aldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ford Trucks 1846T Midilli Çekici Logitrans’ta
Ford Trucks, Logitrans Uluslararası Transport Lojistik Fuarı’nda, Ford ...
Etis, 2016 Yılında da İddialı
Etis Lojistik, 18-20 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleşen Logitrans Transport ...
Kayseri’nin İlk ‘Mobil 1 Center’ı Törenle Açıldı
ExxonMobil, ‘Mobil 1TM Center’ yağlama merkezlerinin 30’uncusunu 17 ...
 
Düzce merkeze ulaşım Sultan City konforuyla nefes alacak
Otokar, Düzce Beçi Kooperatifi’ne 34 araç teslimatı gerçekleştirdi
Mercedes-Benz Türk Logitrans Fuarı’nda Actros ve Axor çekicileri sergiliyor
Mercedes-Benz Türk, 18-20 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ...
İnci Akü, Turquality ile dünya markası olma yolunda
Sektörün en değerli akü markası İnci Akü, global markalaşma yolunda önemli ...
 
Shell, Motorist Uygulamasına Ödül
Mobil reklamların pazarlama, teknoloji ve medya kategorilerindeki yaratıcılarını ...
PIRELLI ve SHELL Dikkat Çekiyor
Pirelli ve Shell işbirliğiyle 25 Ekim-25 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen ...
Kış geliyor kış lastiğiniz hazır mı?
Ticari araçlara zorunluluk getiren kış lastiği uygulaması 1 Aralık’ta ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newssondakikakamyonum haberler fahrertreylertruckKamyontürkiye