Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
29 Ocak 2009 Perşembe - 00:00

Bonsen: "Krizden Başarı İle Çıkacağız"

Bonsen:  Krizden Başarı İle Çıkacağız

TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ile beraber Türkiye ve dünyadaki global krizin etkilerini değerlendiren Ron Bonsen, “güçlü şirketler ve müşterilerine yakın olanlar bu krizden daha kolay çıkacaklardır” dedi.

TIRSAN Treyler A.Ş. Samandıra’yı 21 Ocak 2009’da ziyaret eden DAF Trucks NV Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ron Bonsen, TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun da katıldığı toplantıda dünyada ve ülkemizde yaşanan global krizi ve otomotiv sektörünü değerlendirdi ve Avrupa’da satışlarda çok ciddi düşüşlere neden olduğunu söyledi. Bonsen, DAF’ın 2008’de pazar payını artırmaya devam ettiğini ve 16 ton üstü kamyon piyasasında Avrupa’da pazar payının yüzde 14,1’e yükseldiğini kaydetti. DAF ürünlerinin güçlü performansı ile güvenilir olması ve kullanım esnasında düşük işletme maliyeti olduğunu vurgulayan Bonsen “Ayrıca DAF ürünlerinin yüksek ikinci el değerinin bulunduğunu ve DAF’ın tüm Avrupa’da güçlü satış sonrası teşkilatı sayesinde tüm ihtiyaçları anında karşıladığını” aktardı. Bu sayede DAF’ın pazar payını artırmaya devam ettiğini belirten Bonsen;“Şu anda DAF’ın pazar payı Avrupa da yüzde 14,1 seviyesine gelmiştir” dedi.

Müşterilerine yakın olanlar krizi atlatacak

TIRSAN ile 1995 yılında imzalanan münhasır distribütörlük anlaşmasının 14. yıldönümünde Türkiye’ye gelen Bonsen, dünyada yaşanan otomotiv krizini değerlendirdi. Bonsen; “Güçlü şirketler ve müşterilerine yakın olanlar bu krizden daha kolay çıkacaklardır” diye konuştu. Bonsen, DAF ile TIRSAN’ın satış ve satış sonrasındaki işbirliğini daha yakın sürdürerek ve ortak çözümler üreterek krizden başarıyla çıkmayı planladıklarını aktardı.

Güçlü ve iyi ilişkiler kurmak önemli

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise; “1999 ve 2001 senelerinde yaşanan krizlerde de uluslararası nakliye ve yurtiçi karayolu taşımacılığında müşterileriyle güçlü ve iyi ilişkileri olan firmaların krizi en az hasarla atlattıklarını” kaydederek, Tırsan olarak “32 yıldır Türk kara taşımacılığıyla çok yakın işbirlikleri sonucu,  müşteri  -  satıcı ilişkisinden öte bir iletişim ve paylaşım içinde oldukları taşımacıların krizi daha kolay atlattığını” ifade etti.

 
Castrol İstanbul Rallisi'nin Fatihi Serhat Özdemir
 
Chris Pfeiffer Castrol ile Türkiye'de
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonnewskamyonumtreylertrucklkwkamyoncusrcfahrer