Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
8 Haziran 2023 Perşembe - 10:53

Batı Innovative Logistics, Break Bulk 2023 Fuarı'nda Dikkat Çekti

Sektörün öncü lojistik şirketlerinden olan BATI Innovative Logistics, Break Bulk 2023 Fuarı'na katılımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Fuar boyunca değerli bağlantılar ve sektörün geleceği hakkında gerçekleştirilen önemli görüşmelerle, başarılı bir etkinlik deneyimi yaşayan BATI Innovative Logistics, uluslararası alanda çalışmalarına devam ediyor.

Batı Innovative Logistics, Break Bulk 2023 Fuarı nda Dikkat Çekti

BATI Innovative Logistics, küresel taşımacılık hizmetleri sunma ve globalleşen dünyada lojistiğin her alanında kaliteyi ve mükemmelliği sağlayarak müşterilerinin beklentilerini aşan bir servis sağlama misyonu ile 30 yıldır hizmet vermeye devam ediyor. Kaliteli hizmet anlayışı ve çözüm ortaklığı haricinde uluslararası fuarlarda da Batı Innovative Logistics adından söz ettiriyor.

BATI Innovative Logistics, İzmir, Mersin, Şanlıurfa, Bursa, İzmit, Gaziantep, İskenderun, İST Havalimanı, Ankara, Çanakkale Limanı, Derince’de toplam 10 şube ve üç depoya sahip bir şirket. Uluslararası alanda faaliyetlerini uzun yıllardır sürdüren şirket, şu anda Avrupa ve ABD pazarı başta olmak üzere Express kargo taşımacılığı ile Ortadoğu’da pazar lideri olarak hizmetlerine devam ediyor. BATI Innovative Logistics verdiği tüm hizmetlerin yanı sıra uluslararası fuar katılımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Verimlilik Odaklı Bir Fuar Deneyimi

Break Bulk 2023 Fuarı, sektör profesyonellerinin bir araya geldiği, yenilikleri paylaştığı ve iş birliklerinin güçlendiği önemli bir platform olarak öne çıkıyor. Bu yılki fuara katılımı ile BATI Innovative Logistics lojistik alanındaki gücünü ve liderliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Stand alanında, fuar ziyaretçilerine sunduğu çözümler ve yeniliklerle dikkatleri üzerine çekti. Fuar deneyimlerini aktaran BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, Break Bulk 2023 fuarı BATI Innovative Logistics için verimlilik odağında geçti açıklamasında bulundu. 

Yeni Networklerin Edinildiği Değerli Bir Platform

“Break Bulk 2023 Fuarı, sektörün önde gelen iş insanları ve profesyonelleriyle bir araya gelme fırsatı sunan bir buluşma noktasıydı. Şirket olarak, etkinlik boyunca değerli networkler kurma ve mevcut ilişkilerimizi güçlendirme imkânı bulduk. Sektördeki yenilikleri takip etmek, iş birliklerini geliştirmek ve yeni fırsatları keşfetmek için bu tür etkinliklerin önemini her zaman vurguluyoruz” açıklamasında bulunan BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, katıldıkları tüm fuarların lojistik sektörü açısından ayrı bir önemi olduğunun altını çiziyor.

Sektöre Yön Verecek İş İnsanlarıyla Önemli Görüşmeler

Break Bulk 2023 Fuarı, sektörün geleceği ve taşımacılık alanındaki yenilikler hakkında önemli bir tartışma platformu. BATI Innovative Logistics olarak her yıl düzenli katılım sağladığımız Break Bulk bu yıl bizim için çok daha anlamlı açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Aydın, “Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda kritik adımlar atıyor, önemli yatırımlar yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl hedeflerimizin üzerinde bir performansla yılı tamamladık. Bu yıl ise daha yılın yarısında hedeflerimizin 2 katına ulaştık. İş insanları, uzmanlar ve sektör liderleriyle gerçekleştirdiğimiz görüşmeler, sektördeki trendlerin yanı sıra gelecekteki potansiyelleri değerlendirmemize olanak sağladı. Bu görüşmeler, BATI Innovative Logistics olarak stratejilerimizi ve hizmetlerimizi şekillendirmemizde bize büyük bir ilham kaynağı oldu” açıklamasında bulundu.

Break Bulk 2023 Fuarı'ndan Memnuniyetle Ayrılıyoruz

Break Bulk 2023’ü değerlendiren Aydın, “Bizim için Break Bulk 2023 Fuarı, verimli bir fuar deneyimi sunmanın yanı sıra sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek ve iş birliklerimizi güçlendirmek için önemli bir fırsat oldu. BATI Innovative Logistics olarak, müşterilerimize kaliteli hizmetler sunmaya devam ederken, sektörün geleceği hakkında öngörülerimizi ve yenilikçi yaklaşımımızı sürdürmeye kararlıyız”dedi.

 
Dönemsel Olarak Kullanıma Açılan Slovenya Transit Geçiş Belgelerinde Son Durum
 
Yanmar Turkey Enerji Sistemleri İş Kolu Direktörlüğü’ne Yıldırım Vehbi Keskin Atandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DFDS Akdeniz İş Birimi, 5. Yılında Operasyonlarına Güç Katıyor
Yolcu ve yük taşımacılığında Avrupa’nın lider firması Danimarkalı DFDS, ...
İhracatçı KOBİ’ler Yüklerini Bulutta Takip Ediyor
Dijital lojistik şirketi Hubtic tarafından geliştirilen takip sistemi ...
Aras Kargo Azerbaycan Yatırımıyla Orta Asya’ya Açılıyor
Aras Kargo, Aras Global markasıyla uluslararası pazarlara açılma stratejisinde ...
 
Mars Logistics’e İkinci Kez Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülü
24 Mayıs’ta İş Sanat’ta gerçekleştirilen, ana teması “Dönüşüm” olan “Farkındalık ...
TET Global Lojistik’ten Gençlerin Eğitimine Destek
Dökme kimyasal taşımacılık faaliyetleriyle uluslararası alanda intermodal ...
Pasifik Eurasia Halka Açılıyor
Asya’dan Avrupa’ya Demir İpekyolu hayalinin gerçekleşmesi için 2019 yılından ...
 
Yüzde Yüz Elektrikli Tır Türkiye Yollarında!
Lojistik sektörünün öncü markalarından Sarp Intermodal, Türkiye’nin ilk ...
DHL Supply Chain Türkiye, ‘’Great Place To Work Ödülüne Layık Görüldü
DHL Supply Chain Türkiye kurum kültürü ve çalışan deneyimi üzerine çalışmalar ...
Globelink Unimar, İzmir’deki Yeni Transfer Merkezini Hizmete Açtı!
Türkiye’de lojistik sektörünün öncülerinden Globelink Ünimar, İzmir Bornova’da ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckkamyonumkamyoncubusfahrerdikkatşoförtreylersondakika