Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
6 Şubat 2021 Cumartesi - 10:47

Başkan Yavaş, "İhtiyaç Sahibi Aileler ile Kapanan Sektör Çalışanlarının Çocuklarının YKS Sınav Giriş Ücretlerini Karşılayacağız"

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan bir müjde de Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere geldi. “Başarı ve azim sizden #YKS2021 Başvuru Ücreti Bizden” diyerek sosyal medya hesapları üzerinden duyuru yapan Başkan Yavaş, ihtiyaç sahibi aileler ile pandemi nedeniyle kapanan sektör çalışanlarının üniversite sınavına girecek çocuklarının YKS ücretlerini karşılayacaklarını açıkladı.

Başkan Yavaş,  İhtiyaç Sahibi Aileler  ile Kapanan Sektör  Çalışanlarının Çocuklarının YKS Sınav Giriş Ücretlerini  Karşılayacağız

 Bu ailelere kısa mesaj da göndererek eğitimde fırsat eşitliğine dikkat çeken Başkan Yavaş, ÖSYM tarafından onaylanmış YKS Başvuru Belgesi’ni sisteme yükleyerek https.//form.ankara.bel.tr/yks2021 adresi üzerinden ön başvuru yapabileceklerini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla yeni bir iyilik hareketi başlattı.

    Mahallelerde pandemi sürecinde uzaktan eğitim gören tüm çocuklar için ücretsiz internet hizmeti sağlayan ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına 3 ay mobil internet yüklemesi yapan Başkan Yavaş, “öğrenci dostu” uygulamalarına bir yenisini ekledi. Sosyal medya hesapları üzerinden duyuru yapan Başkan Yavaş, bu yıl üniversite sınavına girecek ihtiyaç sahibi aileler ile pandemi nedeniyle kapanan sektör çalışanlarının çocuklarının Yüksek Öğretim Kurumları Sınav (YKS) ücretini karşılayacaklarını açıkladı.

 

BAŞKAN YAVAŞ’TAN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA EĞİTİM DESTEĞİ

    Başkent’te öğrenim gören ve üniversite sınavına hazırlanan ihtiyaç sahibi aileler ile kapanan sektör çalışanlarının çocuklarının YKS ücretini karşılamakta sorun yaşaması nedeniyle devreye giren Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, üniversite adaylarına eğitim desteği için düğmeye bastı.

    Başkan Yavaş, YKS başvuru ücretini ödemekte zorluk çeken ihtiyaç sahibi aileler ile kapanan sektör çalışanlarının çocuklarına sosyal medya hesapları üzerinden seslenerek, “Başarı ve azim sizden, #YKS2021 Başvuru Ücretleri Bizden” sözleriyle şu müjdeyi verdi:

“Eşit eğitim, güzel bir gelecek her çocuğun hakkı. Sosyal yardım alan ailelerimizin ve pandemide kapanan sektör çalışanlarımızın çocuklarının #yks2021 ücretlerini karşılayacağız. Siz sadece hayal edin, çalışın ve başarın. Biz daima yanınızda olacağız.”

 

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN ALINACAK

    Başkent’te yaşayan ve öğrenim gören tüm öğrencilere ayırt etmeden gıdadan ulaşıma, eğitimden spora kadar birçok konuda desteğini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, YKS başvuru ücretlerini ödeyemeyerek mağduriyet yaşayan ihtiyaç sahibi aileler ile kapanan sektör çalışanlarına ayrıca kısa mesaj (SMS) da gönderdi.

    Bu destekten yararlanmak için “forms.ankara.bel.tr/yks2021” adresi üzerinden başvuru yapılabileceğini söyleyen Başkan Yavaş, YKS ücretinin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağını attığı kısa mesajla da duyurarak aileleri bilgilendirdi:

“Değerli hemşehrim,

Çocuklarımızın eğitim hayatından mahrum kalmaması adına Ankara’da yaşayıp sosyal yardım alan ve pandemi nedeniyle kapanan sektör çalışanlarımızdan daha önce belediyemize başvurup yardım alan ailelerimizin üniversite sınavına girecek olan çocuklarının YKS Başvuru ücretlerini ödeyeceğiz. https://forms.ankara.bel.tr/yks2021 adresinden sınava girecek çocuğunuzun bilgileriyle birlikte ÖSYM tarafından onaylanmış YKS Başvuru Belgesi’ni sisteme yükleyerek ön başvuru yapabilirsiniz. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kriterlere uygun olmanız halinde ilgili tutar T.C. kimlik numaranıza tanımlı olacak şekilde 5 Mart'a kadar Vakıfbank’a yatırılacaktır. Yatırıldığı gün sms ile bilgilendirme yapılacaktır. Evlatlarınızın gözlerinden öper, üniversite sınavlarında başarılar dilerim.”

 

 

 
''Makedonya’ya İhracat Rakamları Hedeflenenin Üzerinde''
 
Silivri Belediyesi Araç ve İş Makinesi Kiralayacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Siber Yazılım CEO’su Kenan Çelik, "Lojistik Sektöründe Yenilikçilik ve Sürdürülebilirlik Ancak Yazılım ve Mobil Uygulamalarla Mümkün Olacak"
Lojistik sektörüne özel yazılımlar geliştiren Siber Yazılım CEO’su Kenan ...
İnci Holding’in 2021 Hedefi; Büyüme, Üretim, Yatırım
Türkiye’nin köklü şirketlerinden İnci Holding, başarılı iş sonuçlarıyla ...
UTİKAD 2020 Yılı Lojistik Sektörü Raporunu Yayımladı
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, ...
 
Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt; "Gelenekselleşen Kamyon Pazarı Liderliğimizi 2020’de de Sürdürdük'
Türkiye’deki faaliyetlerinde 53 yılı geride bırakan Mercedes-Benz Türk, ...
Lojistik Güven Endeksi 2021 İçin Pozitif Sinyal Veriyor
KPMG Türkiye ve İÜ Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi’nin iş birliğiyle hesaplanan ...
VOITH Türkiye’de Genel Müdürlük Görevine Mert Özenç Atandı
Voith Turbo Güç Aktarma Tekniği Ltd. Şti ‘de Genel Müdürlük görevine ...
 
Renault, Vitesco Technologies'in Elektrikli Aktüatörünü Kullanacak
Renault, otomatik teknolojili şanzımandaki vites değişikliklerini kontrol ...
Başkent'te Bisiklet Yolu Ağı Genişliyor
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında ...
Üreticilerden Satın Alınacak Soğan ve Patates İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Dağıtılacak
Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent’te kırsal kalkınmayı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncutrucktreylerfahrerKamyonkamyonumlkwsrcşoför