Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
25 Ağustos 2021 Çarşamba - 17:18

Bakan Karaismailoğlu, "Kumluca-2 Köprüsünün Yerine Yapılan Panel Köprü Trafiğe Açıldı"

Bakan Karaismailoğlu, Bartın'da selden hasar görerek yıkılan Kumluca-2 Köprüsü’nün yerine kurulan panel köprünün trafiğe açıldığını bildirdi. 

Bakan Karaismailoğlu,  Kumluca-2 Köprüsünün Yerine Yapılan Panel Köprü Trafiğe Açıldı

 

Karaismailoğlu, “Bugün sizlerle birlikte sel felaketinde yıkılan Kumluca-2 Köprümüzün yerine geçici olarak yapılan panel köprüyü hizmete alıyoruz. Köprümüzün montajına 16 Ağustos’ta başlayıp, 22 Ağustos’ta tamamladık. Köprümüzün genişliği 4,26 metre olup, boyu 40 metredir” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bartın'da selden en çok zarar gören Kumluca-Abdipaşa Devlet Kara Yolu üzerinde bulunan ve selden hasar görerek yıkılan Kumluca-2 köprüsünün yerine kurulan panel köprünün trafiğe açıldığını bildirdi. Bakan Karaismailoğlu; en kısa sürede kalıcı yolların, köprülerin, bina ve sanat yapılarının da yeniden yapılacağını söyledi. 

-“700 makine, ekipman ve yaklaşık bin personel ile çalışmalar devam ediyor.”

Batı Karadeniz Bölgesinde, selin meydana geldiği 11 Ağustos’tan bugüne kadar, vatandaşın yanında ve yakınında olduklarını belirten Bakan Karaismailoğlu, “11 Ağustos tarihinde meydana gelen sel felaketinde; Kastamonu, Bartın ve Sinop illerinde 1228 kilometre uzunluğundaki yol ağımızın 155,5 kilometrelik kesiminde hasarlar meydana gelmiştir. Selin hemen ardından itibaren kapanan yollarımızı açmaya başladık. Bugüne kadar yapılan çalışmalarımızla tüm yol kesimlerimizi bir bir trafiğe açtık. 700 makine, ekipman ve bine yakın personelimizle çalışmalarımız devam etmektedir.” diye konuştu

-“Kastamonu, Bartın ve Sinop’ta yollardaki hasarın çok büyük bir kısmı onarıldı.”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak, tüm birim ve ekiplerle birlikte milletin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Bakan Karaismailoğlu şöyle konuştu:

“Sinop’ta; 564 kilometre yol ağımızdaki 55 kilometrelik kesiminde hasar meydana gelmiştir. Bugüne kadarki çalışmalarımızda yollarda bakım onarım işleri tamamladık.”

Ayancık Çayı üzerinde kutu menfez kullanılarak; çift yönlü araç trafiğine müsaade eden ve yaya geçidine de imkân veren geçişi, 18 saat gibi kısa bir zamanda hizmete aldıklarını belirten Bakan Karaismailoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Kastamonu’da; 553 km uzunluğundaki yolun 59,5 kilometrelik kesiminde hasar meydana gelmiştir. Bugüne kadar yapılan çalışmalarla birlikte hasarları giderdik. Çalışmalarımız devam etmektedir.

-“Panel köprü 6 günde tamamlandı”

Selden dolayı, Kozcağız-Kumluca-Abdipaşa İl yolunun 21. kilometresindeki Kumluca-2 Köprüsü'nün yıkıldığını hatırlatan Bakan Karaismailoğlu, “Bugün sizlerle birlikte sel felaketinde yıkılan Kumluca-2 Köprümüzün yerine geçici olarak yapılan panel köprüyü de hizmete alıyoruz. Panel köprü malzemelerimizi selin ertesi günü olan 12 Ağustos’ta Karayolları 12. Bölge Müdürlüğümüzden tırlarla buraya nakletmeye başladık. Köprümüzün montajına 16 Ağustos’ta başlayıp, 22 Ağustos’ta tamamladık. Köprümüzün genişliği 4,26 metre olup, boyu 40 metredir.” bilgilerini verdi.

-“Kalıcı yollarımızı, köprülerimizi, bina ve sanat yapılarımızı en kısa sürede yeniden yapacağız”

11 Ağustos’tan bu yana askeri, sivili, görevlisi ve gönüllüsü ile ve 7/24 esasına göre mücadele verdiklerine dikkat çeken Bakan Karaismailoğlu, “Sel felaketi sonrasında, Sinop Ayancık ve Türkeli'nde bulunan vatandaşlarımızın araçlarıyla tahliyesi için bölgeye arabalı vapur getirdik. Diğer taraftan Türkeli ve Çatalzeytin arasındaki geçişi sağlayana kadar geçen sürede vatandaşlarımızı helikopterlerle sevdiklerinin yanlarına ulaştırdık.  Ayrıca, selin denize taşıdığı tomrukları, römorkörlerimizle ilk defa gerçekleştirilen ağ sistemi kullanarak topladık. Bu şekilde deniz araçlarının seyir emniyetini sağlamış olduk. Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Kalıcı yollarımızı, köprülerimizi, bina ve sanat yapılarımızı en kısa sürede yeniden yapacak ve bunların açılışlarını da hep birlikte yapacağız” dedi.

Açılışın ardından Bakan Karaismailoğlu bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Bartın programı kapsamında Zafer ve Akören Köylerini ziyaret edecek olan Bakan Karaismailoğlu, akabinde Kavlakdibi-Bahçecik-Yenihan Köprülerinde incelemelerde bulunacak.

 
ÖZ-ESER İnşaat Filosunu 10 Adet MAN Kamyon ile Güçlendirdi
 
Türkiye Uruguay ile Gümrük Konularında Karşılıklı Yardımlaşma ve İşbirliği Anlaşması İmzaladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Filolar Ön Ödemeli Sistemle Araç Muayenesi Yaptırabilecek
UND, Tüvtürk ile yaptığı "Filolar için Yalnızca Plaka ile Araç Muayenesi” ...
Bridgestone'un, Doğan Kabak ve Ümit Erdim ile Var mısın? Sonuna Kadar! Video Serisi Yolda
 Doğan Kabak ve Ümit Erdim’in “Var mısın?” diye sorduğu yeni macerada, ...
Slovenya’ya Girişlerde Covıd-19 Kısıtlamalarından Muaf Tutulma Süresi Uzatıldı
UND, Slovenya’ya girişlerde covıd-19 test zorunluluğundan muaf tutulma ...
 
ASC Vize Hizmetleri İtalya Konsolosluğunun Akredite Kuruluşları Arasına Alındı
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), bünyesindeki ASC Vize Hizmetleri'nin ...
Metanol Taşıyan TIR'ın Dorsesi Çıktı
Bolu Dağı’nda İzmit’ten aldığı tehlikeli maddeyi taşıyan tankerin dorsesi ...
Mersin'de Otobüs Şarampole Devrildi
Mersin’in Silifke ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 33 kişi yaralandı.
 
Raylı Sistemler Sektörünün En Önemli Aktörleri Eurasia Rail’de Bir Araya Gelecek
25-27 Kasım 2021’de, TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi’nde Hyve Group tarafından ...
Hafif Ticari Araçların Operasyonel Araç Kiralamadaki Payı Arttı
Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği (TOKKDER), yılın ilk yarısına ilişkin ...
OKT Trailer Türk Savunma Sanayisinde İlerleyişini Sürdürüyor
OKT Trailer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Savunma Bakanı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
src haberler newsdikkattreylerKamyonsondakikaşoförkamyoncu