Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

Schmitz Cargobull presents its latest product and service highlights for the IAA TRANSPORTATION 2024

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
denko, nakliye, lojistik
27 Mayıs 2024 Pazartesi - 15:48

BOMAG, Müteahhitlerin Kenti Ankara’ya ÇIKARMA YAPTI!

Bomag, İş Ortaklarıyla Ankara’da Buluştu! Türkiye temsilciliği Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. tarafından yürütülen yol ve asfalt makineleri üreticisi Bomag, Sheraton Ankara Hotel & Convention Center’da düzenlenen “Bomag İş Ortakları Lansmanı”nda, yaklaşık 200 davetliyle bir araya geldi.

BOMAG, Müteahhitlerin Kenti Ankara’ya ÇIKARMA YAPTI!

Marubeni Dağıtım ve Servis tarafından düzenlenen “Bomag İş Ortakları Lansmanı”na katılanlar, finişerden asfalt silindirine, toprak silindirinden pnömatik silindire uzanan ürün seçeneklerini yakından incelediler, satış ve satış sonrası hizmetler konusunda detaylı bilgiler aldılar. Marubeni Dağıtım ve Servis CEO’su Eşref Zeka, Marubeni Dağıtım ve Servis İş ve Maden Makinalarından Sorumlu COO Burçak Birand, Bomag Satış Sonrası Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Grünewald ve her iki şirketin yöneticileri, Türkiye’nin yol ve inşaat sektörünün önde gelenleriyle bu özel etkinlikte buluştu.

Japonya merkezli Marubeni Corporation iştiraki olan Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’nin Ocak 2024 itibarıyla Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği yol ve asfalt makineleri üreticisi Bomag, ilk iş ortakları buluşmasını Ankara’da gerçekleştirdi. 22 Mayıs 2024 tarihinde, Sheraton Ankara Hotel & Convention Center’da, “Bomag İş Ortakları Lansmanı” adıyla düzenlenen etkinliğe, iş ve inşaat dünyasının önde gelen 200 davetlisi katıldı. Marubeni Dağıtım ve Servis CEO’su Eşref Zeka, Marubeni Dağıtım ve Servis İş ve Maden Makinalarından Sorumlu COO Burçak Birand ve Bomag Satış Sonrası Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Grünewald’ın özel birer sunum gerçekleştirdiği davette, markanın hem güçlü ürün gamı hem de satış sonrasında verdiği hizmetler öne çıkarıldı. Ürün ve hizmet sunumları ve tanıtımlarının ardından ünlü şarkıcı Ziynet Sali sahne alarak, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

6 yeni Bomag ürünü sergilendi

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’nin temsilciliğine katılmasının ardından gerçekleştirilen lansmanda, en yeni Bomag ürünleri sergilendi. Bomag BF 800 C S600 finişer, Bomag BF 200 C-2 finişer, Bomag BW 28 RH pnömatik silindir, Bomag BW 202 AD-5 asfalt silindiri, Bomag BW 120 AD-5 asfalt silindiri ve Bomag BW 216 D-5 toprak silindirinden oluşan kapsamlı Bomag ürün ailesi; en güncel teknoloji, konfor ve güvenlik ekipmanlarına ek olarak verimliliği artıran donanımlarıyla, hem satın alırken hem de kullanırken kazandırıyor.

Eşref Zeka: “Sektörde öncü iş modelimizle bu ortaklığa katkı sağlıyoruz”

Bomag ile gurur ve heyecan verici bir birlikteliğe imza attıklarını belirten Marubeni Dağıtım ve Servis CEO’su Eşref Zeka, “Bomag, tüm dünyada kendini kanıtlamış, inovasyona inanan, yüksek kalite anlayışıyla ürünlerini üreten, yol makineleri sektöründe öncü, lider bir marka. Marubeni Dağıtım ve Servis olarak biz de iş makineleri sektöründeki 40 yılı aşan tecrübemiz ve sektörde öncü iş modelimizle bu ortaklığa katkı sağlıyoruz.  Maden sektöründen inşaata, tarımdan sanayiye ve lojistiğe kadar, birçok sektörün ihtiyacına cevap veren, müşteri odaklı bir iş modelimiz var. Bomag markası, şirketimizin vizyonu ve değerleri ile birebir örtüşüyor. Sadece Bomag ürünlerini sizlerle buluşturmak için değil, bu ortak değerleri sizlere aktarmak için bir araya geldik” dedi.

Burçak Birand: “Üstün satış sonrası hizmetlerimizle markayı bir üst seviyeye taşıyoruz”

60 yılı aşkın süredir sektöründe dünyanın en iyi markalarının başında gelen Bomag ile ilgili olarak Marubeni Dağıtım ve Servis İş ve Maden Makinalarından Sorumlu COO’su Burçak Birand, “Fransız Fayat Grubu’nun bir parçası olan, belli ürün gruplarında Türkiye’de ve dünyada pazar lideri konumundaki Bomag’ın bu başarısıyla yetinmiyor; Marubeni Dağıtım ve Servis olarak, doğru altyapı ve iş birlikleri kurarak tüm ürün gruplarında sürdürülebilir bir büyüme hedefliyoruz. Bünyemizde yer alan diğer markalardan edindiğimiz deneyim ve sinerji ile, siz değerli iş ortaklarımızı daha fazla Bomag ürünü ile tanıştırıyoruz Bomag’ı tanıyan iş ortaklarımıza üstün satış sonrası hizmetlerimizi sunarak, markayı bir üst seviyeye taşıyoruz. Özellikle satış sonrası hizmetlerimizde sunduğumuz avantajlarla sizlerin memnuniyetine odaklanıyoruz. Uzman satış kadromuz, kullanılması planlanan makine modelinin seçiminde işinize uygun çözümleri sunarak verimliliğinize katkıda bulunuyor. Ayrıca Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış yaygın servis ağımız ile de makinelerimizin sorunsuz bir şekilde çalışması ve oluşabilecek arızaların giderilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. İş makinesi ve endüstriyel ürünler tarafındaki kiralama uzmanlığımızı Bomag için de Platinum Rent markamız ile sunuyoruz” dedi.

Michael Grünewald: “Markamızı bir üst seviyeye taşıyoruz”

1957’den günümüze milyonlarca kilometrelik yolun yapılmasının ardındaki kahramanlardan biri olan Bomag, Marubeni Dağıtım ve Servis ortaklığıyla birlikte Türkiye’deki satış sonrası hizmetlerinde yeni bir döneme girdi. Hem satış hem de satış sonrasındaki gelişmelerle ilgili, etkinliğe özel olarak Türkiye’ye gelen Bomag Satış Sonrası Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Grünewald; “Dünyanın farklı ülkelerinde yüksek kalitede ürettiğimiz 250 farklı yol ve sıkıştırma ekipmanını, 150 ülkede, 400’den fazla temsilcimizle, en üst düzeydeki satış sonrası hizmetlerle sunmayı amaçlıyoruz. Ürünlerimizi ilk aşamadan itibaren tasarlıyor, satış sonrası hizmetler için de ek yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Satış sonrası hizmetlerimizde görevli 300 çalışanımızın toplamda 1.250 yıla ulaşan sektörel deneyimiyle rakipsiz konumdayız. Fayat Group’un desteğiyle, üretiminde imzamız bulunan yolların tüm yaşam ömrü boyunca müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlıyoruz. Türkiye’de bu vizyonumuz ile en fazla bağdaşan şirket Marubeni Dağıtım ve Servis oldu. İnşaat, maden ve lojistik gibi farklı sektörlerdeki deneyimiyle, Türkiye’de Bomag markamızı bir üst seviyeye taşıyacağına inandığımız iş ortaklığımızı, bugün siz değerli konuklarımızla da paylaşmak istiyoruz. Yol üretimindeki en hayati konulardan biri olan satış sonrası hizmetlerde; dinamik yaklaşımı ve müşterilerinin yanında olduğunu hissettiren Marubeni Dağıtım ve Servis’in, ortak vizyonumuzdaki hedeflere ulaşmamıza sağlayacağı katkıdan eminiz. Yol ve toprak silindir gruplarındaki liderliğimizi, finişer ve sıkıştırma ürün gruplarıyla da genişletmeyi hedeflerken, müşterilerimizin aldıkları satış sonrası hizmetlerle ne derece doğru kararlar verdiklerini de göstermeyi amaçlıyoruz” dedi.

Türkiye çapında 11 farklı yetkili servis! 

İş makineleri sektöründe inovatif satış sonrası hizmetleriyle dikkat çeken Marubeni Dağıtım ve Servis, Bomag markası için de deneyimli kadrosuyla hizmet veriyor. Şirket, Türkiye çapında 11 farklı yetkili servis noktasıyla Bomag kullanıcılarına yaygın servis ağı, yüksek yedek parça bulunabilirliği, hızlı ve güvenilir çözümler sunuyor.

 
Mercedes-Benz eCitaro Fuel Cell
 
Globelink Ünimar’ın Sunum Sponsoru Olduğu SW Summit’24 Gerçekleşti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mercedes-Benz eCitaro Fuel Cell
Mercedes-Benz eCitaro Fuel Cell’e ''Yılın Otobüsü'' ve ''Yılın Çevre Dostu ...
Opel’in Modern Tasarımlı Yeni Nesil Hafif Ticari Araçları Türkiye’de!
Alman otomotiv üreticisi Opel, yeni nesil hafif ticari araçlarını Türkiye’de ...
Quick Finans Avrupa'nın Lider Treyler Üreticisi KRONE'nin Türkiye'de Finansman Partneri Oldu
Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ, "KRONE ve Quick Finans iş birliğinin ...
 
Mercedes-Benz Türk, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Geleceğin Hekimleri Yıldız Kızlarla Kutladı
Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile 20 yıldır sürdürdüğü ...
Volvo Trucks’ın Yeni Aero Serisi, İlk Sürüş Denemelerinden Tam Not Aldı
Volvo Trucks Aero Serisi’nin tüm dünyadan ve Türkiye’den basın mensuplarının ...
Karsan 2024 Yılının En Yenilikçi Markası Seçildi!
Avrupa başta olmak üzere dünyada toplu ulaşımın elektrikli, otonom ve ...
 
Scania’dan, Geleceğin Teminatı Çocuklar İçin Sürdürülebilirlik Etkinliği
Scania, çocukların sürdürülebilirlik farkındalığının arttırılması ve gelecek ...
Almanya’da Kademe Rüzgarı
Almanya Münih’te düzenlenen ve sektörün en büyük su, kanalizasyon, atık ...
Mercedes-Benz Atego, Kamyon Bayileri ve Üstyapıcılarla İstanbul’da Buluştu
Mercedes-Benz Türk, bayileri ve sektörün önde gelen üstyapıcılarına yönelik ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumşoförtreylerfahrertürkiyesondakikakamyoncusrcKamyon