Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Ağustos 2016 Çarşamba - 11:15

Ayrıcalıkta ‘Birinci Kart’

Türkiye akü sektörünün öncü kurumlarından İnci GS Yuasa, İnci Akü bayilerine yönelik yeni bir ayrıcalıklar dünyası sunuyor.

Ayrıcalıkta ‘Birinci Kart’


 
Türkiye akü sektörünün öncü kurumlarından İnci GS Yuasa, İnci Akü bayilerine yönelik yeni bir ayrıcalıklar dünyası sunuyor. Ana bayii, perakende satış noktası sahipleri ve çalışanlarına verilecek İnci Akü ayrıcalıkta ‘Birinci Kart’ ile akü satışlarından puan biriktirilecek ve bu puanlar ürün ve hizmet alımlarında kullanılabilecek.


Müşteri odaklı çalışma prensibiyle hareket eden İnci GS Yuasa, bayi ve çalışanlarının memnuniyetini arttırmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. İnci Holding ve GS Yuasa ortaklığı ile faaliyetlerine devam eden İnci GS Yuasa; birlikte çalıştığı bayii sahibi ve çalışanlarının iş yaparken puan kazanacağı, puanlarını dilediğince harcayabileceği ayrıcalıkta ‘Birinci Kart’ uygulamasını hayata geçirdi. Ana bayii ve perakende satış noktaları için hazırlanan Platin, Gold ve Klasik kategorileri bulunan ayrıcalıkta ‘Birinci Kart’, birçok marka ile çapraz kampanya fırsatı ve indirim avantajı da sunuyor.

 

Müşteri memnuniyetini ve İnci Akü marka sadakatini artırmak, müşterileri daha yakından tanıyarak beklentilerini daha iyi anlamak amacıyla hayata geçirilen proje hakkında bilgi veren İnci GS Yuasa Genel Müdür Yardımcısı Hakan Yıldırım; “Müşterilerimiz, çalışanlarımız ve tüm iş ortaklarımız için en güvenilen enerji depolama şirketi olma vizyonumuza yakışır şekilde, projeler üreterek tüm paydaşlarımızın memnuniyetini artırmak üzere çalışıyoruz. ‘Müşteri Yönetimi Mükemmelliği’ politikamız doğrultusunda, müşterilerimizi ayrıcalıklı kılmak ve memnuniyetlerini arttırmak iş yapış biçimimizin merkezinde yer alıyor. Faaliyet gösterdiğimiz sektörde, kalitemiz ve müşteri odaklı hizmet anlayışımızla fark yaratmaya devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz ayrıcalıkta ‘Birinci Kart’ uygulamasıyla da akü sektöründe ilk ve tek olmayı başardık. Ürünlerimizi tüketiciyle buluşturan bayii ve perakende satış noktalarımız, bizim için çok değerli. Bizlerle olan iş birlikleri için kendilerine teşekkür niteliği taşıyan bu ayrıcalıklar dünyasıyla, iş yaparken kazanabilecek ve onlar için hazırladığımız çeşitli fırsatlardan faydalanabilecekler. Tüketicilerimiz akü satın alımını gerçekleştirdikten sonra, e-garanti sistemine otomatik olarak dahil olacak ve garanti süreci ile ilgili tüm bilgilere Türkiye’nin her yerinden sisteme girerek ulaşabilecekler. Türkiye’nin Alo Akü hattı 444 5 AKÜ (258) ile aküyü Türkiye’nin her yerinden müşterisine ulaştıran İnci GS Yuasa, bu proje kapsamında kampanya dahilinde bulunan her akü için İnci Akü Yol Yardımı da otomatik olarak aktive edecek.” dedi.

 

 
3 Farklı Donanım ve 3 Farklı İsimle Satışta
 
'Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçişler dolarla olmayacak'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3 Farklı Donanım ve 3 Farklı İsimle Satışta
Türkiye otomotiv perakendeciliğinin lider markalarından Birmot, Fiat’ın ...
Rize'de Beton Dökme Aracını Vinçle Çatıya Çıkardılar
Rize'de 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe ...
Hoyer'den Türkiye Açıklaması
15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında Avrupa çapında başlatılan ve önyargılı ...
 
Mermer Ocaklarında Renault Trucks Gücü
Burdur’daki mermer ocakları ve fabrikasıyla üretim yapan Asmer Mermer, ...
Pegasus Hedef Düşürdü
İkinci çeyrekte 13 milyon lira zarar açıklayan şirket, yıl sonu hedeflerini ...
Büyük Çekişme
2016 Türkiye Pist Şampiyonası’nda sezonun 2.yarışı, Kocaeli Otomobil Sporları ...
 
Audi Uzmanları 12 yılı, 19 Haftada Yaşatıyorlar!
Audi Kalite Güvencesi ‘nin INKA kalite testlerinde, Audi model araçlar ...
ROTA Denizli’de Ustaları Dinliyor
Direksiyon ve süspansiyon parçaları üreten ROTA; Kayseri, Denizli, İstanbul, ...
EPDK Acımadı
EPDK'nın konuyla ilgili ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyetruckkamyonumsondakikatreylernewsfahrerşoförbus