Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
8 Şubat 2024 Perşembe - 10:55

Aybek Uluslararası Nakliyat Avrupa ve Asya’daki Nakliye Ağını Yeni MAN Çekicilerle Güçlendirdi

Ağır ticari araç sektörünün gözdesi 2024 yılında da lider şirketlerin tercihi olmaya devam ediyor. Yeni yıla art arda teslimatlarla başlayan MAN bu kez, Avrupa ve Orta Asya’nın tamamında, taşımacılık hizmeti veren Aybek Uluslararası Nakliyat Şirketi’ne 4 Adet TGX 26.520 6x2/4 BL SA çekici teslimatı yaptı.

Aybek Uluslararası Nakliyat Avrupa ve Asya’daki Nakliye Ağını Yeni MAN Çekicilerle Güçlendirdi

2000’li yılların başında tanıştığı MAN markası ile iş birliğini yeni yılda da sürdüren Aybek Uluslararası Nakliyat, aldığı yeni araçları da Avrupa ve orta Asya’nın tamamında uluslararası ağır nakliye taşımacılığında kullanacak.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., yeni yıla hızlı başladı. 2024 yılında da güçlü ve lider firmaların gözdesi olmayı sürdüren MAN, bu kez ulusal ve uluslararası nakliye pazarının önemli firmalarından Aybek Uluslararası Nakliyat’ın tercihi oldu. Şirket, Kayseri Metinler MAN Yetkili Bayii aracılığıyla satın aldığı 4 adet TGX 26.520 6x2/4 BL SA çekiciyi törenle teslim aldı. Kayseri Metinler MAN Yetkili Bayii’nde düzenlenen teslimat törenine Aybek Uluslararası Nakliyat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eker, Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Eker, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Nurettin Aktemur ve MAN Metinler Bayii Satış Müdürü Erdal Altunbaşak katıldı.

“MAN araçları aradığımız tüm kriterleri bize fazlasıyla sağlıyor”

Törende konuşan Aybek Uluslararası Nakliyat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eker, MAN ile 2000’li yılların başında tanıştıklarını hatırlatarak, şunları söyledi:

“MAN ile olan iş birliğimiz ve yol arkadaşlığımız o tarihten bu yana devam ediyor. O yıllarda da MAN araçları teknolojik özellikleri ve yakıt tasarrufları ile rakiplerinden ayrışıyordu. Bugün de bu kalite aynen sürüyor. Ayrıca sundukları satış sonrası hizmetler de işlerimizde büyük kolaylık sağlıyor. Uluslararası nakliye çok zor bir sektör. Biz de bu yüzden işimizi büyük bir özveri ve titizlikle yapıyor, en iyi seçenekleri tercih ediyoruz. Özellikle araçların teknolojik donanımlarının işlevselliği, uzun yol şoförlerimizin rahatlığı, konforu ve yakıt tasarrufu yaptığımız tercihlerde öne çıkıyor. Aradığımız tüm bu özellikleri ise, MAN TGX çekiciler bize fazlasıyla sağlıyor. Ayrıca MAN araçları şasi olarak, hizmet verdiğimiz ağır ve özel taşımacılık şartlarına da çok uygun araçlar. Bu yüzden de yatırımlarımızda MAN araçlarını tercih ediyoruz. Filomuzda halihazırda toplamda 25 adet aracımız bulunuyor. Önümüzdeki yıllarda ağır nakliye araç yatırımlarımızda yine MAN’ı tercih ederek, filomuzu daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz.”

“MAN, geniş model yelpazesi ile tüm işletmelere en ideal çözümleri sunuyor”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Nurettin Aktemur da MAN olarak yeni yıla hızlı başladıklarını ve teslimatlarının kesintisiz sürdüğünü belirterek, şunları kaydetti:

“MAN, geniş model yelpazesi ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren tüm işletmelere en ideal çözümleri sunuyor. Teknoloji, performans, sağlamlık ve yüksek tasarruf noktasında sunduğu ayrıcalıklarda ise, şirketin 250 yılı aşan bir mühendislik birikiminin etkisi var. Dolayısıyla bugün pazara sunulan araçlar da tüm bu birikimin bir çıktısı olarak görmek gerekiyor. Müşterilerimiz farklı sektörlerde hizmet verseler de aradıkları tüm özellikleri MAN araçlarında fazlasıyla bulabiliyorlar. Bu da bizi onlar için tercih sebebi yapıyor. Bunun yanında MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. olarak, müşterilerimize sunduğumuz 7/24 kesintisiz satış sonrası hizmetlerimiz de bize rakiplerimizden farklı kılıyor. Onları, için araç sattığımız bir müşteriden öte, yaşam boyu iş ortağımız olarak görüyor ve ihtiyaç duydukları her anda yanlarında olmaya gayret ediyoruz.”

“MAN araçları üstün nitelikleri ile müşterilerimizden tam not alıyor”

MAN Metinler Bayii Satış Müdürü Erdal Altunbaşak ise, MAN araçlarının sahip oldukları üstün nitelikleri ile müşterilerinden tam not aldığını ifade ederek, şunları vurguladı:

“MAN müşterileri, bize geldiklerinde nasıl bir araç aradıklarını, bilerek geliyorlar. Satın aldıkları markanın gücünü ve güvenirliliğini çok iyi biliyorlar. Çünkü MAN araçları sahip oldukları üstün nitelikleri ile müşterilerimizin tüm beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Bununla birlikte satış sonrası hizmetlerimizle de işlerinin sorunsuz bir şekilde yürümesine destek oluyoruz. Müşterilerimiz MAN’dan ve verdiğimiz hizmetlerden memnun, biz ise işimizi en güzel şekilde yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aybek Uluslararası Nakliyat Şirketi de yıllar önce MAN markası ile tanışan ve bir daha bağını koparmayan ülkemizin önemli firmalarından bir tanesi. Yeni araçlarımızın kendilerine hayırlı olmasını dileriz.”

 
TEMSA, CDP Sürecine Dahil Olduğu İlk Yılda ‘A’ Notunun Sahibi Oldu
 
Bakan Uraloğlu: Projeye Gaz ve Petrol Boru Hatları da Eklenecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Borusan Lojistik, 20 Tırsan Askılı Tekstil Taşıyıcı Treyler ile Filosunu Daha da Güçlendiriyor
Güvenilir lider Tırsan; Lojistik sektörünün lider markalarından Borusan ...
Türkiye’nin Köklü Grubu Ziver Holding, İnşaat Şirketinin Filosuna 30 MAN Kamyon Kattı
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., 2024 yılının en büyük teslimatlarından ...
Blokbims, Sektörün En Güçlü Filosu İçin Tırsan Dedi
Güvenilir lider Tırsan; Nevşehir merkezli sac rulo ve ağır genel yüklerde ...
 
Mercedes-Benz, Sena Turizm’in Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor
Turizm ve personel taşımacılığı alanında hizmet vermek için Antalya’da ...
Volvo Trucks’tan Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na İkinci Teslimat
Volvo Trucks, Türkiye’nin her köşesine hız kesmeden teslimatlarına devam ...
Çetin Tur Taşımacılık Araç Filosu İçin Volkswagen Crafter Servis’i Tercih Etti
Antalya’da personel ve öğrenci taşımacılığının önde gelen firmalarından ...
 
İTT Lojistik, Volvo FH500 Filo Teslimatı ile Çevre Dostu Taşımacılığa Adım Attı
Türkiye distribütörlüğünü Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’nin yürüttüğü ...
Scania ve Meiller 2024’e Teslimat ile Başladı
Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Scania ve Meiller, ...
Actros L Edition 3 İlk Kez Türkiye Yollarında
“Dahası yok” mottosuyla Daimler Truck bünyesinde yalnızca 400 adet üretilen ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrertruckkamyonumsondakikasrcdikkattürkiyebuskamyoncu