Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
1 Ağustos 2022 Pazartesi - 14:35

Arınak Lojistik'tenAzerbaycan Nakliye ve Lojistik Çözümleri

Uluslararası lojistik faaliyetlerinde önemli bir konumda yer alan Arınak Lojistik, lojistik sektöründe sağladığı hizmetler ile birçok başarılı işlere imza atmıştır. Lojistik sektöründe doğan her türlü ihtiyaçlara en iyi şekilde cevap vermek için profesyonel ekibi ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Arınak Lojistik tenAzerbaycan Nakliye ve Lojistik Çözümleri

Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde tüm faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Lojistik faaliyetlerin sıklıkla gerçekleştirildiği ülkelerden biri de Azerbaycan ülkesidir. Arınak Lojistik olarak Türkiye – Azerbaycan nakliye ve lojistik hizmetlerinde müşterilerin taleplerine çözümler üretmekteyiz. Türkiye – Azerbaycan arası gerçekleştirilen ithalat ve ihracat faaliyetlerinde yer almaktayız. Tüm hizmetlerimizi müşterilerin istek ve beklentileri doğrultusunda planlayarak, en iyi çözümleri üretmeyi hedeflemekteyiz. Lojistik sektöründe en çok ihtiyaç duyulan parsiyel nakliye, frigo nakliye, ağır yük nakliyesi, proje taşımacılığı, konteyner taşımacılık faaliyetlerini gerçekleştirmekteyiz. Müşterilerin yüklerini güvenli ve hızlı bir şekilde alıcılarına ulaştırmaktayız.

Lojistik faaliyetlerimizi karayolu, denizyolu, havayolu, demiryolu aracılığı ile sağlamaktayız. Lojistik firmaları faaliyetler kapsamında önemli bir yere sahip olan Azerbaycan, Türkiye’nin ticari açıdan iyi ilişkiler kurduğu önemli ülkeler arasında yer almaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin komşu ülkesi olması açısından taşımacılık faaliyetlerinde sıklıkla karayolu tercih edilmektedir. Karayolu taşımacılığı ile müşterilerin yükleri güvenle Azerbaycan ülkesine ulaştırılmaktadır. Lojistik sektöründe en fazla ihtiyaç duyulan parsiyel nakliye hizmetleri de Arınak Lojistik tarafından gerçekleştirilmektedir. Azerbaycan ülkesine az sayıda ürün gönderimi yapmak isteyen müşterilere parsiyel nakliye hizmetleri ile çözümler üretmekteyiz.

Günümüzde önemli bir yere sahip olan parsiyel nakliye, birçok avantaja sahip olması nedeni ile lojistik sektöründe en fazla talep edilen nakliye hizmetidir. En önemli avantajlarından biri de uygun fiyat sunmasıdır. Firma bünyesinde yer alan profesyonel ekibimiz ile nakliye hizmetlerinde en uygun Azerbaycan nakliye  fiyatları sunmayı hedeflemekteyiz. Bu doğrultuda gerekli planlamaları yaparak Azerbaycan parsiyel nakliye faaliyetlerini sürdürmekteyiz. Müşteri memnuniyeti çerçevesinde hizmetlerini sürdüren Arınak Lojistik, Azerbaycan nakliye hizmetlerinde sıklıkla aranan firmalar arasında yer almaktadır. Sektörde gerçekleştirdiği birçok başarılı işler ile adından sıklıkla söz ettirmeyi başarmıştır.

Nakliye faaliyetlerinin her sürecinde müşterilerin yanında olarak, süreç ile ilgili gerekli alanlarda desteklerini de sağlamaktadır. Türkiye – Azerbaycan nakliye firmaları arasında taşınacak olan yüklerin müşterilerden toplanması, paketlenmesi, dağıtılması, gümrükleme işlemlerinin yapılması, gerekli evrakların hazırlanması, sigorta işlemlerinin yapılması, müşteri bilgilendirmelerinin sağlanması gibi her konuda gerekli destekler firma tarafından müşterilere sunulmaktadır. Gerekli tüm işlemler firma tarafından çözüme kavuşturularak zamandan tasarruf sağlanmakta ve sürecin aksamadan sorunsuz bir şekilde sonlandırılması amaçlanmaktadır. Aynı zamanda Arınak Lojistik firması tarafından sağlanan tüm hizmetler sigortalı bir şekilde gerçekleştirilerek, nakliye süreçlerinde oluşabilecek olumsuz durumlara karşı da müşteri mağduriyetlerinin önüne geçmeyi hedeflemekteyiz. Alanında deneyimli sürücüler ile gerekli hava ve yol koşulları dikkate alınarak, gerekli önlemler alınmaktadır. Müşterilerin yüklerini sorunsuz bir şekilde alıcılarına teslim etmeyi planlamaktayız.

 

 
Erçal Otomotiv'in Araçlarını Kamyonumpazar Fırsatları ile Satın Alabilirsin!
 
What Happened This Month?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erçal Otomotiv'in Araçlarını Kamyonumpazar Fırsatları ile Satın Alabilirsin!
Erçal Otomotiv'in en güncel ilanlarına ulaşmanın en kolay yolu kamyonumpazar.com. ...
Mercedes-Benz Türk, Ofis Çalışanları için Esnek Çalışma Modelini Kalıcı Hale Getirdi
? Uzun bir süredir uzaktan ve esnek çalışma modelini uygulayan Mercedes-Benz ...
Herdoç Otomotiv Fırsatlarını Kamyonumpazar ile Yakala!
Herdoç Otomotiv'in en güncel ilanları ve takaslı seçenekler kamyonumpazar'da! ...
 
Nahçıvan’da Yeni Akaryakıt Vergi Uygulaması
UND, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu tarafından akaryakıt kaçakçılığı ...
Alp Özler’in Güncel İlanları Tek Tık Uzağında!
Aradığın her marka ve model araç kamyonumpazar'da! Alp Özler'in güncel ...
Bakan Karaismailoğlu, Hedefimiz, Dünyayla Rekabet Edecek Hızı Sunmak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 5G ihalesinin 2023 yılında ...
 
30-31 Temmuz’da Bask Bölgesinde Uygulanacak Sürüş Kısıtlamaları
Bask hükümeti transit servisi (CGTE / ETKZ), 7.500 kg'ın üzerindeki araçlar ...
Nahçıvan Akaryakıt Vergisi Uygulaması
Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu tarafından akaryakıt kaçakçılığı ...
İthalat İhracattan Daha Hızlı Büyüyor
Haziran ayında genel ticaret sistemine (GTS) göre ihracat yüzde 18,7, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumlkwtreylersrcdikkatfahrerKamyonşoför haberler