Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
27 Ocak 2021 Çarşamba - 09:24

Arınak Lojistik Kırgızistan'a Lojistik Çalışmalarını Sürdürüyor

Uluslararası zeminde ülkemizin tüm dünya ülkeleri ile çalışma halinde bulunduğu lojistik faaliyetleri Türki Cumhuriyetler arasında yer alan Kırgızistan ile de kesintisiz ve düzenli bir şekilde devam ediyor. Ağırlıklı olarak karayolu ile tır nakliyesi şeklinde lojistik çalışmaları yapılan Türkiye-Kırgızistan hattında demiryolu nakliye çalışmaları da azımsanamayacak oranda alan teşkil ediyor.

Arınak Lojistik Kırgızistan a Lojistik Çalışmalarını Sürdürüyor

Ülkemiz genelinde Asya ülkelerine çalışan lojistik şirketleri Kırgızistan nakliye çalışmalarında da pay sahibidir. Sektörde 10 yılı geride bırakmış olup çizdiği çizgi dışına taşmadan yoluna kararlılıkla devam eden Arınak Lojistik Asya ülkelerinin tamamına komple tır ve parsiyel nakliye hizmetleri sunan kurumsal kimlik kazanma yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdüren nakliyat şirketi.

Yapılan tüm lojistik çalışmalarında karayolu tır ve kamyon taşıma yönetmeliğine uygun hareket eden, yük taşıma yetki belgesi bünyesinde bulunan araçları ile tedarik zincirine bağlı çalışan araçları ile Kırgızistan varışlı komple tır nakliyesi, parsiyel taşıma, gabari dışı ağır yük taşımacılığı, konteyner nakliyesi ve frigo tır nakliyesi gibi alanların tamamına hakim bulunan firma deneyimli sürücüleri ve uzman operasyon ekibi ile Kırgızistan’a seferler düzenliyor.

Kırgızistan lojistik çalışmalarında ağırlıklı olarak kullanılan Gürcistan, Rusya, Kazakistan üzeri güzergahın yanı sıra iran, Türkmenistan üzeri güzergah ile Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan üzeri güzergahlar kullanılacak şekilde alternatif yollar tercih ediliyor. Kırgızistan nakliye firmaları ile bağlantılı olarak hareket edebilme kabiliyeti sayesinde talep edilen miktarda araç organizasyonu sağlama hususunda sıkıntı yaşamayan Arınak Lojistik geçmişten edindiği tecrübeleri geleceğe taşıma kararlılığı ile iyi bir lojistik hizmeti sunduğunu ifade ediyor.

Kırgızistan’a parsiyel nakliye hizmetlerinde İstanbul’da bulunan depolarda toplanan ürünlerin yine İstanbul gümrüklerinde ihracat veya transit işlemlerinin yapılmasının akabinde hareket edilmekte, Kırgızistan’da başta başkent Bişkek olmak üzere tüm şehirlere gümrük veya müşteri talepleri doğrultusunda adrese teslim varışlar yapılmakta. Türkiye’de ihracat gümrük işlemleri konusunda hizmet veren firma Kırgızistan’da da ithalat gümrükleme işlemlerini yaptırabileceği acenteleri sayesinde sorunsuz sevkiyatlar yapmakta, taşıma esnasında olası muhtemel sorunlara anında müdahale edip çözüme kavuşturulması konusunda yeterli derece de bağlantı sağlamakta.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Lojistik firmaları

 
Macaristan Uluslararası Taşımalar İçin Elektronik Kayıt Sistemi Başlattı
 
Kamyon Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Kıvanç Kızılkaya, "Hedefimizi Gerçekleştirerek; Çift Haneli Pazar Payına Ulaşmayı İstiyoruz"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
E-Ticaretin En İyi Kargo Şirketi Aras Kargo Seçildi
Türkiye’nin öncü ve yenilikçi kargo şirketi Aras Kargo, Marketing Türkiye ...
DHL Express, Dünyanın En İyi İşverenleri Arasında Yerini Aldı
Lider uluslararası ekspres taşımacılık hizmetleri sağlayıcısı DHL Express, ...
Denizyolu Taşımacılık Çalışmalarında Olumlu Gelişmeler Gözlemleniyor
Uluslararası karasularda hız kesmeden devam eden denizyolu taşımacılığı ...
 
Ceva Logistics, Hope Konsorsiyumuyla Birlikte Hizmet Verecek
CEVA Logistics, dünya genelinde COVİD-19 aşısı dağıtım operasyonlarına ...
Şah Lojistik Uluslararası Denizyolu Taşımacılığında Çalışmalarına Devam Ediyor
Tüm dünya genelinde son dönemlerde ortaya çıkan ve topyekün mücadele ile ...
Türkiye-Makedonya Arası Komple Tır ve Grupaj Servis Çalışmaları
Balkan ülkelerinin birçoğunda olduğu gibi ülkemizin Makedonya ile olan ...
 
Yekaş Fides Global Logistics CEO’su Murat Güler, ''Anlaşma İki Ülke Arasındaki Taşımaları Artıracak ve Lojistik Sektörüne Olumlu Yansıyacak''
Türkiye ile İngiltere arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması, lojistik ...
Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, "Lojistik Merkezleri Türkiye’nin Rekabet Gücünü Avrupa’da Önemli Oranda Artıracak"
Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Cumhurbaşkanı Kararı kapsamında, ...
Şah Lojistik Türkiye-İtalya Arası Lojistik Çalışmalarını Sürdürüyor
Ülke olarak uzun yıllardır ticari ve ikili ilişkiler içerisinde bulunduğumuz ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerKamyontrucksondakikasrcfahrertürkiyenewsdikkat