Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
20 Şubat 2018 Salı - 09:48

Antakya Sultan LF’yi Tercih Etti

Türkiye otobüs pazarının lideri Otokar, şehiriçi ulaşımda konfor, ekonomi ve güvenliği bir arada sunan araçlarıyla belediyelerin, özel halk otobüsçülerinin ve kooperatiflerin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Otokar’ın engelli yolcu taşımacılığına uygun en yeni otobüslerinden 23 adet Sultan LF’yi bünyesine katan Defne-Antakya Otobüs Minibüs Kooperatifi ulaşımda modern bir dönüşüme imza attı.

Antakya Sultan LF’yi Tercih Etti

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, 7 metreden 18,75 metreye kadar farklı uzunluktaki otobüsleri ile belediyelerin toplu taşıma filolarını güçlendirmeye devam ediyor. Türkiye'nin en geniş ürün gamına sahip olan, Ar-Ge gücü ile toplu taşımacılıkta kullanıcı beklentilerine göre üretim gerçekleştirerek araçlarında konfor, güvenlik ve ekonomiyi bir arada sunan Otokar, Defne-Antakya Otobüs Minibüs Kooperatifi'ne 23 adet Sultan LF teslimatı gerçekleştirdi.

Tarihinde birçok medeniyete ev sahipliği yapan, gastronomi ve kültürel zenginlikleri ile ünlü Hatay'ın Defne İlçesinde faaliyete başlayan Defne-Antakya Otobüs Minibüs Kooperatifi, artan yolcu kapasitesini karşılamak, iki ilçe arasındaki ulaşıma konfor katmak için Otokar Sultan LF’yi tercih etti. Engelli yolcu taşımaya uygun alçak tabanlı yapısı, çevreci ve ekonomik olmasıyla dikkat çeken Sultan LF otobüslerinin teslimatı, geniş katılımlı bir törenle Hatay Harbiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde gerçekleşti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin şehir taşımacılığının modernleşmesi konusunda hayata geçirdiği vizyoner yaklaşımı ve planlaması sayesinde gerçekleşen  dönüşüm çalışmaları kapsamında Defne-Antakya arasında kullanılacak 23 adetlik Sultan LF teslimat törenine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Muhammed İkbal Polat, S.S Defne-Antakya Otobüs Minibüs Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Ali Oduncu, Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı ve Otokar Bölge Satış Yöneticisi Umut Parti, Otokar yetkili satıcısı Burç Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Burç ve ilin önde gelen yöneticileri katıldı.

“Toplu Taşıma Hizmeti Modern Araçlarla Sağlanacak”

Bir süredir devam eden toplu taşımada dönüşüm projesi hakkında bilgi paylaşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, vatandaşlara konforlu ulaşım sağlanması aynı zamanda esnafın da kazancının artması için tüm ilçelerde gerçekleştirilen dönüşüm çalışmalarının İstanbul Teknik Üniversitesi ile birlikte yürütüldüğünü söyledi. Savaş; "Tüm sorunları göz önünde bulundurarak güvenli ve konforlu bir ulaşım güzergahı hazırladık. Proje kapsamında kooperatifleri tek çatı altında topladık; şoför esnafımızı eskimiş araçlardan kurtardık. Araçlarımız engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun. Vatandaşlarımız özel araçlarla ulaşım sağlamak yerine daha uygun fiyatlara, daha konforlu ulaşım ihtiyacını karşılayacak. Defne ilçesinde başlattığımız bu dönüşüm tüm ilçelerimizde gerçekleştirilecek" dedi.

Teslimat töreninde Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman ise şöyle konuştu; "Yeni hat ve otobüslerimiz vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş'ın vizyoner planlaması sayesinde başlatılan toplu taşımadaki dönüşüm sayesinde vatandaşlarımız daha sağlıklı, modern, güvenli bir ulaşım imkanına kavuşuyor. Şehrimizde yaşayan herkesi toplu ulaşıma teşvik etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Alçak tabanlı, içi yüksek tavanlı, biniş rampası yer alan ve yolcusuna rahatlık sağlayan Otokar Sultan LF otobüslerimizle kaliteli, huzurlu bir ulaşım imkanı sunulacak" açıklamasını yaptı.

Defne ve Antakya toplu ulaşımında yeni bir dönem başlatacak araçların teslimat töreninde Sultan LF'nin modern tasarımının yanı sıra gelişmiş teknik özellikleriyle de sektöre kısa sürede yeni bir soluk getirdiğini belirten Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı, "Hatay'ın modernleşen şehiriçi ulaşımında Otokar'ın yeni otobüsü Sultan LF'nin tercih edilmesinden büyük bir mutluluk duyduk. Sultan LF; engelli yolcu taşımacılığına uygun tam alçak tabanlı yapısı, konforu ve ferah iç tasarımı ile Hatay halkına rahat bir yolculuk imkanı sunarken, düşük işletme giderleri, düşük yakıt tüketimi, satış sonrası hizmetleri ile kullanıcısının yüzünü güldürecek. Modern tasarımı, çevreciliği ve gelişmiş teknik özellikleri ile Hatay'ın modern yüzünün temsilcisi olacak, ulaşımına yeni bir soluk getirecek araçların Hataylılara hayırlı olmasını dileriz" dedi.

Şehiriçi Ulaşımda Konfor Çıtasını Yükseltti

Sınıfının tek tam alçak tabanlı otobüsü olma özelliğine sahip olan Sultan LF, yolcu kapasitesi, engelli yolcu rampası, geniş yolcu alanı, rampaları kolayca tırmanmasını sağlayan yüksek tork değeriyle de dikkat çekiyor. Yolculardan ayrılmış özel sürücü bölgesi, kısa vites kolu ve konforlu sürüşü ile rakiplerinden ayrışan Sultan LF'de klima, kamera ve kayıt sistemleri, dijital hat tabelaları gibi zengin donanımlar standart olarak sunuluyor. Güçlü motoru ile her türlü yol koşulunda üstün performans sunan Sultan LF, hafif gövde yapısı ile güç ve ekonomiyi birlikte sunuyor. 8.4 metrelik uzunluğa sahip. Standart olarak 21+4(katlanır)+35+1, isteğe bağlı olarak 21+42+1 ve 21+1(tekerlekli sandalye)+35+1 yolcu taşıma kapasitesiyle üretilebilen Sultan LF, şehir içi ulaşımda fark yaratıyor.

 
Koluman, Yıllık 8 Bin Treyler Üretecek
 
Prometeon'da 3 Türk Görev Yapıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akbulut Nakliyat Volvo Trucks’ı Tercih Etti
Sabancı Holding iştiraklerinden Temsa İş Makinaları, merkezi İstanbul’da ...
Renault Trucks'tan Omsan Lojistik'e Teslimat
OMSAN Lojistik, 28 adet Renault Trucks C serisi kamyon ve 37 adet T serisi ...
Mercedes-Benz Türk Teslimatlara Devam Ediyor
Mercedes-Benz Türk otobüs firmalarından, belediye araçlarına kadar teslitmatlar ...
 
Borusan Lojistik'in Tercihi Ford Trucks
Türkiye'nin önde gelen lojistik firmalarından Borusan Lojistik, filosunu ...
ALC Lojistik Schmitz ile ‘Yola Devam’ Dedi.!
Uluslararası taşımacılık ve lojistik sektörünün önde gelen deneyimli firmalarından ...
Mercedes-Benz Türk’ten Aker Turizm/Derya Tur’a 10 adet Travego
Aker Turizm, alımını gerçekleştirdiği 10 adet Mercedes-Benz Travego 15 ...
 
Sedaş Beton, Ford Trucks'ı Tercih Etti
Beton dağıtım, agrega üretim ve yurt dışında inşaat alanında faaliyet ...
Köktaşlar, MAN’ı Tercih Etti
MAN kamyon ve çekicileri; üstün nitelikleri, benzersiz yakıt tasarrufları, ...
ING Bank’ın Tercihi Toyota Oldu
ING Bank, şubelerinin operasyonel hizmetlerinde kullanmak üzere uzun dönem ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
kamyoncu
truck
sondakika
türkiye
Kamyon
news
treyler
şoför
src