Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
5 Mayıs 2008 Pazartesi - 00:00

Ankara'daki Nakliyeciler Grevde

Ankara daki Nakliyeciler Grevde

“Sonuç alamazsak eylem sürecek”

 Valilikle gerekli izinler üzerine yazıştıklarını ifade eden Ankara Kamyoncular Derneği Başkanı Bekir Güldalı eylemin amacını şöyle anlatıyor; “Mazotun fahiş fiyatı yükseldiği için kamyoncu yola gidemez hale gelmiştir. Yöneticilerin sağduyulu davranarak kısa bir sürede çözüm bulmaları gerekiyor. Şaşmaz Nakliyeciler Sitesinde arkadaşlarımıza tatmin edici bir açıklama yapmalarını bekliyoruz. Yöneticiler gelmediğinde hat safhada olan sıkıntı giderek artar. Arkadaşlarımız Abdi İpekçi Parkında eylem yapmak istiyorlar. Ama biz gereğinin yapılmasını umut ederek bekliyoruz ve arkadaşlarımızı burada bekletiyoruz.  Sonuç almazsak Ankara Valiliğimize bir yazı gönderdik; ton/km mazot zammı eylemi için bakanlık bilgilendirilmiştir. Ancak yapmış olduğumuz eylemden sonuç alamazsak kamyoncu esnafını protesto amaçlı eylemini daha da genişleterek eylemi sürdürmek istiyor. Sağduyulu davranmaya çalışıyoruz ama sonuç alamazsak kendi üyelerimizle eylemi sürdürme taraftarıyız.

“Camiamız Kazansın”

Ton km biraz daha şekillendirerek 27 Nisanda bu uygulamayı değiştirdiler. Taşıma mesafesine koydukları ücretler çok düşük. 500 kg-1000kg ya kadar olan taşımalarda koydukları ücretler tatmin edici değil; mazotun litresi zaten üç milyon olmuş. Cebinden para koyarak mı taşısın yükü. Köprü ve otobana da para veriyor. Adam ne yapsın kamyonculuğu mu bıraksın; ne yapalım bu insanları. Ton başına verdikleri parayı arttırsınlar. Araçlar kilometre başına bir milyon yakıyor zaten. Denetimlerde yetersiz kaldı. Denetlemelerin sıkı tutulup cezai işlemlerin uygulanması lazım. Hak mahrumiyeti cezası verilsin. Bunu uyguladıkları zaman başarılı sonuçlar alınır.  Mazot belli bir standartta tutulsun kamyonculara da. Diğer lojistiklere, deniz sektöründekilere veriyor. Kaçak mazot dağıtımlarının önlenmesi de lazım. Camiamız kazansın tek derdimiz bu.”

 
'AB'ye Uyum Yüzde 95 Oranında Gerçekleştirildi'
 
Mesleki Yeterlilik Belgesi Alma Süresi Uzatıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyekamyoncutruckşoförkamyonumsrcnewsfahrertreyler