Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
16 Mayıs 2022 Pazartesi - 10:35

Anadolu Isuzu’nun Fransa Pazarına Toplam Midibüs ve Otobüs Satış Adedi 2021 Sonu İtibarı İle 1000’e Ulaştı

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, yurtdışı başarılarına yeni kilometre taşları eklemeye devam ediyor. 2021 yılı sonu itibarı ile Fransa pazarına satışını gerçekleştirdiği araçların sayısını toplamda 1000’e yükselten Anadolu Isuzu, bu başarısını Valence kentinde iş ortaklarının, müşterilerinin ve Fransız basınının katıldığı özel bir törenle kutladı.

Anadolu Isuzu’nun Fransa Pazarına Toplam Midibüs ve Otobüs Satış Adedi 2021 Sonu İtibarı İle 1000’e Ulaştı

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, yurtdışı pazarlardaki başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 2021 yılı sonu itibarı ile sadece Fransa pazarına toplam 1000 midibüs ve otobüsün teslimatını gerçekleştiren Anadolu Isuzu, sembolik bir dönüm noktası olarak kabul ettiği bu başarısını Valence kentinde düzenlenen özel bir etkinlikle kutladı. Etkinliğe Anadolu Isuzu’nun Fransa distribütörü Fast Concept Car yöneticilerinin yanı sıra bu ülkedeki iş ortakları, müşterileri ve Fransız otomotiv sektör basınının temsilcileri katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, şunları söyledi:

 

“Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu olarak 2021 yılı midibüs ve otobüs ihracatında şirketimiz için tarihi rekorlara imza attığımız bir yıl oldu. Bu yıl 18. kez midibüs ihracat şampiyonu olduk. Yurt dışında yeni pazarlara açılırken mevcut pazarlardaki varlığımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Fransa bizim için en öncelikli pazarlardan biri konumunda. 2015 yılından itibaren Fransa distribütörümüz olan, her geçen yıl pazar payını artıran Fast Concept Car ile daha büyük hedeflere ulaşma yolunda bir dönüm noktası olarak gördüğümüz bu başarıdan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Fransa pazarında Fast Concept Car ile bugüne dek birçok ilke imza attık. İlk tam elektrikli otobüsümüz olan NovoCITI Volt’u geçen yıl Fransa’ya ihraç ettik. NovoCITI Volt ailesini bu yıl yeni modellerle büyüteceğiz. Yine Avrupa’da ‘Yılın Sürdürülebilir Otobüsü 2022’ ödülünün sahibi olan Kendo CNG alternatif yakıtlı otobüsümüzün en fazla talep gördüğü pazarlar arasında  Fransa ilk sırada. Kendo, %100 Biogas uyumlu CNG motoru sayesinde daha çevreci özelliği ile temiz emisyon sağlıyor. Yakıt tasarrufunda da önemli avantajlar sunan Kendo, sunduğu konfor ve fonksiyonellik sayesinde hem servis taşımacılığı hem de turizm taşımacılığı alanlarında ideal çözüm sunmaktadır.

 

Arıkan, sürdürülebilirliğin Anadolu Isuzu için en temel önceliklerden biri olduğunu belirtti. Anadolu Isuzu’nun kısa süre önce iklim değişikliğinin olumsuz etkilerine karşı uluslararası Bilim Temelli Hedefler Girişimi’ne (SBTi) imza verdiğini, ayrıca ticari araç sektörünün 2040 yılına kadar yeni kamyon ve otobüs satışlarında %100 sıfır emisyonu hedefleyen “Drive to Zero” inisiyatifine katıldığını da hatırlatan Arıkan sözlerini şöyle tamamladı:

“Anadolu Isuzu olarak sahip olduğumuz geniş ürün yelpazemiz, teknoloji ve yeni enerjilere olan yatırımlarımız, Ar-Ge yetkinliğimiz ve yeni teknolojileri hayata geçirmeye olan hevesimiz, FCC gibi çevreye duyarlı, yeni enerjilerin geleceğine inanan, inovasyonu benimseyen ve geleceği doğru okuyabilen bir partner ile bütünleşince, gelecekte birlikte çok daha büyük kutlamalar yapacağımıza inanıyorum. ‘Güven’ ve ‘Sürekli Gelişim’ üzerine inşa ettiğimiz bu uzun soluklu işbirliği ile müşterilerimize sağladığımız faydanın artarak devam edeceğine dair inancımız tam.”

 

 
Seyir Mobil, Yeni Faaliyet Binasında
 
Hankook Tire 2022 Yılının 1. Çeyreğine Ait Mali Sonuçlarını Açıkladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
IVECO BUS E-WAY’in Sevilla Başarısı
IVECO BUS, beş adet 12 metrelik elektrikli E-WAY’i Sevilla’nın Kentsel ...
Görev Tamam: MAN, 2.500 Kilometrelik Avrupa Turunda Elektrikli Otobüslerin Pratikliğini Gösterdi
On heyecan verici gün geride kaldı: MAN'ın sıfır emisyon stratejisinin ...
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., Başarılı Performansı ile Üst Üste İkinci Kez ‘Market Of The Year’ Ödülünün Sahibi Oldu
MAN Truck & Bus SE’nin her yıl dünya çapında en iyi performans gösteren ...
 
Mercedes-Benz Türk, Türkiye Hentbol Federasyonu Milli Takımlar Resmi Ulaşım Sponsorluğu İle Spora Verdiği Desteği Sürdürüyor
• Mercedes-Benz Türk, 11 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen imza töreni ...
Kocaeli Fabrikalarında Üretilecek Yeni Ford E-Transit Custom Tanıtıldı
Ford Pro yeni tam elektrikli E-Transit Custom ile elektrifikasyon yolculuğunda ...
Türkiye’de Üretilen Yeni Mercedes-Benz Tourrider, İnovasyon Ödülü’nü Kazandı
? Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen Yeni Tourrider, ...
 
IVECO BUS CROSSWAY, Kanarya Adaları İçin Bir Kez Daha Güvenilir Tercih Oldu
Kanarya adalarının en küçüğü olan Lanzarote’nin belediyesi beş yeni CROSSWAY ...
Anadolu Isuzu İhracattaki Başarısı ile Osd’den Ödül Aldı
Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, Otomotiv Sanayii Derneği ...
Mercedes-Benz’den Yeni T-Serisi ile Yeni Bir Alternatif
Yeni T-Serisi ile Mercedes-Benz, aileler ve aktif yaşayanlara yeni bir ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
news haberler fahrerbusşoförtürkiyekamyoncutreylersrc