Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Kasım 2022 Perşembe - 11:01

Anadolu Isuzu’dan Almanya’ya 151 Adetlik Otobüs İhracatı

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, dünyanın üçüncü, Avrupa’nın ise en büyük otobüs pazarı konumunda olan Almanya’ya ilk yılında toplam 151 otobüs ihraç ederek rekor bir başarı elde etti.

Anadolu Isuzu’dan Almanya’ya 151 Adetlik Otobüs İhracatı

Toplu ulaşım alanında en titiz standartlara sahip ülkelerden biri olan Almanya’ya gerçekleştirilen otobüs ihracatı, Anadolu Isuzu’nun üretim kalitesinde ulaştığı seviyeyi ve yurt dışı pazarlardaki iddiasını da tescil ediyor. Anadolu Isuzu’nun akıllı fabrika altyapısına sahip modern tesislerinde “Terzi İşi İmalat” usulü ile üretilen ve teslimatları belirlenen zamanlamalar doğrultusunda gerçekleştirilen otobüslerin tümü Almanya’nın çeşitli şehirlerinde toplu taşıma hizmetlerinde kullanılacak.  

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, yurt dışı pazarlarda büyüme hedefi doğrultusunda ihracat başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Yeni uluslararası pazarlara açılmayı ve mevcut pazarlardaki varlığını geliştirmeyi hedefleyen Anadolu Isuzu, Almanya pazarına girdiği ilk yılda toplam 151 otobüsün ihracatını gerçekleştirdi. Dünyanın üçüncü, Avrupa’nın ise en büyük otobüs pazarı konumunda olan Almanya’ya teslimatı gerçekleştirilen 151 araç, boyu 8 ile 18 metre arasında değişen Isuzu Citiport ile NovoCiti Life otobüs ve midibüs modellerinden oluşuyor. 

Anadolu Isuzu tarafından yüksek yerlilik oranı ile Türkiye’de üretilen ve dünyada ticari araç ve otobüs üretimi alanında önde gelen ülkelerden biri olan Almanya’ya ihraç edilen otobüsler, çeşitli şehirlerde toplu taşıma hizmetleri sunan ulaşım operatörü şirketlere teslim edildi. Anadolu Isuzu, Türkiye’den Almanya’ya bu kadar yüksek hacimde otobüs ihracatı gerçekleştiren ilk yerli üretici oldu. Almanya’nın titiz toplu taşıma standartlarına yüzde 100 uyumlu olarak üretilen araçların şoför mahalli de yine Almanya Şoförler Birliği VDV’nin talepleri doğrultusunda, en üst düzey ergonomi ve konfor öncelikleri ile tasarlandı.

Anadolu Isuzu’nun ürettiği otobüsler, avantajları ile rekabette öne çıkıyor

Anadolu Isuzu’nun Çayırova’daki “Akıllı Fabrika” teknolojilerine sahip modern tesislerinde ürettiği midibüs ve otobüsler, belediyeler ve toplu ulaşım hizmeti veren işletmecilerin güncel taleplerini en iyi şekilde karşılıyor. Yüksek performanslı ve dayanıklı motorları, gelişmiş teknik ve güvenlik özellikleri ile yurtdışı pazarlarda beğeni toplayan Isuzu modelleri, işletmecisine sağladığı düşük bakım ve işletim maliyeti avantajları ile tercih ediliyor. 

12 ve 18 metrelik seçenekleriyle toplu ulaşımda akılcı seçenek olarak öne çıkan Isuzu Citiport serisi otobüsler, güçlü ve çevreci motor, alçak taban platformu, geniş ve ferah iç düzeni, şasi yana yatma sistemi ve erişilebilirliği artırarak tüm yolcular için engelsiz bir yolculuk sağlayan tekerlekli sandalye rampası ile öne çıkıyor. Citiport, toplu taşıma alanında faaliyet gösteren müşterilerine düşük yakıt tüketimi, yüksek yolcu kapasitesi, uzun bakım periyotları gibi avantajları bir arada sunuyor. 

Novociti Life serisi ise üstün motor teknolojisi, yüksek enerji verimliliği ve düşük yakıt tüketimi sağlarken modern kentlerin taleplerine başarıyla yanıt veriyor. Ulaşımda büyük ve orta büyüklükteki otobüsler yerine küçük boyutlarda otobüs konseptiyle dar sokaklı şehirleri de hedefleyen Novociti Life serisi, alçak tabanlı yapısıyla engelli ve yaşlı nüfusun sosyal hayata daha fazla katılımını da destekliyor. 

 
IVECO Otomotiv Logitrans 2022 Fuarında Sektörle Buluştu
 
25 Adet Otokar Centro Balıkesirlilere Hizmet Verecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
IVECO Otomotiv Logitrans 2022 Fuarında Sektörle Buluştu
IVECO’nun İstanbul yetkili satıcılarından IVECO Otomotiv uluslarası nakliyeye ...
ASELSAN ve KARSAN’dan Yerli ve Milli Elektrikli Minibüs
Türkiye’nin yüksek teknolojili mobilite çözümleri sunan markası Karsan, ...
Otokar’dan Romanya’ya Elektrikli Otobüs İhracatı
Türkiye otobüs pazarının lideri Otokar, Romanya'nın Mogoşoaia Belediyesi’nin ...
 
Mercedes-Benz Türk, Türkiye’nin Otobüs ve Kamyon İhracatına Yön Veriyor
Türkiye için 55 yıldır değer yaratan Mercedes-Benz Türk, yılın ilk 9 aylık ...
"IJveer 56" Feribotu, Daf'ın Az Bakım Gerektiren Motorlarıyla Donatılacak
DAF Components, Amsterdam'ın IJveer 56 feribotu için iki PACCAR MX-11 ...
Scania, BM İklim Konferansı COP27'ye Katılıyor
Scania, 6-18 Kasım tarihlerinde Mısır'ın Şarm El-Şeyh kentinde düzenlenen ...
 
Volvo Trucks Elektrikli Kamyon Dönüşümünü Başlatıyor
Volvo Trucks, karayolu taşımacılığının geleceğine imza atacak elektrikli ...
Dünyada Bir İlk: Volvo, Müşterilerine Fosilsiz Çelik İçeren Elektrikli Kamyonlar Sunuyor
Dünyanın bunu yapan ilk kamyon üreticisi olarak Volvo, kamyonlarında fosilsiz ...
Anadolu Isuzu Üretim Tesislerindeki, Elektrik İhtiyacının %70’ini Güneş Enerjisinden Sağlayacak
Anadolu Isuzu’nun sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda Çayırova’daki ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyontreyler haberler kamyoncudikkattrucktürkiyelkwfahrer