1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Haber
  4. Anadolu Isuzu'dan Antalya Çıkartması

Anadolu Isuzu'dan Antalya Çıkartması

  • | Kamyonum

Anadolu Isuzu, 15-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Antalya Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı’nda NPR, NQR, NQR 3D, NKR Low, Turkuaz, Roybus, 4x4, 4x2 Limited Edition, 4x2 çift kabin araçlarını sergiledi.

Anadolu Isuzu’nun Mayıs ayında tamamen yenilenerek piyasaya sundugu ve önümüzdeki günlerde Türkiye’de üretmeye başlayacağı pick-up’ı D-Max 4x4, Antalya Auto Show 2008’de beğeni topladı.

Turkuaz ile güvenliğiniz garantide!

Anadolu Isuzu’nun kısa mesafe toplu taşımacılığında sınıfının en güvenli olduğunu iddia eden aracı Turkuaz, Antalya Auto Show’da beğeni topladı. Türk mühendisleri tarafından tasarlanan ve Gebze Şekerpınar tesislerinde üretilen Turkuaz otobüsleri yenilenen ön ızgarası, far çerçevesi ve tamponu; tamamen değişen arka maskı ve tamponu ile müşterilerine şık bir görüntü sunuyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz