Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
10 Ocak 2022 Pazartesi - 16:59

Anadolu Isuzu İsrail Pazarına 48 Adet Otobüs ve Midibüs Teslimatı Gerçekleştirdi

Türkiye’nin önde gelen ticari araç üreticisi Anadolu Isuzu, Orta Doğu bölgesinin önemli pazarlarından İsrail’de faaliyet gösteren dört ulaşım operatörüne toplam 48 adet midibüs ve otobüsün teslimatını gerçekleştirdi. Araçların müşterilere teslimatı, ilk kez online bir teslimat töreni ile gerçekleştirildi.

Anadolu Isuzu İsrail Pazarına 48 Adet Otobüs ve Midibüs Teslimatı Gerçekleştirdi

2021 yılını rekor ihracatla tamamlayan Anadolu Isuzu, yeni yılda da Ortadoğu’nun toplu taşımacılıkta önde gelen ülkelerinden İsrail’e yapmış olduğu 48 adet otobüs ve midibüs teslimatları ile bu başarısını devam ettiriyor. Araçların teslimatı sürmekte olan pandemi koşulları nedeniyle, ilk kez düzenlenen bir online teslimat töreni ile gerçekleştirildi. 

İsrail’de faaliyet gösteren Metropolin, Electra Afikim, Electra Afikim 2021, Kavim ulaşım operatörlerine 38’i Citiport, 3’ü Novociti Life, 7’si NovoUltra Nees olmak üzere toplam 48 aracın teslimatı gerçekleştirildi. 23 Aralık 2021 günü düzenlenen online teslimat törenine Anadolu Isuzu’nun İsrail ülke distribütörü Universal Trucks Israel LTD’in (UTI) yanı sıra ulaşım operatörleri Metropolin, Electra Afikim, Electra Afikim 2021 ve Kavim şirketlerinin yöneticileri ile Anadolu Isuzu üst düzey yöneticileri katıldı.

Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu şunları söyledi; “Anadolu Isuzu olarak şirket hedeflerimiz doğrultusunda yurtdışı pazarlardaki iddiamızı 2022 yılında da sürdürüyoruz. Modern ulaşım sektörünün güncel talep ve ihtiyaçlarını dikkate alarak Ar-Ge merkezimizin yerli tasarım ve üretim yetkinlikleri ile ülkemizde ürettiğimiz Citiport, Novociti Life ve NovoUltra modelleri tüm dünyada büyük ilgi görmeye devam ediyor.  Yüksek teknolojik standartlara sahip bir pazar olan İsrail’e yaptığımız satışlar da bizim için önemli bir uluslararası referans niteliğinde. Yurtdışı pazarlardaki konumumuzu 2022 yılında daha da güçlendirmeye, yeni pazarlara açılmaya ve ihracat rakamlarımızı artırmaya devam edeceğiz.” 

Citiport ve Novociti Life Ailesi: Modern ulaşım ihtiyaçlarına akılcı çözüm

Anadolu Isuzu’nun zamanında teslim ettiği Citiport, Novociti Life ve NovoUltra modelleri, engelliler için ek özellikler de dahil olmak üzere yolcuların konfor ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt verecek biçimde tasarlandı. 

Citiport,  güçlü ve çevreci motoru, alçak taban platformu, geniş ve ferah iç düzeni, şasi yana yatma sistemi ve aracın erişilebilirliğini artıran ve tüm yolcular için engelsiz bir yolculuk sağlayan tekerlekli sandalye rampası ile modern bir toplu ulaşım çözümü olarak tercih ediliyor. Citiport, toplu taşıma alanında faaliyet gösteren müşterilerine düşük yakıt tüketimi, yüksek yolcu kapasitesi, uzun bakım periyotları gibi avantajları bir arada sunuyor.   

Isuzu Novociti Life serisi de üstün motor teknolojisi, yüksek enerji verimliliği ve düşük yakıt tüketimi sağlarken modern kentlerinin titiz normlarını başarıyla karşılıyor. Ulaşımda büyük ve orta büyüklükteki otobüsler yerine küçük boyutlarda otobüs konseptiyle dar sokaklı şehirleri de hedefleyen Novociti Life serisi, alçak tabanlı yapısıyla engelli ve yaşlı nüfusun sosyal hayata daha fazla katılımını da destekliyor. Anadolu Isuzu’ nun 27 ve 29 koltuk seçenekleriyle sınıfının lider modeli olan NovoUltra serisi yolcu taşımacılığına farklı bir boyut getiriyor. İşletmecilerin yatırım ve işletim maliyetlerini önemli ölçüde düşüren Citiport, Novociti Life ve NovoUltra serisi araçlar, dayanıklı ve yüksek performanslı motorları, gelişmiş konfor ve güvenlik özelliklerinin yanı sıra yüksek çeviklik ve manevra kabiliyetleri ile de belediyeler ve ulaşım operatörleri tarafından tercih ediliyor. 

 
VavaCars’ın Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci Oldu
 
Tır Şoförleri, ''Biz Çok Zor Durumdayız"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fevzi Gandur Logistics Filosunu 10 Adet F-MAX ile Genişletti
Fevzi Gandur Logistics çekici filosuna 10 adet Ford F-Max 500 kattı. Şirketin ...
Karsan Jest+ ve Atak Ukrayna’nın Kharkiv Şehrinde İşbaşı Yaptı
Karsan, ürün yelpazesiyle dünya kentlerinin ulaşımında rol model olmaya ...
İTT Lojistik 20 Adet Tırsan Tank Konteyner Taşıyıcı Aracı Satın Aldı
Likit kimyasal ve tehlikeli madde taşımacılığının öncü firmalardan İTT ...
 
Egelim Lojistik Filosunu 20 adet MAN TGX Çekici ile Genişletti
Egelim Lojistik filosuna eklediği 20 adet yeni MAN TGX 18.510 4X2 serisi ...
Barsan Global Lojistik Filosunu 320 Adet Actros ile Genişletti
Mercedes-Benz Türk, 2010 yılından bu yana iş ortaklığı yaptığı Barsan ...
Karsan’dan Almanya’nın Weilheim Şehrine 5 Adet e-ATAK Otobüs
Toplu taşıma sistemleriyle kentlere modern ulaşım çözümleri sunan Karsan, ...
 
Kamil Koç Filosunu MAN Lion’s Coach ile Güçlendirdi
Şehirlerarası seyahat sektörünün güçlü firması Kamil Koç’un Afyonkarahisar ...
Başkent İçin Özel Olarak Üretilen 28 Adet Otokar Kent Körüklü Hizmete Başladı
Otokar, toplu ulaşımda son yılların en büyük dönüşüm çalışmasını gerçekleştiren ...
CNG Yakıt Sistemli Mercedes-Benz Conecto Otobüsler Ankara Büyükşehir Belediyesine Teslim Ediliyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 yılında açtığı yeni otobüs alım ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncusondakikafahrerşoförtürkiye haberler kamyonumKamyondikkat