Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
26 Mart 2007 Pazartesi - 00:00

Alman Nakliyecinin Akıl Almaz Tehdidi

Alman Nakliyecinin Akıl Almaz Tehdidi

1979 yılında Bulgaristan ile Türkiye arasında imzalanan fakat 2006 yılı sonunda Bulgaristan tarafının feshetme isteği üzerine iptal edilen Karayolu Taşımacılık Anlaşması’nın yeniden yapılması hususu iki ülke yetkilileri tarafından yapılan görüşmeler neticesinde sonuçlandı.

20 Mart’ta yapılan toplantıya Türkiye’den 20’nin üzerinde nakliyeci UND ve RODER katılırken, Bulgaristan tarafından ise AEBTRݝ, NABC ve BASAT katıldı. Bulgaristan Ulaştırma Bakanlığı’nın gözlemci olarak katıldığı toplantıda açıklama yapan UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu; küresel ekonomide var olmak için, güç birliğini komşu ülke ile yapmanın doğal bir zorunluluk olduğu konusuna dikkat çekti.

Görüşmeler neticesinde ikili ve transit geçişlerde Bulgar nakliyecilerin Türk nakliyecilerle uzlaşı sağlamasına Almanya’nın nakliye şirketi BASAT yetkilisi karşı çıkarak transit geçişlerde Türk nakliyecilerden ücret alınması gerektiğini söyledi. BASAT yetkilileri yapılacak olan toplantının olumlu sonuçlanması durumunda 500 Tır ile yolları kapatacaklarını söyleyerek tehdit ettiler.

Toplantının arkasından yazılı açıklamada bulunan Çetin Nuhoğlu 27 Mart’ta Bulgar ve Türk Ulaştırma Bakanlığı temsilcilerinin Sofya’da bir araya geleceklerini ve iyi niyet üzerine atılan adımların olumlu sonuçlanacağını bildirdi.

 
Ağırlık ve Boyut İstasyonlarının Devri Devam Ediyor
 
Kadir Has’ı Kaybettik
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumtürkiyelkwsrctreylerfahrer haberler buskamyoncu