Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Şubat 2016 Çarşamba - 13:51

Aksigorta'dan Kaskoda Yüzde 20 Avantajlı Paket

Trafik sigortalarının gündemden düşmediği son günlerde Aksigorta 5 farkı ürünle tüketicilerin tercihi olmak için çalışıyor.

Aksigorta dan Kaskoda Yüzde 20 Avantajlı Paket

Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen kaskoda Oto Kaskom, Kırmızı Kasko, Muafiyetli Oto Kaskom, Ticari Kasko ve Pratik Kasko olmak üzere 5 farklı ürünleri bulunduğunu söyledi. Aksigorta’nın uzun yıllardır uyguladığı stratejinin dengeli bir portföy yaratarak, oto ve otodışı branşların portföy içinde doğru dağılımını sağlamak üzerine kurulu olduğunu söyleyen Gülen ,”Zorunlu trafik sigortalarındaki hedefimiz ise pazar payı almak değil, doğru fiyatlandırma yaparak rekabet içinde yerimizi almak” diye konuştu.


 
YAKITTA İNDİRİM VERİYOR

Gülen “Oto Kaskom” ürününün çarpışmadan çalınmaya, selden doluya, anahtar çalınmasından yanlış yakıt dolumuna, yolda kalmadan yaralanmaya kadar birçok riske karşı araç sahiplerini, yolcularını, aracı, araç içindeki eşyaları, karşı araç ve yolcuları ile 3.şahısları güvence altına aldığını söyledi. Oto Kaskom ile müşterilere sunulan  Mini Onarım hizmeti ile küçük çizikler, göçükler, boya tamiri, iç döşeme, cam ve plastik hasarları hasarsızlık indirimini bozmadan onarılıyor.  Gülen şöyle devam etti:
”Banka kanalımız aracılığıyla araç sahipleriyle buluşturduğumuz Kırmızı Kasko’nun kapsamlı teminatları, araçları ve araç sahiplerini her duruma karşı güvence altına alırken, özel hizmetleri de poliçe sahiplerinin hayatlarına kolaylık getiriyor. Kırmızı Kasko, anlaşmalı TOTAL istasyonlarında yakıt indiriminden, 7/24 hizmet merkezine, hızlı ve kolay araç muayene organizasyon hizmetinden, vale organizasyonuna kadar birçok farklı konuda hayatı kolaylaştıran özel hizmetler sunuyor. Yıllık maksimum 4.000 TL’ye kadar yapılacak yakıt ve otogaz alışverişlerinde % 5 oranında indirim olanağı sağlayan Kırmızı Kasko, hayatın yoğun ve koşuşturmalı temposu içinde zaman ayırmakta zorlanılan araç muayenesini de çok kolay ve zahmetsiz hale getiriyor.”

 MUAFİYETLİ KASKO DA VAR

 Muafiyetli Oto Kaskom  paketinin  değeri 50.000 TL’ye kadar olan araçları, kazadan yolda kalmaya, çalınmadan sele, yangından hırsızlığa kadar birçok riske karşı koruduğunu belirten Gülen şu bilgileri verdi:

“Araç sahibini, araçtaki yolcuları, karşı aracı ve hatta karşı araçtaki yolcuları en ekonomik primlerle güvence altına alıyor. Ticari Kasko, 10 yaşa kadar olan taksi ve Rent A Car hariç, ticari araçları tehlikelere karşı teminat altına alır. Karayolunda kullanılabilen motorlu, motorsuz taşıtlara römork veya karavanlar ile iş makinelerine lastik tekerlekli traktörlere kadar araçlara gelebilecek zararların yanında, taşınan yolculara karşı olan sorumluluklar da Aksigorta güvencesi altındadır. “
 
 
YÜZDE 20 AVANTAJLI PAKET
 Uğur Gülen Pratik Kasko’nun ise sigortalıların araçlarını, kazadan yolda kalmaya, çalınmadan sele, yanlış yakıt dolumuna vb. kadar  birçok riske karşı kasko teminatları üzerinden yüzde 20 fiyat avantajı ile güvence altına alan yeni kasko ürünleri  olduğunu vurguladı.  Gülen şöyle devam etti:

“Pratik Kaskolu sigortalılarımız, isteğe bağlı olarak poliçelerine ekletebilecekleri vale hizmeti sayesinde, arıza durumunda araçları istenilen noktadan alınarak Pratik Kasko için özel seçilmiş, garantisi tescil edilmiş servis ağında onarılıyor, onarım süresi boyunca da sigortalıya yedek araç temin ediliyor ve işlemlerin sonunda sigortalıya teslim ediliyor. Hem binek hem de kamyonet tipi araçlarda yaş sınırı olmayan Pratik Kasko, kaza sonucu hayati tehlike gösteren acil durumlarda yerinde müdahale ve/veya en yakın sağlık kurumuna transfer için Hizmet Merkezi’ne müracaat edilmesi halinde kara ambulansı ile en yakın sağlık kurumuna nakil işlemini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.  Acil durumun aracın içinde meydana gelmesi halinde ise araç içinde bulunan herkese, araç dışında meydana gelmesi halinde ise sadece sigortalıya sunulan Acil Tıbbi Yardım Hizmetlerinden 7 gün 24 saat yararlanabiliniyor.”
Aksigorta’nın 2015 yılsonu itibariyle primsel pazar payının kaskoda %9 civarında bulunduğunu  kaydeden Gülen hedeflerinin yüksek rekabet ortamına sahip sektörde payı korumak  olduğunu da dile getirdi.

(RADİKAL)

 
TANAP'I Türk Firma İnşa Edecek
 
Sertrans Logistics ‘Ulusal Halk Şampiyonu’ Olma Yolunda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TANAP'I Türk Firma İnşa Edecek
Azeri gazını Avrupa'ya taşıyacak hattı, Türk firma inşa edecek
Hintli Motosiklet Devinin Türkiye'de Fabrika Kuracağı İl Belli Oldu
...
Hasar Maliyetlerinin Azalması Primlerin Düşmesini Sağlayacak
Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Ülger, trafik sigortasına ilişkin olarak, ...
 
Otokoç Otomotiv Yılı 5,2 Milyar TL Ciro İle Kapattı
Türkiye'nin lider otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç ...
Karayollarında Son Durum
Karayolları Genel Müdürlüğünün yayınladığı 17 Şubat tarihli yol durumu bülteni şu şekilde:
CNR Avrasya Boat Show’un En İddialı Motoru, MAN Standında
V12–1900; gücü, hafifliği, kompakt ebatları ve düşük yakıt tüketimi ile fark yaratıyor
 
Sıcaklıklarda Artış Devam Edecek
Geçtiğimiz iki günde tüm zamanların en sıcak şubat ayı rekoru kırıldı. ...
Motosiklet, TIR'ın Tekerine Çarptı
Malatya’da kavşağa hızla giren motosiklet, TIR’ın tekerine çarparak hurdaya ...
Dolar Direksiyonu 3 TL`ye Kırdı!
Jeopolitik endişelerin belirginleşmesiyle dolar/TL güne 2.98`i aşarak başladı.
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newssrckamyoncutürkiyesondakikaşoförbusKamyonkamyonum