Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
12 Kasım 2020 Perşembe - 15:41

Akarnak’ın Yurt Dışı Operasyonlarında Tercihi Renault Trucks Oldu

Akarnak Lojistik, uluslararası grupaj taşımacılığı faaliyetlerini Renault Trucks çekiciler ile arttıracak. Akarnak,, Almanya başta olmak üzere yurt dışı operasyonları için kullanacağı 4 adet çekiciyi teslim aldı.

Akarnak’ın Yurt Dışı Operasyonlarında Tercihi Renault Trucks Oldu

1954 yılında Bursa merkezli olarak kurulan Akarnak Lojistik, 2003 yılındaki yapılanmasının ardından otomotiv ve tekstil ağırlıklı lojistik hizmetlerini sürdürüyor. Filosunda 50 adedi Renault Trucks olmak üzere 140 özmal çekicisi bulunan Akarnak, ilk Renault Trucks T serisi alımını yapıyor.

Akarnak Lojistik, 2012 yılında ilk Renault Trucks Premium araçlarını teslim almıştı. Araçlardan memnuniyetleri doğrultusunda Renault Trucks alımlarına devam eden Akarnak, şimdi de T 460 çekicileri tercih etti. Akarnak, yeni teslim aldığı 4 adet çekiciyi Almanya başta olmak üzere yurt dışı operasyonları için kullanarak uluslararası grupaj taşımacılığı yatırımlarını arttıracak.

 Akarnak Lojistik’in araçları, yıllık ortalama 120 bin km yol kat ediyor. 2012’de teslim aldıkları Renault Trucks Premium araçlardan sorunsuz şekilde 1 milyon km’ye ulaşan  çekiciler bulunuyor. Teslimat sırasında açıklamalarda bulunan Akarnak Lojistik Genel Müdürü Cenk Kabaoğlu, performansları ve sorunsuz operasyonları dışında Renault Trucks araçların yakıt tasarrufundan memnuniyetlerinin alım kararlarında etkili olduğunu belirtiyor. Kabaoğlu; “Renault Trucks çekicileri 8 yılı aşkın süredir kullanıyoruz ve filomuzda yer alan diğer marka araçlarla yakıt tasarrufunu kıyaslıyoruz. Her koşulda en az 2 puanlık yakıt tasarrufu sağladığımızı söylemeliyiz. Araçların performansından bizler de sürücülerimiz de oldukça memnunuz” diye açıkladı.

Araçların 600-700 bin km’den sonraki performanslarının sürücü kullanımı ile çok ilgisi olduğuna değinen Cenk Kabaoğlu; “Bizlerin en büyük maliyet kalemlerinden biri de araçlarımızın bakım-onarımlarıdır. Kendi bünyemizde kadememiz bulunuyor. Burada yağ ve şanzıman bakımlarımızı yapabiliyor ancak bunun dışında Renault Trucks bayi Koçaslanlar Otomotiv’den destek alıyoruz. Hem hızlı hem de ilgili servis hizmetleri sayesinde hiç aksama yaşamadık. Parçalar ilk alımda maliyetli bile gözükse kullanım süresinin uzunluğu ve daha az arıza yapması parçanın toplam satın alma maliyetini düşürüyor” dedi.

 Teslimatta açıklamada bulunan Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ise bu sene lojistik firmalarının ihtiyaçlarını ertelemedikleri için memnuniyetlerini de belirterek; “Akarnak Lojistik operasyonlarını geliştirirken yine Renault Trucks çekicileri tercih etti. Hali hazırda iş birliğimizin devam ettiği Akarnak Lojistik gibi firmalarımızla yola devam ederken omuzlarımızdaki yükün bilinci ile hareket ediyoruz. Bu nedenle hem satış hem de satış sonrası servislerimizde her zaman müşterilerimizin operasyonlarının optimum verimlilikte devam etmesi için çalışıyoruz” şeklinde açıkladı.

 Akarnak Lojistik’in yeni araçları, Akarnak Lojistik Kurucu Başkanı Haldun Kabaoğlu ve Genel Müdürü Cenk Kabaoğlu’na Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ve Genel Müdürü Mesut Süzer tarafından teslim edildi.

 

 
Büyükşehir’de Afet Önlemleri Değerlendirildi
 
Toyota’nın Bayi Yönetimi Direktörlüğüne Caner Yüksel Atandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
IVECO Yetkili Satıcısı Üstün İş Ramtaş Lojistik ‘E 10 Adet S-WAY Çekiciyi Teslim Etti
IVECO’nun Gaziantep yetkili satıcısı Üstün İş Otomotiv toplam 10 adet ...
VİP Uluslararası Taşımacılık Tercihini Tırsan'dan Yana Kullandı
VİP Uluslararası Taşımacılık, treyler yatırımında tercihini Tırsan’dan ...
VIP Transport, Renault Trucks Çekicilerinin 21 Adedini Teslim Aldı
1998’den bu yana Renault Trucks çekiciler ile taşımacılık operasyonlarına ...
 
Akkoç Lojistik, 60 Adet Mercedes-Benz Actros Satın Aldı
2004 senesinden bugüne satın alım tercihini Mercedes-Benz markasından ...
Düztaş Lojistik'e Özel Üretim Scania Araçlar Teslim Edildi
Düzce Uluslararası Nakliyat - Düztaş Lojistik firması Düzce merkezli uluslararası ...
Yenimahalle Belediyesinin Katı Transfer Araçlarında Tercihi Ford Trucks
Yenimahalle Belediyesi katı atık transfer araçlarında tercihini Ford ...
 
Zafer Kardeşlere Özel Üretim Scania
Türkiye’den Avrupa'ya ağır nakliye ve proje nakliyesinin önde gelen firmalarından ...
Tırsan Medetoğulları Uluslararası Taşımacılık’a 12 Adet Treyler Teslim Etti
 Medetoğulları Uluslararası Taşımacılık, araç yatırımında tercihini yine ...
Karsan, Mersin Büyükşehir Belediyesine 73 Adet CNG Yakıtlı Menarinibus Citymood Teslimatı Gerçekleştirecek
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve daha ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncutrucktürkiyeşoförlkwbussondakikakamyonumsrc