1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Gündem
  4. 80 tır’la iki yolcu minibüsü kurtarıldı

80 tır’la iki yolcu minibüsü kurtarıldı

Ağrı-Doğubayazıt karayolunda buzlanma ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan yaklaşık 80 tır, iki yolcu minibüsü ve çok sayıda otomobil 4 saat süren çalışma sonrasında kurtarıldı.

  • | Kamyonum

 

Bölgede kar yağışının yoğun bir şekilde etkili olduğunu belirten, Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Hüseyin Yıldız, akşam saatlerinde meydana gelen kazalar nedeniyle araçların yolda mahsur kaldığını söyledi. Yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından, yolda mahsur kalan araçların kurtarıldığı, araçların kontrollü olarak geçişine izin verildiği bildirildi.

Bölgede geçişler kontrollü olarak sağlanıyor

Karayolları ekipleri ile güvenlik güçleri tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmayla, yolun yeniden trafiğe açıldığını bildiren Yılmaz, ''Araçların kontrollü bir şekilde geçişlerine izin veriliyor. Ağrı'dan gelen karayolları takviye ekipleriyle birlikte, yolun trafiğe kapanmaması için gece boyunca çalışma yapılacak'' dedi. Kaymakam Yılmaz, özellikle köy yollarının da ulaşıma kapandığını, ekiplerin karla mücadele çalışmasını sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz