Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
8 Nisan 2022 Cuma - 16:53

5 Adet Mercedes-Benz Conecto Solo Dizel Kahramanmaraşlılar İçin Hizmet Verecek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Mercedes-Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen 5 adet Mercedes-Benz Conecto Solo Dizel’i teslim aldı.

5 Adet Mercedes-Benz Conecto Solo Dizel Kahramanmaraşlılar İçin Hizmet Verecek

Kahramanmaraş halkına sunduğu hizmet kalitesini artırmak için yatırımlarına devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, daha konforlu, daha güvenli ve daha ekonomik şehir içi ulaşımı için 5 adet 2022 model Mercedes-Benz Conecto Solo Dizel aracını teslim aldı.

Araçların teslimatı kapsamında 8 Nisan 2022 tarihinde Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen törene; Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Müdürü Mehmet Çiçek, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Melike Özdemir, Mercedes-Benz Türk Otobüs Kamu Satış Müdür Yardımcısı Doğan Celep ve Mercedes-Benz Türk Otobüs Kamu Satış Koordinatörü Ümit Türk katıldı.

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İtfaiyeden ulaşıma, ilaçlamadan diğer hizmetlere kadar birçok ihtiyacı karşılayacak yeni hizmet araçlarını şehrimize kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz iki yıl içerisinde Büyükşehir Belediyemizin ciddi anlamda bir mali disipline kavuştuğunu görüyoruz. Mali yapının disipline edildiği bu süreçte birçok yatırım da hayata geçirildi. Bugün de şehrimize hizmet verecek yeni araçlar kazandırılıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve yeni araçların şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hayrettin Güngör ise, “Yeni alınan 5 adet 2022 model Mercedes-Benz Conecto Solo Dizel araç ile belediye otobüsü sayımızı 70’e çıkardık. Geçtiğimiz yıl da 5 adet Conecto Solo Dizel otobüsü şehrimize kazandırmıştık. Yeni aldığımız otobüsler çok yüksek bir standarda sahip. Çevreye duyarlı ve tasarruflu olan yeni araçlarımızda; yolcular için konforlu biniş sağlayan sistemler, engelli rampası, kör nokta ve çarpışma önleyici sensörler bulunuyor. Yeni otobüslerimizi ana caddelerde ve uzun güzergâhlarda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Kamu Satış Müdürü Orhan Çavuş da konu hakkında şu açıklamaları yaptı: “Mercedes-Benz Hoşdere Otobüs Fabrikamızda üretilen Mercedes-Benz Conecto Solo Dizel ile daha güvenli, daha konforlu ve daha ekonomik şehir içi ulaşıma olanak sağlıyoruz. Conecto Solo, geniş yolcu kapasitesi ile Kahramanmaraş halkının konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlayacak. Yeni otobüslerimizde bulunan Covid-19 salgınına karşı yeni antiviral etkili yüksek performanslı aktif filtre yazılımı ve aktif filtreler ile hijyen seviyesini de artırıyoruz. 5 adet 2022 model Mercedes-Benz Conecto Solo Dizel model aracımız, düşük yakıt tüketiminin sağladığı uygun işletim maliyetleri ve yüksek ürün kaliteleri ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne uzun yıllar boyunca hizmet edecek. Conecto Solo otobüslerimizi tercih eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.”

 

 

 
DFDS Akdeniz İş Birimi'nde Üst Düzey Atamalar
 
Bulgaristan TOLL Sistemindeki Otobanlar ve Yollara Uygulanan Ücretlerde Artış!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DFDS Akdeniz İş Birimi'nde Üst Düzey Atamalar
DFDS Akdeniz İş Birimi, Akdeniz RO/RO ağında ticari ve operasyonel odağını ...
Hamzabeyli Tır Parkı Genişletme Çalışmaları Sürüyor
Bulgaristan'a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda bulunan TIR parkının ...
Mercedes-Benz Türk’ten Ventures, Girişimcilik Ekosistemine Yatırım
Mercedes-Benz Türk’ten Türkiye’nin yenilikçi kalkınmasına destek veriyor. ...
 
Polonya-Belarus Sınır Kapısı Kukuryki'de Gecikmeler Yaşanabilir!
UND, Polonya-Belarus sınır kapısı Kukuryki’de, Rusya’ya olan yük taşımacılığını ...
Yoldan Geçen Yayaya Tır Çarptı
Feci kaza Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yaşandı. Malkara karayolunda gece ...
Araçlarında Yeşil Kart Sigorta Poliçesinin Aslını Bulundurmayanlara Cezai Yaptırım!
UND, devam eden cezai yaptırımlar nedeni ile taşımacı şirketlerin araçlarında ...
 
İtalya Geçiş Belgeleri Kullanıma Açıldı!
Kamyonum Dergisi olarak İtalya geçiş belgelerindeki kota sorununu gündeme ...
İsotlar Grup'tan Yerli Üretime Destek
İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot, Türkiye’nin yerli üretimini ...
Schaeffler Sürdürülebilirlik Raporunu Yayınladı
Otomotiv ve endüstri sektörlerinin küresel çapta lider tedarikçilerinden ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkat haberler newstreylerlkwfahrersrcsondakikatruck