Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
13 Mayıs 2016 Cuma - 14:47

“2016’da 20 Milyon TL’lik Yatırım”

Bilgi ve iletişim hizmetleri şirketi Callus'ı satın alarak Türkiye'deki yatırımlarına hız veren Comdata Group, Türkiye'deki faaliyetlerini artık "Comdata Türkiye" markası altında yürütecek.

“2016’da 20 Milyon TL’lik Yatırım”

 
Gerçekleştirilen basın buluşmasında marka değişim sürecini ve yatırım planlarını değerlendiren Comdata Group CEO’su Massimo Canturi, 2016’da Türkiye’ye 20 Milyon TL’lik yatırım yapacaklarını belirterek, büyüme hedeflerinin %30 olduğunu açıkladı.
 
İş süreçleri ve dış kaynak hizmetlerinin öncü şirketlerinden Callus’ı satın alarak; Türkiye’ye adım atan ve yatırımlarına hız veren Comdata Group, Türkiye’de büyümesini istikrarla sürdürüyor. Callus’tan“Comdata Türkiye”ye değişim sürecini bu yıl itibariyle tamamlayan Comdata Group, gerçekleştirdiği basın buluşması ile marka değişim sürecini ve Türkiye’deki planlarını açıkladı. Telekom, enerji, finans ve perakende gibi ekonominin önemli sektörlerine müşteri deneyimi hizmeti sunan Comdata Türkiye, sahip olduğu deneyim ve iş süreçlerine kattığı değer ile müşterilerinin uzun vadeli çözüm ortağı olmayı hedefliyor.
 
"2016’da 20 milyon TL’lik yatırım yapacağız"

2013’te Türkiye’ye yatırım yapma kararı öncesinde, hem dış kaynak sektörünü hem de çağrı merkezi hizmeti sunan firmaları incelediklerini belirten Comdata Group CEO'su Massimo Canturi, Türkiye pazarına yatırımlarının süreceğini belirterek 2016 yılında Türkiye’ye 20 Milyon TL’lik yatırım yapmayı planladıklarını söyledi. Canturi sözlerine şöyle devam etti: "Ciro ve çalışan sayısı olarak sektörde ilk beş şirket arasında yer alan Callus'ı, başarıları, şirket kültürü ve sunduğu ürün/hizmet portföyü ile Comdata Group’a yakın bir şirket olduğu için tercih ettik. Amacımız Callus’ın gücünü ve pazar konumunu koruyup daha da üst seviyelere taşımak. Bu nedenle 2016’da yaklaşık 20 Milyon TL’lik bir yatırım planlaması yaptık. Yapacağımız bu yatırımla Türkiye’deki pazarımızı %30 oranında büyütmek istiyoruz."
 
 
"Ana amaç call kavramından ayrılmak"

Comdata Türkiye Genel Müdürü Bahadır Pekkan ise Callus'tan Comdata Türkiye'ye geçiş sürecindeki ana amaçlarının şirketi "call/çağrı" kavramından ayırma düşüncesi olduğunun altını çizerek, Comdata Türkiye'nin artık çağrı merkezi olmanın da ötesine geçerek müşterilerinin uzun vadeli çözüm ortağı olmayı hedeflediklerini söyledi.
 
Pekkan sözlerine şöyle devam etti: "Günümüzde iş süreçleri değişiyor ve gelişiyor. Değişen iş süreçlerinde; sektörlerin, verilen hizmetlerin ve iş ortaklarımızın gereksinimleri birbirinden çok farklı. Biz de bu ihtiyaçlar özelinde müşterilerimizin iş yapış şekillerini ve değerlerini benimsiyor, onları müşterileri karşısında en iyi şekilde temsil ediyoruz. ComdataTürkiye olarak, 3000’e yakın çalışanımızla Telekom, Finans, Enerji ve Perakende sektörlerinde en büyük şirketlerin sadece çağrılarını değil; müşteri deneyimini, doküman yönetimini, satış kanallarını emanet ettiği iş ortağı konumundayız. Bu değerlerden ödün vermeyerek ve arkamıza aldığımız Comdata Group'un gücüyle müşterilerimiz için en büyük çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz. Bu yeni dönemde global gücümüz, uzmanlığımız ve iş süreçlerine kattığımız değerle birlikte değişimin öncüsü olup iş ortaklarımızı geleceğe güçlü bir şekilde taşıyacağız."

 
Yiğit Akü, Dubai' de İlgiyi Topladı
 
Volkswagen' den ‘İnsan Görmek İstediğini Görür’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yiğit Akü, Dubai' de İlgiyi Topladı
Yiğit Akü, uluslararası buluşma noktası olan Dubai Automechanika Middle ...
Beton Mikseri Devrildi: 1 Yaralı
Malatya’da beton mikserinin devrilmesi sonucunda sürücüsü yaralandı. Aracın ...
Hafriyat Kamyonu Genç Kıza Çarptı
Kadıköy’de çamur taşımada kullanılan kamyonun altında kalan üniversite ...
 
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığı yurt genelinde 2-4 derece artacak.
Voith Comvex 2016’da
21 -24 Mayıs 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ...
Zorunlu Trafik Sigortası Fiyatları Düşecek Mi?
Son günlerde araç sahiplerinin kabusu haline gelen zorunlu trafik sigortası ...
 
TEMSA, Fransa Pazarında 5000 Otobüse Koşuyor
Dünya’nın 66 ülkesine ihracat gerçekleştiren TEMSA, ihracat pazarlarındaki ...
Bakan Yıldırım: Avrasya Tüneli Projesini Bitiriyoruz
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AA muhabirine ...
Balıkesir Uludağ Turizm'in Tercihi Temsa
Balıkesir Uludağ Turizm Safir Plus otobüsleri teslim aldı. Filodaki Temsa ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
busnewsKamyonlkwşoförsondakikafahrersrc haberler