Kamyonum
LOJİSTİKTESLİMATGÜNDEM FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
English
Driventic: Conventional Drive and Brake Technologies For Trucks

Driventic: Conventional Drive and Brake Technologies For Trucks

1 2 3 4 5 6
Dergi
7 Ağustos 2020 Cuma - 10:48

18 Bin 689 Başkentlinin Katıldığı Anket Sonuçlandı

EGO Genel Müdürlüğü tarafından EGO otobüslerinin koltuk döşemelerinin seçiminde vatandaşların fikrini almak amacıyla düzenlenen anket çalışması sonuçlandı.  “EGO otobüslerinde koltuk döşemeleri sizce nasıl olsun?” anketine Başkentliler yoğun katılım gösterdi. Ankete katılan 18 bin 689 Başkentlinin yüzde 49’u A şıkkında yer alan döşemeyi tercih etti.

18 Bin 689 Başkentlinin Katıldığı Anket Sonuçlandı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kent yönetiminde ortak akıl ve katılımcılık ilkesiyle başlattığı uygulamalar her geçen gün artıyor.

   Birçok uygulamada vatandaşların görüşlerine önem veren anket çalışmalarıyla dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, EGO otobüslerinin koltuk döşemelerinin seçimini de Başkentlilere bıraktı. EGO Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen anket çalışması sonuçlandı.

BAŞKENTLİLER SEÇİMİNİ YAPTI

   EGO Genel Müdürlüğü vatandaşların daha sağlam, rahat ve ergonomik bir şekilde şehir içinde seyahat edebilmeleri için EGO otobüslerinin koltuk döşemelerini yenileme kararı aldı.

   Solo otobüslerde eskiyen ya da ekonomik ömrünü tamamlayan koltuk döşemelerini yenilemek amacıyla Büyükşehir Belediyesi ve EGO Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden düzenlenen ankette Başkentlilere koltukların kumaş tasarımı için üç seçenek sunuldu.

   Kısa sürede Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği anket çalışmasına 18 bin 689 Başkentli katıldı. Ankette yüzde 49 ile A şıkkında yer alan koltuk döşemesi en fazla beğenilen kumaş tasarımı oldu. Yüzde 38 ile C şıkkı ikinci en çok beğenilen kumaş tasarımı olurken, yüzde 13 ile B seçeneğinde yer alan koltuk döşemesi ise en az beğenilen tasarım oldu.

18 BİN 910 KOLTUK DÖŞEMESİ YENİLENECEK

   EGO Genel Müdürlüğüne ait 610 adet 2009, 2010 ve 2011 model solo otobüsteki 18 bin 910 koltuk döşemesi Başkentlilerin tercih ettiği kumaş tasarımı ile 3 ay içinde değiştirilecek.

   Büyükşehir Belediyesi hayatı kolaylaştıran ve insan odaklı çalışmalara imza atmayı sürdürürken, Başkentliler kendi seçtikleri koltuk tasarımı ile EGO otobüslerini kullanabilecek.

  

 
Slovenya, Macaristan ve Çekya Transit Geçiş Belgelerinde Son Durum
 
Yaptırım Grubundaki Malların Nakliyesini Gerçekleştirmek İçin Mühür Operatörü Sistemine Kayıt Olma Zorunluluğu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Slovenya, Macaristan ve Çekya Transit Geçiş Belgelerinde Son Durum
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), 3 Ağustos tarihi itibariyle kullanıma ...
Savaştepe Belediyesi Motorin ve Benzin Alacak
Balıkesir Savaştepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 30000 litre motorin ...
Büyükşehir Hijyen Önlemlerini Artırdı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent’te COVID-19 vaka ...
 
40000 Litre Motorin Alınacak
Gümüşhane Torul İlçe Özel İdaresi, 40000 litre motorin alacak
Arif Nihat Asya Parkı’nın Açılışını Başkan Altınok Yaptı
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören Esertepe Mahallesinde ...
Ankara Çayı’na Atılan Kurban Atıkları Temizleniyor
Kurban atıklarının ve çöplerin dere yatakları, atık su (kanalizasyon) ...
 
Türk Polisi Sırbistan Sınır Kapılarında Faaliyetlerine Devam Ediyor
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), 22 Haziran 2020 tarihinde göreve ...
Başkan Mustafa Kocaman, Üst Yapı Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, İstasyon ve Emekevler Mahallesi’nde ...
20 Adet 4x4 Kamyonet Kiralanacak
Turkish Petroleum International Company Limited, 24 ay süre ile 20 adet ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
R156 Uyumunu Tamamlayamayan Filolar Risk Altında
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
LojistikTeslimatGündemTicari AraçlarÖzel HaberRegülasyonlarLastik-Akaryakıt-AküDünyadanAraç Komponentleri
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckdikkat haberler newstreylerlkwsrcfahrersondakika