Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
23 Kasım 2020 Pazartesi - 15:21

15 Milyon Tl'lik Yeni Yol'un 15 Günde Bitmesi Öngörülüyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Güney Çevre Yolu'nun önemli geçiş noktalarından Derevenk Viyadüğü’nden Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi taşkın kanala kadar uzanacak 5 kilometrelik, 15 milyon TL’lik yolun asfaltlama çalışmasını yerinde inceledi.

15 Milyon Tl lik Yeni Yol un 15 Günde Bitmesi Öngörülüyor

Başkan Büyükkılıç, 15 gün içerisinde bitmesi planlanan bu arterin hizmete girmesiyle şehir merkezinden Malatya yoluna kesintisiz yeni bir alternatif yol kazandırılarak, halen yoğun bir trafiği olan Sivas Bulvarı Mimarsinan katlı kavşağı arasında hissedilir bir rahatlama sağlanacağını söyledi.
Talas bölgesindeki ulaşım için önemli geçiş noktası olan Derevenk Viyadüğü’nden Hulusi Akar Bulvarı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi taşkın kanala kadar uzanacak 5 kilometrelik, 25, 30 ve 50 metre genişliklere sahip olacak, kamulaştırma bedeli hariç 15 milyon TL maliyeti olan yolun asfalt çalışmaları başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yaklaşık 20 bin ton asfalt kullanılacak olan 5 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmasını yerinde inceledi.

15 GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANMASI PLANLANIYOR
Başkan Büyükkılıç çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Şuanda Talas bölgemizde Derevenk Viyadüğünden Hulusi Akar Bulvarı olarak devam eden ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi bölgesinde taşkın kanala kadar olan 5 kilometrelik yaklaşık 30 metre enindeki ana arterimizin asfaltlama çalışmalarına başladık. İnşallah 15 gün içerisinde bu çalışmalar tamamlanıp hizmete sunulmuş olacak. Yaklaşık 6 aydır burada yapılan çalışma ile gerek kanal, gerek su, gerek de doğalgaz ve elektrik ile ilgili tüm çalışmalar gözden geçirildi. Kamulaştırma çalışmaları derken epeyce yoğun çalışmalar sonrası hedefe ulaştık” dedi.

“KAYSERİ’MİZE, TALAS’IMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Bu alana 20 bin ton asfalt serileceğini söyleyen Büyükkılıç, “Yapılan asfalt ve altyapı çalışmaları, elektrik donanımları ve diğer hizmetlerimiz ile birlikte projemizi hayata geçirmiş olacağız. Şimdiden Kayseri’mize, Talas’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Buradaki canlanmayı, imarlaşmayı, hareketliliği görüyoruz. Başta Fen İşleri Daire Başkanlığı olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Büyükkılıç ayrıca araç sürücülerinden bir istirhamı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Derevenk Viyadüğü’nde sürücülerimiz ister istemez bir miktar sürat yapıyorlar. O konuda da daha dikkatli olurlarsa sonrasında üzülmeyiz. Hizmet sektöründe kalite arttıkça, yol açısından olumsuzluklar yaşanmaması için dikkat etmemiz de gerekiyor. Her koşulda çalışma, her koşulda hizmeti insanlarımıza ulaştırmak asli görevimiz. Biliyorsunuz Talas’ımızdan Furkan Doğan Yurdu’na kadar olan 5.5 kilometrelik tramvay hattımızın da 30 Aralık’ta ihalesini yapacağını paylaştık. O ihalede tamamlanınca toplam tramvay hattımız ortalama 48 kilometreye ulaşmış olacak. Emeği geçenlere, yüklenici firmalara ve katkısı olanlara teşekkür ediyoruz. Şehrimize, Talas’ımıza bu projelerimiz, yatırımlarımız hayırlı uğurlu olsun.”

"ŞEHİR MERKEZİNDEN MALATYA YOLUNA KESİNTİSİZ YENİ BİR ALTERNATİF YOL OLACAK"
Başkan Büyükkılıç, Hulusi Akar Bulvarı asfaltlama çalışmalarının bu etabında elektrik, su, yağmur ve atık su giderleri gibi alt yapılarının da tamamlandığını, kamulaştırma bedeli hariç 15 milyon TL maliyeti olan bu ana artelin hizmete girmesiyle şehir merkezinden Malatya yoluna kesintisiz yeni bir alternatif yol kazandırılarak halen yoğun bir trafiği olan Sivas Bulvarı Mimarsinan katlı kavşağı arasında hissedilir bir rahatlama sağlanacağını söyledi. Büyükkılıç, bunun yanında yeni açılacak arter sayesinde bölgedeki imar hareketinin de hız kazanacağını vurguladı.

Etiketler:
 
Dunlop’tan Hafif Ticari Araçlara Özel Olarak Yeni Geliştirmiş SP WINTER VAN01
 
Oto Ekspertizlerde Online Randevu Hizmetine İlgi Arttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ASKİ'den Bir Fidan Bin Hayat Fidan Dikme Şenliği
Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi ...
Krystallopigi Sınır Kapısı Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Kapatıldı
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), 20.11.2020 saat 06:00'dan itibaren ...
OTSO Başkanı Servet Şahin; "Biran Önce Bitmesi Ordu’yu Lojistik Merkezi Haline Getirir"
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in, Enerji Bakanlığı döneminde ...
 
Başkan Altınok: "Binalarımız İçin Kimlik Kitapçığı Oluşturacağız"
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok,  ilçede inşa edilecek binalar ...
Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası 25 Yaşında
1995 yılında kapılarını açarak dünyanın en modern otobüs üretim merkezlerinden ...
Volvo’nun Elektrikli Kamyonları 2021’de Avrupa’dan Başlayarak Yollarda Olacak
Orta ve ağır segment kamyonlardan oluşan kapsamlı ürün gamıyla müşterilerine ...
 
Uçuruma Yuvarlanarak Hurdaya Dönen Kamyonetten Sağ Çıktılar
Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki Balıklı Yaylası yolunda yaklaşık 400 metre ...
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay: "Tek Haneli Enflasyon ve Düşük Faiz Şartlarını Oluşturmamız Gerekiyor"
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, ...
Kadın İçin Taşıyoruz Projesine 108 Kadın Girişimci Başvurdu
DFDS Akdeniz İş Birimi’nin, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförtruckkamyonumfahrerbusnewskamyoncutreylertürkiye