Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
2 Ağustos 2022 Salı - 14:51

100 Adet MAN Araç Sahiplerini Buldu

 MAN, Bolu’da yılın en büyük toplu araç teslimatını gerçekleştirdi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., Bolu, Düzce, Akçakoca, Sakarya ve Kocaeli bölgesinde faaliyet gösteren 80 lojistik firmasından aldığı 200 adet araçtan oluşan büyük siparişin ilk kısmı olan 100 adet MAN kamyon ve çekiciyi törenle teslim etti.

100 Adet MAN Araç Sahiplerini Buldu

 

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., 200 adetlik kamyon ve çekici siparişinin 100 adedini Bolu’da düzenlediği özel bir toplu teslimat töreni ile 80 lojistik firmasına teslim etti.  

Ağır ticari araçların köklü ve küresel markası MAN, toplu araç teslimatlarına bir yenisini daha ekledi. İleri teknoloji, dayanıklılık, performans, yüksek yakıt tasarrufuna sahip yeni nesil araçları ve satış sonrası kaliteli hizmet anlayışı ile işletmelerin gözdesi haline gelen MAN, Bolu’da yılın en büyük toplu araç teslimatını gerçekleştirdi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen teslimat töreninde Bolu, Düzce, Akçakoca, Sakarya ve Kocaeli bölgesinde faaliyet gösteren 80 lojistik firmasından alınan toplam 200 adetlik siparişin ilk kısmı olan 100 adet MAN kamyon ve çekici teslimatı yapıldı.

2 Ağustos’ta gerçekleştirilen teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Kuzey Marmara Bölgesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun, Bölge Satış Yöneticileri Özgür Tutumlu, Hakan Akgün, Finansman Koordinatörü Doğan Gamsız, MAN TopUsed yetkilileri ve araç teslimatı yapılan lojistik firmalarının yöneticileri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. 

Bolu’da Gazelle Resort & Spa Otel’de gerçekleştirilen, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Toplu Teslimat Töreni'nde bölgenin, ağır ticari araç tescili noktasında İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerden sonra gelen en önemli lokasyon olduğunun belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kuzey Marmara Bölgesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun, “Bolu, bizim özel önem verdiğimiz bir bölge. Bu nedenle de bölgenin ihtiyaçlarına uygun şekilde araçlarımızı konfigüre ederek, iş ortaklarımızın memnuniyetini artırdık. Bu da bizi bölgenin tercih edilen markası haline getirdi. Bugün de bu memnuniyetin bir göstergesi olarak, bölgede faaliyet gösteren 80 firmamızdan aldığımız toplam 200 adetlik MAN kamyon ve çekici siparişinin yarısını müşterilerimize teslim ettik” dedi. 

 Truck of the Year Ödüllü ve Red Dot Desing Ödüllü TG3 MAN araçların teslim edilmesinden duydukları mutluluğu dile getiren Altun yaptığı konuşmada; “Projede, iki bin yüz MAN çalışanının yer alması, 2.8 milyon satır kod yazılması ve 4 milyon kilometre test sürüşü yapılmış olması sonuca giden yolda ne kadar çok emek verildiğinin bir göstergesidir. Yapılan onca çalışma, lojistik firmalarının dönüşleri ve bağımsız test kuruluşlarının yapmış olduğu değerlendirmeler Avrupa’nın en prestijli ödüllerini MAN’a kazandırmıştır. 2021 yılında Truck of the Year Ödülü ve Red Dot Desing Ödülü’nü kazanarak başarılarımız tescillendi. Yeni nesil TG3 araçlarımız; Yaşan Boyu İş Ortaklığı, Maksimum Emre Amadelik, Sürücü İhtiyaçlarını Mükemmellik Düzeyinde Karşılama, Verimlilik ve Ekonomiklik olan çok önemli dört ana anlayışı getirdi. Bugün burada siz değerli ortaklarımızın katılımı ile bu anlayışlarla üretilmiş yüksek teknolojili araçlarımızın teslim edilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Heyecan ve mutluluğu bir arada yaşıyoruz

Toplu teslimat töreninde araçlarının anahtarlarını teslim alan firma yöneticileri, MAN ile yol arkadaşlığı yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. MAN’ın hem araç hem de hizmet kalitesi ile kendileri için güvenilir çözüm ortağı olduğunu ifade en firma temsilcileri, iş birliklerinin önümüzdeki dönemde artarak devam edeceğine inandıklarını kaydettiler. 

MAN markası ile ilk kez tanışan firmaların temsilcileri ise, yeni nesil ödüllü MAN araçlarına sahip olmanın heyecan ve mutluluğunu bir arada yaşadıklarını söylediler.

“Bolu, özel önem verdiğimiz bir bölge”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kuzey Marmara Bölgesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun, Bolu bölgesinin sahip olduğu potansiyel ve güçlü firmaları ile Türkiye’nin lojistik sektörünün çok önemli lokasyonlarından biri olduğunu vurgulayarak, “Rakamlara bakıldığında 2012-2022 arasındaki 10 yıllık süreçte bu bölgede yaklaşık 14.000 ağır ticari araç tescili gerçekleşmiş. Yani her yıl satılan yaklaşık 100 adet ağır ticari aracın ortalama 6 adedi bu bölgeye tescil olmuş. Dolayısıyla Bolu bölgesi; İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerdeki tescil adetlerinden sonra gelen çok önemli bir bölge konumunda bulunuyor. Burası gerek yurt içi gerekse de yurt dışına yönelik lojistik faaliyetleri nedeniyle özellikle çekici satışları ile öne çıkan bir bölgemiz. 

Biz de bölgeye verdiğimiz özel önem doğrultusunda, son yıllarda araçlarımızı bölge ihtiyaçlarına uygun şekilde konfigüre ederek, iş ortaklarımızın memnuniyetini daha da artırdık. 2021 yılından itibaren de pazarda büyük ilgi gören ‘International ‘Truck of the Year 2021- Yılın Kamyonu’ ödülüne sahip araçlarımızı bölgedeki firmalarımıza teslim etmeye başladık. Ödüllü araçlarımız yeni nesil teknolojileri ile firmalarımızdan da tam not aldı. Araçlarımızın üstün niteliklerinin yanında satış sonrası sunduğumuz kaliteli hizmet anlayışı MAN’ı, bölgenin en çok tercih edilen markalarından biri haline getirdi.

“İhtiyaçları dinleyip, en uygun çözümleri geliştirdik”

Bu bölgede müşterilerimize yönelik yaptığımız bu özel çalışmanın ardından da beklentilerimizin karşılığını hızlı bir şekilde almaya başladık. Bolu, Düzce, Akçakoca, Sakarya ve Kocaeli bölgesinden faaliyet gösteren 80 lojistik firmamız ile el sıkışarak, 200 adetlik bir araç siparişi aldık. Bugün ise, bu araçların yarısını özel bir tören ile yaşam boyu iş ortağı olarak gördüğümüz müşterilerimize teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki aylarda da teslimatlarımız yoğun bir şekilde devam edecektir. 

MAN Ailesi olarak, bizi mutlu eden en önemli gelişmelerden biri de böylesine yüksek miktardaki bir satışın geniş bir kitleye yayılmasıdır. Bu adetlere, büyük müşterilere yapılan filo satışları ile değil, bireysel kullanıcılara ulaşarak, onların ihtiyaçlarını dinleyerek ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda çözümler geliştirerek, ulaştık. Ayrıca bugün teslimat yaptığımız müşterilerimizin büyük kısmı MAN markasının kalitesi ile ilk kez tanışacaklar. Bu, bizim için ayrı bir mutluluk kaynağıdır. Onlara da MAN Ailesi’ne ‘hoş geldiniz’ diyoruz. Yeni araçlarımız, tüm firmalarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

 

 
Daimler Truck, Batarya Elektriğiyle Çalışan eEconic’in Seri Üretimine Başladı
 
Brisa, Öğrenciler ve Engellilerin Hayatlarına Katkı Sağlayan ‘Plastiksiz Temmuz’ Hareketini Başlattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çetinceviz Nakliyat Filosunu Ford Trucks Helvacıoğlu'yla Güçlendirmeye Devam ediyor !
Filosunda 30 adet Ford marka araç parkına sahip olan Çetinceviz Nakliyat ...
Alp Lojistik Filosuna 10 Adet Krone Treyler Ekledi
130 araçlık modern filosuyla Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından ...
IVECO'dan, Pegasus Havayolları'na 18 Adet Adet Daily Teslimatı
Iveco yetkili satıcısı Iveco Otomotiv, havayolu şirketi Pegasus Havayolları’na ...
 
Beylik Orman Ürünleri Filosunu 15 Adet Volvo Çekici ile Güçlendirdi
Uluslararası taşımacılık alanında hizmet sunan Beylik Orman Ürünleri, ...
Türkiye’den Avrupa’ya 89 Adetlik En Büyük Elektrikli Teslimatı Karsan’dan!
'Mobilitenin Geleceğinde Bir Adım Önde’ olma vizyonu ile ileri teknolojili ...
IVECO BUS'tan 290 Otobüslük Büyük Anlaşma
IVECO BUS kısa süre önce Lizbon’un güneyinde yer alan Setúbal Yarımadası'nda ...
 
Beşli Lojistik, 'İyi Hizmet İçin Tırsan' Dedi
Tırsan, yeni iş ortağı Beşli Lojistik’e 6 adet Tenteli Perdeli Multi Ride ...
Konya Büyükşehir Belediyesi 71 MAN Otobüs Siparişinin İlk Bölümünü Teslim Aldı
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilk ...
Körfez Ulaştırma Demir Yolu Filosunu Yeni Vagonlar ile Büyütüyor
Körfez Ulaştırma A.Ş., yeni aldığı 75 adet tank vagonla tank vagon filosunu ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwsrcnewskamyonumtrucktreylerkamyoncuKamyonsondakika