Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
English
Volvo Trucks Became The Favorite Of The Mersin Logistics Fair!

Volvo Trucks Became The Favorite Of The Mersin Logistics Fair!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
6 Mayıs 2025 Salı - 14:34

"Güzergahımızı Avrupa’dan Balkanlara Kadar Genişlettik"

Doğru Akl Lojistik, ulusal ve uluslararası lojistik alanında geniş bir hizmet yelpazesi sunarak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyerek, lojistik sektöründeki köklü deneyimi ve uzman ekibi ile işletmelerin tüm lojistik ihtiyaçlarına profesyonel çözümler sunmaya devam ediyor. Hatay’da hizmet vermekte olan firmayı Doğru Akl Lojistik Firma Sahibi Ömer Doğru’dan dinledik.

 Güzergahımızı Avrupa’dan Balkanlara Kadar Genişlettik

İlk olarak sözlerine 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinden bahsederek başlayan Doğru şunları söyledi; “Rabbim bu felaketi bir daha ne bize ne de dünyadaki kimseye bir daha yaşatmasın. Yaşamış olduğumuz felaket bir nevi küçük bir kıyamet gibiydi. Ancak netice itibariyle hayat devam etmekte. Mecburen ayakta durmak zorundayız, bugünlere devam etmekteyiz. Ekonomimize katkı sağlamaya devam ediyoruz.”

Hatay’ın Orta Doğu’nun bir nevi fabrikası olduğundan bahsederek sözlerine devam eden Doğru bölgeyle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu; “Hatay’da pek nadir fabrika ve işletme kurumu bulunuyor. Ancak Orta Doğu’dan gelen ürünlerin taşınması açısından lojistik anlamında değerli bir konumda. Ağırlıklı olarak lojistik sektörü burada yer almaktadır.”       

Hizmet verdikleri güzergahları da okuyucularımız için aktaran Doğru şu değerlendirmelerde bulundu; “Suriye savaşı öncesi güzergahlarımız ağırlıklı olarak Dubai, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri şeklindeydi. Savaştan sonra ise güzergahlarımızı açmak durumunda kaldık. Avrupa’dan Asya’ya ve Balkanlara genişlettik. Ticaret açıldıktan sonra Suriye’ye yönelik taşımalarımız da açılacaktır. Devletimiz gereken hizmeti sunmaktadır. Ancak savaş sonrası, güvenlik açısından yeni toparlandığından doğru olmadığı için devletimiz şu anda müsaade etmiyor.”

Yaş sebze-meyveden dökme yüküne kadar çeşitli ürün gruplarını taşıdıklarını ifade eden Doğru filolarıyla ilgili ise şunları söyledi; “Şu an filomuzda öz mal 20 aracımız mevcut. Teknolojiye ayak uydurmaya özen gösteriyor, filomuzu sürekli olarak yeniliyoruz. Araç tercihlerimizde öncelikli olarak akaryakıt tüketimine dikkat ediyoruz. Maliyeti ne kadar düşürebilirsek bu bizim avantajımızadır. Bu nedenle az yakan araçlar tercihimiz oluyor.”

Sözlerini sonlandıran Doğru son olarak şu ifadeleri kullandı; “Hedefimiz mücadele ederek en güzel yerlere gelmek. Taşıma olmazsa hayat durur. Lojistik sektörüne daha fazla katkı sağlanmasını istiyoruz. Şu dönemlerde bir sıkıntının olduğunu hissetmekteyiz. Temennimiz en kısa zamanda bunun üstesinden gelip, devletimizin katkısıyla ve vekillerimizin mücadelesiyle tekrardan huzur ve refaha kavuşmaktır.”

 

 

 
"20 Araçlık Filomuzla Yaş Sebze-Meyveden İlaç Taşımacılığına Birçok Taşıma Yapıyoruz"
 
Ağır Nakliyedeki Deneyim ile Doğru Üretim-Seçsan Treyler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"20 Araçlık Filomuzla Yaş Sebze-Meyveden İlaç Taşımacılığına Birçok Taşıma Yapıyoruz"
Afrin Nakliyat Firma Sahibi Mehmet Afrin, yaş meyve-sebzeden ilaç taşımacılığına ...
Özbekistan Nakliye Hizmetleriyle Arı Nakliyat
Türkiye ve Özbekistan arasındaki ticaret hacminin giderek artması, beraberinde ...
Yalçın Trailer Sadakat Programını Sunuyor
Yalçın Trailer Satış Müdürü Selman Şentürk 48. yılını kutlayan Yalçın ...
 
Sadece Türkiye’ye Değil DÜNYA’YA HAS TRAILER!
HASTRAILER İhracat Direktörü Ayfer Sarı tenteli ve damper treylerlerinin ...
TREDER Başkanı Yalçın Şentürk Türkiye Treyler Pazarını Değerlendirdi
Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER) Başkanı Yalçın Şentürk Türkiye treyler ...
Yıllık 500 Adet Üst Yapı Üretim Kapasitesi ile Teknik Tanker Büyümeye Devam Ediyor
Teknik Tanker Yönetim Kurulu Başkanı M. Akif Doğan; ürünlerinden üretimlerde ...
 
Nükte Trailer Teknoloji Merkezli Büyümesine Hız Kesmeden Devam Ediyor!
Nükte Trailer Genel Müdür Yardımcısı Hasan Basri Alım, Nükte Trailer’in ...
IMS Logistics Genel Müdürü Mustafa İmrak Yazdı; ''İç Savaşın Bitişi ve Lojistik Sektörü
Suriye iç savaşının bitmesinin ardından Türkiye-Suriye arasındaki lojistik ...
Hem Fırsatlarla Hem de Zorluklarla Dolu Bir Yıl Oldu
Atiz Heavy Lojistik Firması Sahibi Cengiz Atiz, lojistik sektörünün 2024 ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Gelelim IMEC Projesine…
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckbusşoförkamyonumnewslkwkamyoncu haberler fahrer