Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
21 Mayıs 2007 Pazartesi - 00:00

Seçim Döneminde İşler Kesat

Seçim Döneminde İşler Kesat

Otomotiv ve Reklam Sektörü Şikayetçi

Otomotiv Yetkili Satıcılar Derneği Genel Koordinatörü Müfit Ataseven, sektörde istikrar ortamı oluşması halinde kişilerin daha rahat satın alma kararı alabileceğini söyledi. Reklamcılar Derneği ve Reklamcılık Vakfı Genel Müdürü Ayşegül Molu ise, "Yakın dönemde gerçekleşecek olan genel seçimlerin özellikle Yüksek Seçim Kurulu kısıtları sebebiyle pazarı büyütücü etkisi asgari düzeyde olacak" dedi. Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği Genel Koordinatörü Elif İçbilen de seçim döneminde yaşanan  promosyon ve hediye dağıtma yasağına tepki gösterdi ve bu ürünlerin seçmene verilmesinin nedeninin mesaj iletmek olduğunu söyledi.

Seçim Döneminde Ekonomi Durgun

 Uluslararası Yatırımcılar Derneği Genel Sekreteri Mustafa Alper yatırımcıların seçimden etkilenmediğini, yatırımlarına aynı şekilde devam ettiklerini belirtti. Seçim döneminde, ekonomideki durgunluğun biraz arttığını vurgulayan Anadolu Grubu İcra Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, “Seçime yaklaşırken bu hassasiyetin devam edeceğini düşünüyorum. Seçimde makul birtakım neticelerin çıkmasıyla Türkiye'nin tekrar seçim ortamından çıkıp bir büyüme trendine gireceğini, hükümetin kurulması ve cumhurbaşkanlığı seçiminin tamamlanmasıyla Eylül ayından sonra tekrar normal rayına gireceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Denizbank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, siyasi alandaki birkaç aylık çalkantının Türk ekonomisini etkileyeceğini düşünmediğini söyledi. Erken seçimin ilan edildiği bir ortamda bir limanın 1,3 milyar dolara satıldığını ifade eden Ateş, “ Halkbank'a gelen talep oldukça sevindirici.Dolayısıyla artık Türkiye bir yoldan geçti, güldür güldür akmaya başladı. Yabancılar da Türkiye'de rejim konusunda bir tehdit görmemektedir” açıklamasını yaptı.

Yatırımcılar Dövize Yöneldi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yerli yatırımcıların, 2007'nin iki seçimli bir yıl olması nedeniyle, geçen yıl dövize yöneldiklerini  ve bankalardaki yabancı para mevduatlarının da arttığını belirtti vurgularken, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Ahmet Nakkaş ise İç piyasa satışlarında geçmiş yıla göre bir durağanlık yaşandığını belirtti. Nakkaş, “Alışveriş yaparken daha tedbirli davranılıyor. Firmalar da stoklarına dikkat ediyor” dedi. Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Bekir Cumurcu  da yaptığı açıklamada; sektörde şimdi bekle-gör döneminin yaşandığını, maliyetin boyutunun görülmeye çalışıldığını söyledi.

 
Köprü ve Yollar Zengin Ediyor
 
Taksilerde Gece Tarifesine Savaş Açıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumdikkattreylerlkwkamyoncuKamyonsondakikafahrertürkiye