Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
21 Mayıs 2007 Pazartesi - 00:00

GAP İçin Geri Sayım Başladı

GAP İçin Geri Sayım Başladı

Karayolları Genel Müdürlüğü verilerine göre; GAP Otoyol kesimi, 179,4 kilometresi  otoyol ve 41,3 kilometresi de bağlantı yolu olmak üzere toplam 220,7  kilometreden oluşuyor. Bu kesimde bulunan Gaziantep çevre yolu  kesimi için bugüne kadar 75 milyon dolar harcama yapıldığı ve bu kesimde  gerçekleşme oranının % 83 olduğunu açıklandı. Bu yıl içinde verilen ödeneklerle proje kapsamında yer alan kesimler hizmete açılması ile GAP otoyolunda gerçekleşme yüzdesi yüzde 90'lara  çıktı. Gerekli ödenekler verilmesi halinde yolun tamamının en geç  2008 yılına kadar tüm üniteleri ile hizmete alınmış olacağı açıklandı.

Yollarda Sıkı Çalışma

GAP Projesinin çalışmalarının yanı sıra, yollarda çalışmalar da devam ediyor. Gaziantep-Birecik kesimi için 140 milyon dolar harcama yapıldı. Bu  otoyolda da gerçekleşme de yüzde 77 düzeyinde oldu. Aynı proje paketi  içinde yer alan Birecik-Suruç kesimi için 118 milyon dolar harcama  yapıldı ve bu kesim için yüzde 90 oranı ile gerçekleşme yüzdesi kaydedildi ve proje zirveye oturdu. Suruç-Şanlurfa kesimi için toplam 128 milyon dolar harcama  yapıldı. Yol inşaatlarının yüzde 81 oranındaki bölümü tamamlandı. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün programına göre Gaziantep-Birecik  kesiminin bu yıl içinde kalan 19 kilometrelik bölümünün tamamlanarak  trafiğe açılacak. Bu yıl ayrıca Birecik-Suruç kesimi için de  3 milyon YTL ek ödenek sağlanması halinde projenin tamamlanması  hedefleniyor.

 
Köprülerde Bugün Eylem Var
 
İzmir Limanı, Türkiye’yi Avrupa Tahtası’na Taşıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumtruckdikkatlkwsrcşoförkamyoncuKamyonfahrer