Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
24 Mayıs 2007 Perşembe - 00:00

Buğday Biçildi, Kamyoncu Çalışmaya Başladı

Buğday Biçildi, Kamyoncu Çalışmaya Başladı

pan style="FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman"; mso-ansi-language: TR; mso-fareast-language: TR; mso-fareast-font-family: "Times New Roman"; mso-bidi-language: AR-SA">

Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki kamyoncu esnafı,  buğdayların  biçilmeye başlanmasıyla,  tekrar çalışmaya başladı. Yılın 8 ayı tatil yapan kamyoncular buğdayların biçilmeye başlanmasıyla hareketli günler yaşamaya başladı.
 
Kamyon sürücüsü Mehmet Burç, bu mevsimde buğdayın biçildiğini, eylül ayında da pamukların toplandığını belirterek, kalan dönemde çalışamadıklarını, birçok çiftçinin kendi kamyonu ve traktörü bulunduğunu belirtti.Uzun zamandır bölgesel kamyonculuk yaptıklarını ve kendi bölgelerinin dışına çıkamadıklarını söyleyen Burç, artık kamyonculuk yapmaktan zevk alamadıklarını ve geçim sıkıntısı yaşadıklarını dile getirdi ve şöyle konuştu; “ Sekiz ay yatarak kalan 4 ayda çalışmakla vergi borçlarını ödeyemiyoruz. Kazancımız, ailemizin geçimine yetmiyor. Bu yüzden, bırak vergi borçlarını ödemeyi araçlarımızın bakımını dahi yapmakta zorlanıyoruz.”

Buğday ve Pamuk Hasatı Umut Veriyor


Reyhanlı Kamyon ve Taşımacılar Derneği Başkanı ݝsmail Kılıç, bölge kamyoncularının birçoğunun buğday ve pamuk hasadını beklediğini ifade etti ve “ Diğer bölgelerden gelen taşımacılar daha ucuza fiyat veriyor ve işlerimizi elimizden alıyor” diye konuştu.

 
Michelin'in Lastik Adamının Dili Çözüldü
 
İşadamları Hava'da Taksiye Binecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncutreylerkamyonumlkwtruckbusKamyonsrcfahrer