Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
24 Mayıs 2007 Perşembe - 00:00

İşadamları Hava'da Taksiye Binecek

İşadamları Hava da Taksiye Binecek

Türkiye, hava taksisi yarışında Avrupalı rakipleriyle aynı kulvarda koşuyor. Daha küçük ve ucuz şirket jetlerini kullanarak işadamlarını hava taksiye bindirmek amaçlanıyor. Atasay ve Avıatioın’dan yapılan ortak açıklamada, Eclipse 500 tipi gibi 120 adet çok hafif jet (VLJ) uçağının satın alınmasını içeren ortak bir girişim başlatıldığı belirtildi. 60 uçak için de opsiyon bulunduğunu belirten  ETIRC Aviation yöneticisi Roel Pieper, "En doğru alanlara ve en doğru noktalara erişebileceğiz. 300 uçak satın almaya yetecek kadar finansman kaynağı sağladık” diye konuştu.

Gökyüzünün 4x4’ü

Hava taksi uygulaması; çoğunlukla dört yolcu taşıyan küçük uçakları, büyük uçakların kullanamadığı küçük havaalanlarına indirerek büyük havalimanlarının kalabalık trafiğinden kurtulma esasına dayanıyor. Atasay'ın Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Cihan Kamer yaptığı açıklamada; “Bu girişimle Türkiye, Avrupa'nın önüne geçecek ve bu girişim ülke ekonomisine büyük katkı yapacak. Ortakları arasında Microsoft’un patronu Bill Gate’nin de bulunduğu Avıation şirketi, Eclipse 500'ü 500 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirdi. Eclipse 500, 4 bin 500 kilo uçuş ağırlığıyla benzerlerinden çok daha hafif olması sayesinde hem yakıt tüketimi daha az hem de saatte 650 kilometreye varan hızıyla ideal bir uçuş sağlıyor. 'Gökyüzünün 4x4'ü’ olarak nitelendirilen bu uçakların uçuş menzili 2 bin 371 kilometre. 900 metrelik pist uzunluğuna sahip havalimanlarına bile inebildiği için en az 1.500 metrelik piste inebilen en küçük jetlere karşı avantajlı.

 
Buğday Biçildi, Kamyoncu Çalışmaya Başladı
 
Kişi Başına 400 Kilometre Hızla Gidiyoruz
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newsbusdikkattreylersrcfahrer haberler kamyonumkamyoncu