Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
21 Mayıs 2007 Pazartesi - 00:00

İzmir Limanı, Türkiye’yi Avrupa Tahtası’na Taşıyor

İzmir Limanı, Türkiye’yi Avrupa Tahtası’na Taşıyor

 Hutchison, Türkiye’nin Önünü Açıyor

Şu anda Türkiye'de perakende sektöründe var olduklarının altını çizen Cheng, yatırım ortamı uygun olursa diğer alanlara da bakacaklarını söyledi. Şirket olarak dünyanın en büyük 10 limanından beşinde hİ¢kim olduklarını ve buraların işletmesini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Cheng, “ Şirket içerisinde kıtalar arasında işletmekte olduğumuz limanlar arasında yer alan panoda Türkiye'yi Avrupa tahtasına koyacağız. Çok yakında Türkiye'de olacağız. İhalenin en yüksek fiyatını verdik.”

Türkiye'yi 2003'ten bu yana takip ettiklerini ifade eden Cheng, “Türkiye’nin nüfus ve potansiyeline rağmen konteynır elleçlemesi yetersiz durumda. Türkiye'deki işletmeciler bize, Türkiye'deki liman kapasitesinin konteyner işletmeciliğine uygun olmadığını söylediler.Bizler de gerekli yatırımları yapıp Türkiye'deki liman işletmeciliğinin bir sonraki nesle ayak uydurmasını sağlamak istiyoruz. Yatırımdan bahsederken sadece altyapı veya makine tesisatını kastetmiyoruz. Teknik altyapıdan da bahsediyoruz" şeklinde konuştu.

İzmir Limanı’nda dünya birincisi yazılım programı kullanılacak

Dünyada 400 milyon konteynır elleçlemesinin yapıldığını sözlerine ekleyen Cheng, “Bu rakamın 59.3 milyon adedini şirketimiz gerçekleştiriyor. Dünya ticaretinin yüzde 15'ini yapıyoruz. Piyasa payı itibarıyla dünya birincisiyiz" açıklamasını yaptı. Cheng sözlerini şöyle bitirdi; “Hong Kong Limanı 24 saat hizmet vermekte. Kontrol Kulesi burayı yönlendirmektedir. Limana giriş ve çıkış yapan bütün konteynırlar x-ray ve radyasyon cihazından geçiriliyor. Şirketimizde 250 kişinin 4 yıl boyunca çalışarak hazırladığı özel bir yazılım programını uygulanmaktadır. İzmir Limanı'na da bu sistemi entegre edeceğiz.”

 
GAP İçin Geri Sayım Başladı
 
Seçim Yoğunluğu Karaya Vuracak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwkamyonumKamyontürkiyesondakikatreylerbusfahrer haberler