Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
28 Mayıs 2007 Pazartesi - 00:00

Türk Otomotivcisinin Hızına Yetişmek Zor

Türk Otomotivcisinin Hızına Yetişmek Zor

Otomotiv ihracatının büyük çoğunluğunu Avrupa Birliği ülkelerine yapan Türkiye’nin gözü şimdi de Amerika kıtasında. Karsan Otomotiv, ABD ve Kanada’da satılmak üzere yeni bir taksi modelinin 10 yıl süreyle üretimi için mutabakat metni imzaladığını açıkladı. Nihai anlaşmalar, 15 Eylül 2007 tarihine kadar imzalanacak.

Yılda 20 Bin Adet Taksi Üretecek

Karsan Otomotiv, ABD ve Kanada’da pazarlanmak üzere yılda 12 bin 500 adetten az olmamak kaydıyla yılda ortalama 20 bin adet taksi üretmeye hazırlanıyor. Bu üretimden  yılda ortalama 400 milyon dolar ek satış hasılatı elde edileceği belirtildi.  2009 yılında fiili üretime başlayacak olan Karsan, üretim adedini zaman içerisinde 40 bin adede çıkarmayı planlıyor. Proje kapsamında Karsan’da ek 300 kişi daha istihdam edilecek.

Türkiye’nin Gururu Proje

Karsan Genel Müdürü Mehmet Can Karabağ ; “Bu proje Türkiye’nin gururu olacak, New York, Chicago, Los Angeles dahil tüm Amerika’nın taksileri artık Karsan’da üretilecek. Nihai tasarımından üretimine her şeyiyle Türk malı olacak bu araçlar, Türk Otomotiv Sanayii’nin bayrağını Avrupa’dan sonra artık Amerika’da da her gün dalgalandıracak” diye konuştu.

 
Metro’nun Yeni Gözdesi Starliner VIP
 
Michelin'in Lastik Adamının Dili Çözüldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerKamyontreylertürkiyekamyonum haberler sondakikalkwkamyoncu