Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
2 Şubat 2024 Cuma - 09:59

İstanbul Nakliye ve Lojistik Çözümlerinde Şah Lojistik

Şah Lojistik gerek şehir içi gerekse şehirlerarası taşımacılık ihtiyaçlarına profesyonel ve güvenilir çözümler sunar. Nakliye firmaları arasında uzun yıllardan beri faaliyet gösteren firma hem nitelikli hem de başarılı çalışmalarıyla öncüdür. Yıllara dayanan deneyimine, müşteri ihtiyaçlarına göre yenilikler ekleyerek hızla büyümüş ve geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir.

İstanbul Nakliye ve Lojistik Çözümlerinde Şah Lojistik

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, müşterilerine özel çözümler geliştirir. Ülkemizin gerek ithalat gerekse ihracat yaptığı bütün ülkelere hizmet taşır. Geniş filosu sayesinde hem yerli hem de yabancı plakalı araçları bulundurur. Bu sayede de müşteri taleplerinin tümüne kolaylıkla yanıt verir. İstanbul başta olmak üzere şehir içinde ve şehir dışında açtığı acenteler sayesinde sistemli bir şekilde hizmetlerini yürütür.

Ticaretin merkezi konumundaki metropol İstanbul nakliye firmaları arasında rekabet avantajı sağlayan bir şehirdir. Müşterilerine daha iyi hizmet vermek isteyen, hızlı ve güvenilir çalışmalar yürütmek isteyen firmalar bu şehirdeki acenteleriyle dikkat çeker. Şehrin nüfusuna ve yoğun trafiğine özel çözümler üreten Şah Lojistik, taşıma konusunda geliştirdiği profesyonel yaklaşımın avantajını yaşar.

Özellikle çevre dostu araçlarıyla ve yaptığı önemli projelerle tüm yük gruplarında deneyimli kadrosuyla sorunsuz hizmet sunar. En sık tercih edilen karayolu taşımacılığından parsiyel taşımacılığına, ağır nakliyeden frigo tır taşımacılığına her türlü teslimatı başarıyla tamamlar. İstanbul sanayi başkenti olduğu için birçok işletmenin taşıma ihtiyaçları ve transit taşıma hizmetleri burada gerçekleştirilir .Nakliye ilanı hizmeti ile kolayca ihtiyacımız olan yükü,ve aracı bulabilmekteyiz.

Lojistik hizmetlerin tümünü başarıyla yürüten Şah Lojistik, çalıştığı firmalara her türlü desteği sağlar. Tecrübeli ekibi, yüklerin toplanması konusunda profesyonel hizmet verir. Paketlemenin yapılması titiz bir süreçtir. Depolanması ve dağıtılma çıkarılması ayrıca özen ister. Gümrükte sorun çıkmaması için belgelerin önceden, eksiksiz şekilde tamamlanması gerekir. Evrakların dikkatle hazırlanması, yüklerin sigortalanması gibi pek çok prosedür ve ayrıntı hızla ve güvenilir şekilde yapılır. Bu sebeple de yıllardır hizmetleri başarıyla devam eder.

Lojistik firmaları arasında özellikle birçok başarıya imza atan Şah Lojistik, müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı cevap verir ve etkili hizmetler sunar. Her zaman yüksek kaliteyi hedefleyen firma, müşterilerinin mağduriyet yaşamasına izin vermez. Güçlü ekibi, nakliye süreçlerini adım adım izler. Hatta taşıma süreçlerini müşterilerinin de takip edebilmesi için şeffaf hizmet anlayışını benimser. Modernize ve yenilikçi anlayışı verdiği hizmetler de her zaman örnek bir işletme olmasını sağlamıştır. Marka imajı ile önder bir firma olarak yüksek standartlarda taşımacılık gerçekleştirir.

Kaliteli çalışmalarını uluslararası kalite standartlarında vererek pazar payını arttırarak yoluna güvenle devam etmektedir. İstanbul Nakliye hizmetlerinin büyük çoğunluğu kara yolu ile gerçekleştirildiği için her türlü yükü taşıyabilecek kapasitede aracı bulunur. Bu sayede de en uygun ve ekonomik fiyatlarla hizmet veremeye gayret eder. Müşteri memnuniyetini misyon olarak belirlediği için ilk önceliği kalite alır.

Fiyatları belirleyen kriterlere göre de hesaplamalar yapılır:

·

Yükün ağırlığı

Yükün boyutu·

Yükün kapladığı alan

·

Yükün gideceği mesafe

Yukarıda sıraladığımız kriterler, hesaplamalara dâhil edilir. Elbette ki en önemli değişken rota ve ona göre hesaplanan mesafedir. Aynı zamanda kullanılan aracın kamyon veya tır olması, yük miktarı fiyatları etkiler. Bu hesaplamalar göz önünde bulundurularak işletme, en uygun hesaplamayı yapar. İş hacminin en yoğun olduğu şehir olan İstanbul, rekabetçi yapıyı da tetikler. Bu sebeple hem hızlı hem güvenilir hem de ekonomik bir lojistik hizmet isteyen firmalar, bu kentte şubesi olan acentelerden destek alabilir. Bunların başında gelen öncü firma olarak Şah Lojistik, her zaman müşterileri için en iyi hizmeti sunmayı planlar ve bu planını da en iyi şekilde uygular.

 
DAF, International Dealers of the Year 2024 Kazananlarını Belirledi
 
Horoz Lojistik'ten Uzun Soluklu Hizmete Teşekkür: Başarı Öyküsünün Temsilcileri Ödüllendirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Profesyonel Almanya Nakliye Hizmetleri
Lojistik, malların ve hizmetlerin üretiminden tüketimine kadar olan bütün ...
MNG Kargo Yerel Üreticiyi Desteklemeye Devam Ediyor
MNG Kargo, zeytinyağı, bal ve kaşar başta olmak üzere gıda ürünlerini, ...
Akca Lojistik: Lojistik Sektörü Çok Güçlü Potansiyele Sahip
Yurt içi lojistikte iş ortaklarına yenilikçi ve kişiselleştirilmiş çözümler ...
 
"E-Ticarette 3 Kat Daha Fazla Depolama Alanına İhtiyaç Bulunuyor"
Pandemiden itibaren dünyada ve ülkemizde e-ticaret yoğun ilgi görüyor ...
E-ihracattaki Artış Lojistik Faaliyetlerinin Önemini Artırıyor
E-ihracat faaliyetlerinde yaşanan artış Türkiye’nin dünya pazarındaki ...
NGL’nin Genel Müdürü Adil Emre Özgey Oldu
Türkiye-Avrupa hattında entegre lojistik hizmetler sunan Norther Global ...
 
DFDS'den Kız Öğrencilere Yönelik Yetenek Programı
DFDS, kız öğrencileri denizcilik sektöründe kariyer yapmaya teşvik etmeyi ...
Mars Logistics Enerji Yönetim Sistemi Belgesi’ni aldı
2023 yılında gerçekleştirdiği çalışma ve projeler ile sürdürülebilir enerji ...
Ares Logistics Azerbaycan ve Gürcistan Taşımalarını Artırıyor
Türkiye’nin en geniş tır filosuna sahip lojistik şirketlerinden Ares Logistics, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler Kamyonşofördikkatkamyonumsondakikasrcnewskamyoncu