Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Mayıs 2007 Cuma - 00:00

MAN FORTUNA MAKYAJ YAPTI

MAN FORTUNA  MAKYAJ YAPTI

Geçtiğimiz yıl 40. üretim yılını kutlayan Man, Fortuna serisine Fortuna2’yi ekledi. Fortuna’nın yeni yüzü olarak tanımlanan Fortuna2 face lift ile yeni bir çehreye kavuştu. Aracın üstün tasarım özellikleri, dayanıklılık, sağlamlılık ve ekonomiklilik arayanların gözdesi olacağı belirtildi.

ESP standart,  Motor Common Rail

Fortuna serisinin yeni modeli Fortuna2’de aracın virajlarda ve ani manevralarda, savrulma ve yoldan çıkma riskini büyük ölçüde azaltan ESP,  standart olarak sunuluyor. Yeni modelde Common Rail  teknolojisi  kullanılacak. Bunun dışında yeni Fortuna2  araçlarında istek üzerine 6 ileri hız kademeli şanzıman kullanılmaya başlandı.ݝstenildiği takdirde araçlarda otomatik vites de opsiyonel olarak kullanılabilecek.

Ön maske değişti

Yeni Fortuna2 araçlarının ön maskesinde değişiklikler var. Ön panjur ve silecek kaplamaları yeniden tasarlandı. Otobüsün yanlarında “C” direği ve devamındaki bakım kapaklarında boyasız alüminyum malzeme kullanıldı.
Tavandaki klima kapaması da öne doğru uzatılarak airodinamik dış hatlar daha da belirginleştirildi. Arka tekerleklerin üzerine karoseri ile bütünlük sağlayan kapamalar ilave edildi. Arka üst köşede spoiler standart olarak uygulanmaya başladı ve  ikinci kapı üzerine cam ilave edilerek şoför yatma yeri kapağındaki cam ile bütünlük sağlandı. Koltuklardaki iç döşeme kumaşlarının da değiştirildiği yeni Fortuna’nın yeni serisi tamamen ithal malzemeler kullanılarak daha konforlu ve daha çekici görüntü kazandı.

 
THY’nin Doğum Günü Heyecanı
 
Türk Tır Sürücüleri AB Yolları’nda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonum haberler sondakikafahrertreylerdikkatKamyontrucknews