Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
18 Şubat 2023 Cumartesi - 13:09

TOBB LPG Meclisi Başkanı Gökhan Tezel; "Tüp Gaz ile Çalışan Cihazların, Deprem Bölgesine Sevkiyatını Gerçekleştirdik"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) LPG Meclisi Başkanı Gökhan Tezel, deprem bölgesinin acil yaşamsal ihtiyaçlarının karşılanması için sektör olarak, yüz binlerce tüp ve binlerce LPG ile çalışan cihaz, ısıtıcı ve ocağın deprem bölgesine sevkiyatlarını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

TOBB LPG Meclisi Başkanı Gökhan Tezel;  Tüp Gaz ile Çalışan Cihazların, Deprem Bölgesine Sevkiyatını Gerçekleştirdik

Deprem felaketinin hemen ardından, depremzedelerin ve arama kurtarma ekiplerinin gereksinim duyduğu ürün ve ekipmanların temini için çalışmalar başlattıklarını ifade eden TOBB LPG Meclisi Başkanı Gökhan Tezel, LPG sektörü olarak, deprem bölgesinin acil enerji ihtiyaçlarını karşılamak üzere tüp gaz ile çalışan cihazları derhal transfer ederek, depremzedelerin ısınma, pişirme, aydınlatma gibi en temel gereksinimlerinin karşılanması konusunda en hızlı çözümü üretmeye odaklandıklarını söyledi.

Türkiye’nin LPG ihtiyacının aksamadan karşılanması için gerekli tedbirleri de aldıklarını vurgulayan Tezel, ülke genelinde LPG ihtiyacının aksaklık yaşanmadan karşılanmasının sürekliliği için kullanılan boş tüplerin sağlıklı bir şekilde LPG şirketlerine dönüşünün sağlanmasının büyük önem taşıdığını belirtti.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yayımlayan TOBB LPG Meclisi Başkanı Gökhan Tezel, şu görüşlere yer verdi: “6 Şubat’ta gerçekleşen Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilimizi etkileyen yıkıcı depremlerin yarattığı sonuçların derin üzüntüsüyle sarsıldık. Halen enkaz kaldırma faaliyetlerinin devam ettiği 11 kentimizde 35 binden fazla vatandaşımız yaşamını yitirdi, on binlerce vatandaşımız yaralandı. Pek çok binanın hasar görmesine neden olan depremden sağ kurtulanlar ise felaketin acılarının yanı sıra sert yaşam ve iklim koşullarıyla karşı karşıya kaldı.

Birlik ve dayanışmanın büyük önem kazandığı bu zorlu dönemde TOBB LPG Meclisi olarak, LPG’nin taşınabilir özelliğiyle en hızlı ve en esnek enerji çözümü olduğunun bilinciyle derhal harekete geçtik. Ticaret Bakanlığı, Valiliklerimiz ve AFAD İl Müdürlükleri’nin koordinasyonunda bölgedeki ihtiyaçları belirleyerek, depremzedelerimizin ve arama kurtarma ekiplerinin gereksinim duyduğu ürün ve ekipmanların temini için çalışmalar başlattık. 

LPG sektörü olarak, deprem bölgelerimizin acil enerji ihtiyaçlarını karşılamak üzere tüp gaz ile çalışan cihazları derhal transfer ederek, depremzedelerin ısınma, pişirme, aydınlatma gibi en temel gereksinimlerinin karşılanması konusunda en hızlı çözümü üretmeye odaklandık. Bölgeye ulaşan ilk sevkiyatların içinde LPG’li ekipmanların olmasını sağladık ve aynı zamanda, bölgenin artacak olan tüp ihtiyacını öngörerek tüm sektör olarak gerekli tedbirleri acilen aldık. Deprem bölgesinde hizmet veren ve işlerini sürdürebilen bölge bayilerimiz de ihtiyaç olan yerlere tüplerimizi ulaştırmak için tüm gayretleriyle çalıştılar.

Bölgenin acil yaşamsal ihtiyaçlarının karşılanması için sektör olarak bugüne kadar yüz binlerce tüp ve binlerce LPG ile çalışan cihaz, ısıtıcı ve ocağın deprem bölgesine sevkiyatlarını gerçekleştirdik. Aynı şekilde, barınma amaçlı olarak konteynerler ile diğer önemli ihtiyaç malzemelerinin bölgeye ulaşması için çalışmalar yürüttük. Yetkili kurum ve kuruluşlarla koordinasyon içerisinde hayata geçirdiğimiz iş birliğine önümüzdeki günlerde de hız kesmeden devam edeceğiz.

Aynı zamanda, Türkiye LPG ihtiyacının aksamadan karşılanması için gerekli tedbirleri aldık ve bunun için olağanüstü çaba harcamaya devam ediyoruz. Diğer taraftan gerek deprem bölgelerimizde gerekse ülke genelinde LPG ihtiyacının herhangi bir aksaklık yaşanmadan karşılanmasının sürekliliği için kullanılan boş tüplerin sağlıklı bir şekilde LPG şirketlerimize dönüşünün sağlanmasının büyük önem taşıdığını belirtmek isteriz. Bu konuda, bölgelerde bulunan sektör temsilcilerimiz ve markalarımızın bayileriyle irtibat halinde olmasının çok önemli olduğunu düşünüyoruz.

Tüm dünyayı yasa boğan depremin yaralarını el birliği ile sararak bu zor günleri en kısa zamanda dayanışma ile atlatacağımıza inanıyorum. Biz bunu sağlamak üzere var gücümüzle çalışacağız. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarını kaybedenlere de sabırlar diliyorum.”

 

 

 
Gürcistan-Rusya Sınır Kapısı Verhniy Lars’da Kapasite Düşürülecek
 
Otomotiv Sanayii Derneği, Ocak 2023 Verilerini Açıkladı! Ticari Araç Pazarı Yüzde 51 Arttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Deprem Bölgesine Kırsal Kalkınma Desteği
Tüm imkânlarını seferber ederek deprem bölgelerine destekte bulunan Ankara ...
Pendik Limanı’ndan Afet Bölgesine Gidecek Yardım Gemisi Yüklemesine Bugün Başlıyor
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, ...
Sarp Sınır Kapısında Öncelikli Geçişler Talimatı Yayınlandı
16.02.2023 tarihinden itibaren, Sarp Sınır Kapısı, Bekleme Alanlarında ...
 
Depremden Etkilenen Bölgelerde Yerleşik Firmaların Tır Karnelerine İlişkin İşlemler..
6 Şubat 2023 tarihinde, Türkiye’nin depremden etkilenen illerinde, doğal ...
Olağanüstü Hal İlan Edilen İllerde Taşıt Onay Belgelerinin Geçerlilik Süreleri Uzatıldı
Olağanüstü hal ilan edilen illerde taşıt onay belgelerinin geçerlilik ...
Pendik'te Yardım Tırı Görevlisine Silahla Ateş Açan Şüpheli Tutuklandı
Pendik'te deprem yardımları yüklenen tırın görevlisini, yolu kapattığı ...
 
10 İlde Yaşanan Yıkımın 3 Nedenini İnşaat Mühendisleri Odası Açıkladı!!
Kahramanmaraş'taki temsilcilik binasının depremde zarar görmediği fotoğrafla ...
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Depremzedelerin Ücretiz Olarak Tahliyesini Gerçekleştirdi! Deprem Nedeni ile Kapalı Güzergah Kalmadı..
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, deprem bölgesinde bakanlığa bağlı tüm ...
Keçiören Belediyesinden Deprem Bölgesinde Şehir İçi Ulaşım Hizmeti
Keçiören Belediyesi tarafından deprem bölgesine gönderilen otobüsler şehir ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler srcKamyontürkiyetreylerkamyonumlkwsondakikadikkat