Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
27 Mayıs 2022 Cuma - 14:39

Mercedes-Benz Türk, Sağlık Bakım Tırı Uygulamasını Hayata Geçirdi

Mercedes-Benz Kamyon, özel olarak tasarladığı Sağlık Bakım Tırı uygulamasını hayata geçirdi. İlk olarak İstanbul’daki şoförlere hizmet veren araç; Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında yaklaşık 3 bin 500 kilometre yol yaparak Türkiye’nin farklı illerinde şoförlerin yanında olacak. Kamyon şoförlerine en iyi şekilde hizmet vermesi için hazırlanan Sağlık Bakım Tırı’nda 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 fizyoterapist ve 2 berber görev alıyor.

Mercedes-Benz Türk, Sağlık Bakım Tırı Uygulamasını Hayata Geçirdi

 

Şoförlerin konforu ve güvenliği kadar sağlığına ve bakımına da değer veren Mercedes-Benz Türk, hazırladığı Sağlık Bakım Tırı ile Türkiye'de daha önce yapılmamış bir uygulamayı hayata geçirdi. Özel olarak tasarlanan Sağlık Bakım Tırı'nda berber, doktor ve fizyoterapist şoförlere hizmet verecek. Sağlık Bakım Tırı ilk olarak 26 Mayıs 2022 tarihinde Bi Mola Reşadiye tesislerinde şoförlerle buluştu.

İstanbul’da düzenlenen etkinliğin ardından araç; Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında Türkiye’nin farklı illerindeki kamyon şoförleri ile buluşacak. Yaklaşık 3.500 km yol yapacak olan Mercedes-Benz Kamyon’un Sağlık Bakım Tırı, söz konusu dönemde Sakarya Yayla Dinlenme Tesisi, Manisa Abla’nın Yeri, Adana İpekyolu Dinlenme Tesisi ve Hendek Sarıoğlu Çetin Usta Tır Kamyon Parkı’nda kamyon şoförleri ile bir araya gelecek.

Kamyon şoförlerine en iyi şekilde hizmet vermesi için yenilenen Sağlık Bakım Tırı’ndaki 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 fizyoterapist ve 2 berber, gün boyu kamyon şoförlerine hizmet verecek. Şoförlerin ön muayenesini gerçekleştirecek iç hastalıkları uzmanı, gerekli gördüğü takdirde tedavi olmaları için onları sağlık kuruluşlarına yönlendirecek. Fizyoterapistin uzun yol şoförlerine araç içinde yapabilecekleri hareketleri ve doğru oturma pozisyonlarını anlatacağı etkinliklerde, Sağlık Bakım Tırı’ndaki 2 berber de şoförlerin saç ve sakal bakımlarını gerçekleştirecek.

Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Pazarlama İletişimi ve Müşteri Yönetimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de kamyon pazarının öncüsü olan şirketimiz, ürettiği araçlarda olduğu gibi düzenlediği etkinliklerde de şoförlerin sağlığı ve konforunu öncelikleri arasında hep üst sıralara yerleştiriyor. Tüm dünyada iş ve yaşam şekillerini kökten değiştiren Covid-19 pandemisi döneminde ara verdiğimiz şoför etkinliklerimize Sağlık Bakım Tırı ile geri dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kamyon şoförlerine en iyi hizmeti sunabilmek için yenilediğimiz aracımızda bulunan 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 fizyoterapist ve 2 berber ile sürücülere gün boyu hizmet vereceğiz. Yaşamlarının büyük bir bölümünü yollarda geçiren şoförlerimizin sağlık ve konforuna katkıda bulunmayı hedeflediğimiz bu hizmetimizde olduğu gibi, gelecekte de her zaman şoförlerimizin yanında olacağız.”

Araçlarını tasarlarken müşterilerinin beklentileri ile beraber şoförlerin de güvenliği ve konforunu odağına alan Mercedes-Benz Kamyon, düzenlediği saha etkinliklerinde de şoförlerin sağlığı ve konforuna öncelik veriyor. Şirket, bu doğrultuda düzenlediği Sağlık Bakım Tırı etkinliği ile her zaman olduğu gibi şoförlerin yanında yer almayı sürdürecek.

 
Karsan'ın Elektrikli Modelleri Busworld’de
 
Utikad Lojistik Sektörünün Nabzını Tutuyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karsan'ın Elektrikli Modelleri Busworld’de
Karsan, tüm elektrikli model ailesini otobüs fuarı Busworld Turkey 2022’de ...
Otokoç Otomotiv ve KoçDigital’den Geleceğin Otomotiv Teknolojilerine Ortak Yatırım
Türkiye’nin ileri analitik ve nesnelerin interneti odaklı teknoloji şirketi ...
Otokar Elektrikli Ürün Ailesini Busworld’de Sergiliyor
Otokar toplu taşımacılık için geliştirdiği 6 metrelik CENTRO ailesini ...
 
UND, İtalya-Türkiye Taşımacılık Konularını Ankara Büyükelçisi Giorgio Marrapodi ile Görüştü
UND heyeti, 23 Mayıs 2022 tarihinde İtalya Ankara Büyükelçisi Sayın Giorgio ...
IVECO BUS, BUSWORLD’de Sürdürülebilir Hareketlilik Çözümlerini Sergiliyor
Iveco Group markası ve yolcu taşımacılığında yenilikçi çözümleriyle sürdürülebilir ...
Anadolu Isuzu, Busworld Türkiye 2022 Fuarında Tam Elektrikli ve Alternatif Yakıtlı Modelleri ile Boy Gösterdi
Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, İstanbul’da düzenlenen ...
 
UTİKAD’ın Önerileri Gümrük Yönetmeliğinde
UTİKAD Heyeti lojistik gündeminde yer alan ve Ticaret Bakanlığı kapsamındaki ...
Tamer İlhan Tır Pazarı Araçları En Güncel Fiyatları ile Kamyonumpazar.com’da!
Kamyondan çekiciye, treylerden römorka aradığın en uygun fiyatlı araçlar ...
İlanların Arasında Kaybolmayın!!
Aradığın tüm marka ve modeldeki araçlar kamyonumpazar.com adresinde! İlanım ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyedikkatsondakikakamyonumtruckbus haberler Kamyonsrc