1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Haber
  4. Karayollarında Son Durum 18.08.2016

Karayollarında Son Durum 18.08.2016

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

  • | Kamyonum
BARTIN-CİDE YOLUNUN 51-84.KM.LERİ ARASINDA (ÇAKRAZ-KAPISUYU KÖYÜ ARASI) VE CİDE-DOĞANYURT-İNEBOLU YOLUNUN 0-69.KM.LERİ ARASINDA AŞIRI YAĞIŞLAR SONUCU MEYDANA GELEN HEYELAN VE SEL TAHRİBATI NEDENİYLE BU KESİMLERDE YOLLAR TRAFİĞE KAPALIDIR.

Mudanya Köprülü Kavşak Yapım çalışmaları nedeniyle, Bursa-Mudanya yolunun 31-32. km'leri arası yol ulaşıma kapatılmıştır.Bu kesimde trafik akışı kavşak dışında oluşturulan servis yolundan sağlanmakta; Mudanya-Bursa istikametinden gelen araçlar ise alternatif güzergahlardan ve Orhaneli kavşağından U dönüşü yaparak şehir merkezine yönlendirilerek trafik akışı sağlanmaktadır.

Haymana-Gölbaşı yolunun 0-32.km.leri arasında açık kazı metodu ile doğalgaz boru hattı geçirilmesi çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan (Topraklı-Çayırlı-Oyaca-Boyalık-Cingirli-Haymana) kontrollü olarak sağlanmaktadır.

İzmir-Turgutlu yolunun 4-6.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 01.08.2016-20.08.2016 tarihleri arasında araç geçişleri 18:00-08.00 saatleri arasında sol taşıma (Kemalpaşa Bornova) geliş yönü istikametinde, yol araç trafiğine kapatılacaktır.
Kuzey Marmara Otoyolunun Paşaköy-Mecidiye bağlantı yolu Mecidiye Kavşağı U73 Üst Geçit Köprüsü kenar ayak inşaatı çalışması nedeniyle Anadolu Otoyolunun 22.24.km.leri arasında kalan kesimde Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten sağlanmaktadır. (12.07-2016-10:00-09.11.2016-17:00)

Anadolu Otoyolu üzerinde bulunan Buğralar Köprüsünde üst yapı yenileme ve köprü onarım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.(18.07.2016-31.08.2016)

TEM Otoyolunun Mahmutbey Doğu Kavşağı-Çamlıca Gişeleri-Gümüşova Kesimi arasındaki köprü (üstgeçit, altgeçit) ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenileme çalışmaları nedeniyle her gün 08:00-20:00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şeritler trafiğe kapatılacaktır. (11.01.2016-31.08.2016)

Orhangazi-Yalova yolunun 18-19.km.leri arasındaki Cihatlı altı köprülü kavşak beton ayaklarının montaj çalışmaları nedeniyle trafik Orhangazi'den Bursa istikametine gidişe göre kapatılarak, ulaşım servis yolundan çift yönlü olarak sağlanmaktadır.

Yalova-İzmit yolunun 22-23.km.leri arasında Çiftlikköy Köprülü Kavşak çalışması nedeniyle ulaşım yan yollardan sağlanmaktadır.

TEM otoyolunun Metris Kavşağı-Levent 1.Kavşağı arasında önce (İstanbul-Ankara Yönü Güney Yol) Metris Kavşağı, sonra Levent Kavşağı-Metris Kavşağı arasında (İstanbul-Edirne yönü Kuzey Yol) üstyapı onarım yenileme çalışmalarına başlanmış olup,belirtilen tarihlerde hergün 22:00-06:00 saatleri arasında çalışmalara devam edilecektir.( 08.08.2016-09.09.2016)

Mudanya Köprülü Kavşak yapım çalışmaları nedeniyle Bursa-Mudanya yolunun 31-32.km.leri arası yol ulaşıma kapatılmıştır. Bu bölümde trafik akışı kavşak dışında oluşturulan servis yolundan sağlanmakta olup, Mudanya-Bursa istikametinden gelen araçlar alternatif güzergahlardan ve Orhaneli Kavşağından U dönüşü yaparak şehir merkezine yönlendirilerek trafik akışı sağlanmaktadır.

TAG Otoyolunun (Tarsus-Adana-Gaziantep )Bahçe Kavşağı-Gaziantep Osmaniye İl Sınırı yolunun 8-15.km.leri arasında bulunan Ayran, Kızlaç ve Aslanlı Tünellerinde kontrol sistemlerinin yenilenmesi çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

İzmit-Sakarya Yolunun 58.Km'sinde bulunan Akçakocabey Köprüsü giriş ve çıkışlarında yapılacak üst yapı çalışmaları nedeniyle yol, 23:00-06:30 saatleri arasında kapatılarak, trafik toplayıcı yollardan sağlanacaktır.

TEM Otoyolunun Sarıyer- Maslak istikametinden gelen yan yoldan,Edirne yönüne TEM katılımı kapatılacak,ulaşım; Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadyumu önünden geçen ve Kağıthane-Kemerburgaz-Edirne yönündeki TEM yan yolundan sağlanacaktır.(10.08.2016-08.09.2016)

Çankırı-Kalecik-Kırıkkale yolunun 19-22.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönünde ve muhtelif kesimlerde ulaşım tek şeritten ve (bazı kesimlerde sağ şerit, bazı kesimlerde sol şerit kapatılmaktadır.) kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kütahya-Eskişehir yolunda çeşitli işlerin yapım çalışmaları nedeniyle her gün 07:00-19:00 saatleri arasında bölünmüş yolun her iki yönünde muhtelif kesimlerinde yolun sağ şeritleri trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. (09.03.2016-31.12.2016)

Bursa Çevre Otoyolu Yalova Ayr.-Karacabey Köprülü Kavşağı 0-8.km.leri arasındaki kesimde,üstyapı iyileştirilmesi ve onarımı çalışmaları nedeniyle (Bursa Batı Kavşağı) Görükle-İzmir istikameti trafiğe kapatılacağından;Mudanya istikametinden İzmir istikametine seyreden araç sürücüleri, Görükle Ayrımından Görükle bağlantı yolunu kullanarak İzmir istikametine yönlendirilecektir.

Tirebolu-Eynesil yolunun 28.km.sindeki Eynesil Şehir Geçişinde (toplayıcı eski yol) Topallı Köprüleri Mevkiinde yapılacak köprü inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanmaktadır.

Tayakadın-Kemerburgaz yolunun 21- 35.km.leri (İhsaniye - Tayakadın) arasında 3.Havaalanı inşaatı kapsamında yol ulaşıma kapatılarak trafik İhsaniye-İstanbul Caddesi-Orman yolu-Mavigöl Caddesi-Yıldırım Beyazıt Caddesi-Kıbrıs Caddesi-Fatih Caddesi güzergahından sağlanmaktadır.

Mudurnu-Nallıhan yolunda üst yapı çalışmaları nedeniyle 100.Yıl geçişi ile Çiller Vadisi arası trafiğe kapatıldığından sürücülerin alternatif güzergah olarak Çiller vadisi-Ayr.- Göynük yolunu takip ederek 100. yıl ayrımına çıkmaları gerekmektedir.

Yusufeli-İspir yolunun 34-44.km.leri arasında yapım çalışmaları nedeniyle yol belirli aralıklarla trafiğe kapatılacağından, 09:30-10:00,12:00-13:00,15:00-15:30,17:30-18:00 ve 20:00-07:30 saatleri arasında açık bulunmaktadır.

Yusufeli-İspir yolunun 0-10.km.leri arasında yapılacak olan yol yapım çalışmaları nedeniyle 01.01.2016-31.12.2016 tarihleri 08:00-09:30-11:00-13:00-14:30-16:00-18:00 saatleri arasında yol belirli aralıklarla trafiğe kapatılacak,diğer saatlerde ise ulaşıma açık olacaktır.

Yusufeli-Sarıgöl yolunun 4-12.km.leri arasında devam eden yol yapımı çalışmaları nedeniyle belli aralıklarla yol trafiğe kapatılacağından,yolun kapalı kalacağı saatler şöyledir: 08.00-09:00,09:30-10:30,11:00-12.00,14:30-15:10,16:00-17:00,18:00-19:00
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz