Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
4 Mayıs 2023 Perşembe - 13:19

Isuzu’nun Yüzde 100 Elektrikli Otobüsü Citivolt, Avrupa Demo Turu İçin Yola Çıktı

Anadolu Isuzu’nun güncel pazar trendleri ile müşterilerinin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda Ar-Ge merkezinde geliştirdiği ve Avrupa kalite standartlarına uygun olarak ürettiği yüzde 100 elektrikli, sıfır emisyonlu otobüsü Citivolt, Avrupa demo turuna başladı.

Isuzu’nun Yüzde 100 Elektrikli Otobüsü Citivolt, Avrupa Demo Turu İçin Yola Çıktı

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu’nun yüzde 100 elektrikli aracı Citivolt, Nisan ayında Avrupa demo turu için yola çıktı. Isuzu Citivolt, Avrupa demo tur etkinlikleri kapsamında Nisan ve Kasım ayları arasında toplam 14 ülkedeki potansiyel kurumsal müşterileri ile buluşacak.

Anadolu Isuzu’nun, Avrupa Birliği ülkeleri başta olmak üzere toplu ulaşım alanındaki en yeni çevreci düzenlemelere ve belediyeler ve ulaşım operatörleri başta olmak üzere kurumsal müşterilerinin, güncel talep ve gereksinimlerine göre ürettiği yüzde 100 elektrikli, çevreci araçlar pazarda her geçen gün daha fazla beğeni topluyor. Anadolu Isuzu’nun elektrikli araç vizyonu doğrultusunda ürettiği sessiz ve çevreci otobüs ailesinin en yeni temsilcisi olan Citivolt, dünya pazarlarında giderek artan bir ilgi görüyor.  

Anadolu Isuzu, Citivolt’un Avrupa demo turu kapsamındaki duraklarında müşterilerine aracı ve üstün özelliklerini yakından tanıma fırsatı sunacak. Citivolt, demo tur süresince izleyeceği rota üzerindeki durakları olan kentlerde belediye ve toplu taşıma şirketlerine yakından tanıtılacak. Bu sayede ziyaret edilen müşteriler, yüzde 100 elektrikli Citivolt’un yüksek performanslı, sessiz ve çevreci motorunu, teknolojik özelliklerini, yol tutuşunu, güvenliğini ve konforunu yakından deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Anadolu Isuzu geniş ürün yelpazesi, etkin satış sonrası hizmetleri, geniş bayi ve servis ağı ile yurtdışı pazarlardaki iddiasını her geçen yıl artırıyor. Anadolu Isuzu 300 bin metrekarelik alana sahip üretim tesislerinde terzi işi imalat modeli ile midibüs, otobüs ve kamyon segmentlerinde üretim yapıyor. Anadolu Isuzu bugüne kadar yurt içinde olduğu gibi yurt dışı pazarlarda da önemli başarılar elde eden. 

Isuzu Citivolt, Avrupa demo turu kapsamında sıra ile Doğu Avrupa’da Romanya, Macaristan, Polonya, Bulgaristan, Litvanya, Sırbistan, Yunanistan, Batı Avrupa’da İspanya, Fransa, Portekiz, Belçika, Almanya, İsviçre, Avusturya, İtalya’da  dolaşacak ve 20 şehirde tanıtım aktiviteleri gerçekleştirecek. 

Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu konuyla ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi:  

“Anadolu Isuzu olarak ticari araçlar segmenti de dahil tüm otomotiv endüstrisinin son dönemde içinde olduğu kapsamlı dönüşümün aktörleri arasında yer alıyoruz. Sektörün geleceğini şekillendirecek olan trendleri sadece izlemekle kalmıyor, araştırma geliştirme aşamasından teslimata ve satış sonrası hizmetlere kadar tüm faaliyetlerimizde temel önceliğimiz olarak sürdürülebilirliği odağımıza alıyoruz. Bugünün ve yarının müşteri talep ve beklentilerine uygun olarak geliştirdiğimiz araçlarımızı dünyanın birçok ülkesine ihraç ediyoruz. Ar-Ge gücümüz, Çayırova’daki ‘akıllı fabrika’ özelliklerine sahip modern üretim tesislerimizde müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılayan araç üretme kabiliyetimiz bizim en büyük avantajlarımız arasında. Anadolu Isuzu olarak ürün yelpazemizi elektrikli araç vizyonumuz doğrultusunda ürettiğimiz yeni araçlarla geliştirmeye devam ediyoruz. Çevreci araçların üretiminde dünyada söz sahibiyiz. Yüzde 100 elektrikli Citivolt ve NovoCiti Volt otobüslerimizin yanı sıra ürün segmentimizi yüzde 100 biogaz uyumlu, CNG yakıtlı Kendo ile geliştirdik.

Isuzu CitiVOLT: Sürdürülebilir gelecek için ideal tam elektrikli ulaşım çözümü 

Anadolu Isuzu’nun ilk kez 2022 sonbaharında Hannover IAA Transportation fuarında tanıtımını yaptığı 12 metrelik Citivolt elektrikli otobüs modeli işletmecisine oldukça önemli avantajlar sunuyor. Tamamen elektrikli sürüş ve sıfır emisyon özelliklerine sahip olan ve modern hatlarıyla dikkatleri üzerine çeken CitiVolt modeli ulaşım ve taşımacılık sektörünün büyük ilgisini çekiyor. CitiVolt sahip olduğu yüksek teknoloji özellikleri, zengin donanımı ve sıfır emisyon avantajının yanı sıra alçak tabanlı platformu ve geniş kapıları sayesinde yolcularına tamamen engelsiz bir erişim olanağı sağlıyor. Yüksek performanslı elektrik motoru ile daha güçlü olan CitiVolt, ergonomik sürücü alanı ve kişiselleştirilebilir gösterge ekranı ile keyifli bir sürüş deneyimi sağlıyor. Sadece üç saatte hızlı şarj olabilen Citivolt serisi tek şarjda 480 km menzile sahip.

 
DFDS Lojistik Zirvesi’nde, Sektörün ve Dünya Ekonomisinin Röntgeni Çekildi
 
Maliyetler Döviz Kuru Artışını Geçti, İhracat Geriledi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mercedes-Benz Türk’ün Her Kızımız Bir Yıldız Programı Hız Kesmeden Devam Ediyor
Mercedes-Benz Türk ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin 19 yıldır sürdürdüğü ...
Ford Trucks, Stratejik Danimarka Hamlesiyle İskandinavya Pazarına Adım Attı
Tüm Avrupa’ya yayılma hedefiyle önemli pazarlarda arka arkaya açılışlar ...
Hidromek 28. Marble İzmir Fuarı’nda Mermer Sektörüyle Buluştu
Mermer sektörü ile 28’inci Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri ...
 
TürkTraktör’den Üretim ve İhracat Rekoru
Türkiye otomotiv sektörünün ilk üretici kuruluşu ve tarım mekanizasyonundaki ...
Scania Bayi Ağı, UCR Otomotiv ile Daha da Güçleniyor
Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye faaliyetlerini sürdüren Scania, ...
Mercedes-Benz Türk, 2023’ün İlk Çeyreğinde İhracatta Hız Kesmedi!
Daimler Truck’ın en önemli üretim merkezleri arasında yer alan Hoşdere ...
 
Mercedes-Benz Actros L Ailesi, Ses Yalıtım Özelliği ile Konforu Yeni Bir Boyuta Taşıyor
Mercedes-Benz Türk, Mercedes-Benz Actros L ürün ailesinde standart olarak ...
Karsan’dan Japonya’da Distribütörlük Anlaşması!
‘Mobilitenin Geleceğinde Bir Adım Önde’ olma vizyonu ile dünya markası ...
Mercedes-Benz Türk, İsrail’e Otobüsün Ardından Eğitim Hizmeti de İhraç Etti
İsrail pazarının ihtiyaçları doğrultusunda Mercedes-Benz Tourismo’yu yeniden ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförsrctürkiyetreylersondakikabuslkwnewskamyonum