Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
23 Aralık 2020 Çarşamba - 17:52

İbrahim Şeflek Filosunu 30 Adet Tırsan Treyler ile Güçlendirdi

Lojistik sektörünün kuruluşlarından Konya merkezli İbrahim Şeflek, üç jenerasyondur olduğu gibi araç yatırımında tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak, filosunu 30 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ treyler ile güçlendirdi.

İbrahim Şeflek Filosunu 30 Adet Tırsan Treyler ile Güçlendirdi


Uluslararası deneyimleri ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla müşterilerinin rekabet gücünü artırarak lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam eden güvenilir lider Tırsan, lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Tırsan'ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; İbrahim Şeflek Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şeflek ve Treyler Satış Yöneticisi Osman Keleş katılım gösterdi.
Tırsan ile Dededen Toruna Devam Eden 27 Yıllık Başarılı İş Birliği
Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şeflek, “1993 yılında dedem İbrahim Şeflek tarafından kurulan firmamızın, Tırsan ile 27 yıldır sürdürdüğü başarılı iş birliğini bugünde devam ettirmekteyiz. Üç jenerasyondur biz firma olarak kendimizi nasıl sürekli olarak geliştirip müşterilerimiz için en iyisini yapmayı hedeflediysek, Tırsan’da hedeflerimiz doğrultusunda bize en güvenilir ürünleri ve hizmetleri ile her zaman destek oldu. Firmamız, kurulduğunda en kaliteli ve yüksek teknolojili araçları Tırsan üretiyordu, aynı şekilde bugünde en kaliteli ve yüksek teknolojili araçları yine Tırsan üretiyor. Bundan dolayı treyler yatırımlarımızda tartışmasız ilk tercihimiz her zaman Tırsan. Tırsan araçları, dayanıklılığı, hafifliği ve esnekliği ile filomuza verimlilik ve hız kazandırıyor. Öte yandan sahip olduğu geniş satış sonrası hizmetleriyle de tüm operasyonel süreçlerimizde her zaman ve her koşulda yanımızda” dedi.
Firma faaliyetleri hakkında da bilgi veren Şeflek, “Müşterilerimize yurt içi tanker taşımacılığı, gıda taşımacılığı ve Avrupa ülkelerine eşya taşımacılığı hizmeti vermekteyiz. Bu noktada Tırsan, sahip olduğu geniş satış sonrası servislerinde uzman kadrosu ile vermiş olduğu çözüm odaklı ve kaliteli hizmetleriyle her koşulda yanımızda oldu. Tırsan ile sürdürdüğümüz başarılı iş birliğimizin sonraki jenerasyonlarda da devam edeceğine güvenimiz tam” ifadelerini kullandı.


Teslimat töreninde teslimatı yapılan Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ treylerler hakkında bilgi veren Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Osman Keleş, “Tırsan araçlarının sahip olduğu seviyeli çatı kaldırma sistemi ile müşterimiz, aracın içinde maksimum seviyede yük taşıyabilecektir. Ayrıca treylerler Gümrük Mevzuatı kurallarına tam uyumu sayesinde, uluslararası yük taşımacılığı gerçekleştiren müşterimiz için doğru çözümdür” dedi.


Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ Özellikleri
Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, patentli K-Fix sistemi sayesinde, yüklerin en güvenli şekilde taşınmasını sağlıyor. Televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 adet yük bağlama noktası sayesinde, 500’den fazla yükleme kombinasyonu sunan Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus’ın üst yapısı ve perdeleri güçlendirilmiş yapısıyla Code XL standardında, Yük Emniyeti Sertifikasına sahiptir.
Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, sahip olduğu seviyeli çatı kaldırma sistemi sayesinde; 2.750, 2.850 ve 2.950 mm iç net opsiyonları ile maksimum yükleme imkânı sunuyor ve yükleme esnasında 500 mm ekstra kaldırma özelliği ile operasyonel hız ve verimlilik avantajı sağlıyor. Ayrıca, 7,200 kg forklift aks yüküne dayanımlı taban özelliği ile Tenteli Perdeli Maxima Plus, şasi ve çelik aksamlarının çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde ürünleri 10 yıl pas yürümezlik garantisi altına alıyor.

 
Arınak Lojistik Yıl Sonu İtibarı ile Artan Azerbaycan Nakliye Taleplerine Olumlu Dönüş Sağlıyor
 
2021 Yılı UBAK Belge Ücretlerini Ödeyemeyen Firmalara Ek Süre Tanındı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alışan Lojistik Filosunu Mercedes Benz ile Genişletti
1985 yılından bu yana başta Hızlı Tüketim Malları (FMCG) ve Kimyevi Maddeler ...
8 Adet S-WAY Çekici Ata Petrol İnşaat İçin Çalışacak
IVECO’nun 2020 yılında satış faaliyetine başlayan Trabzon yetkili satıcısı ...
20 Adet Karsan Elektrikli Araç Romanya Yollarında Hizmet Verecek
Yüzde 100 elektrikli araçlarıyla Avrupa’nın çevreci tercihi olan yerli ...
 
15 Adet Schmitz Kayar Perdeli Treyler ALC Lojistik İçin Çalışacak
Sektörün önde gelen etkin firmalarından olan ALC Lojistik taşımacılık ...
Köner Nakliyat 19 Adet S-Way Satın Aldı
IVECO’nun İstanbul yetkili satıcılarından IVECO Otomotiv satışını gerçekleştirdiği ...
Özerkan Lojistik Filosunu 10 Adet Volvo Trucks ile Genişletti
2003 yılından beri Avrupa ve Ortadoğu’ya, hassas yük taşımacılığı alanında ...
 
3 Adet S-WAY Çekici Fırat Uluslararası Taşımacılık'a Teslim Edildi
IVECO’nun İstanbul yetkili satıcılarından IVECO Otomotiv satışını gerçekleştirdiği ...
Egelim Lojistik Filosunu 20 Adet MAN TG3 Çekici ile Güçlendirdi
Taşıma, depolama ve liman sektörlerindeki kaliteli hizmet anlayışıyla ...
Oğuzlar Kömür Nakliyat’a 55 Adet Renault Trucks Çekici
Oğuzlar Kömür Nakliyat, kömür taşımaları için 55 adet Renault Trucks T460 ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförfahrersrcsondakikatrucktreylerKamyon haberler news