Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
25 Kasım 2011 Cuma - 10:33

Yeni Trekking, Comvex Fuarında

Yeni Fiat Fiorino Trekking, 24 Kasım’da kapılarını açan İstanbul Comvex Ticari Araçlar Fuarı ile Türkiye’de ilk kez görücüye çıktı. Fiat Marka Direktörü Okan Baş, Yeni Trekking’in Fiorino’nun en üst versiyonu alduğunu belirterek, “Yeni Fiat Fiorino Trekking’in en önemli özelliği ise zorlu ve kaygan zeminlerde çekişi artırırken ön tekerlekleri arasında güç dağılımını gerçekleştiren yenilikçi çekiş kontrol sistemi “Traction Plus” ile donatılması oluşturuyor. Böylece Fiorino Ailesi’nin en çekici tasarımına sahip olan Yeni Trekking versiyonu her türlü zorlu yol ve hava şartlarında güvenli sürüş imkanı sağlıyor” dedi.

Yeni Trekking, Comvex  Fuarında

Fiat Fiorino Ailesi’nin en yakışıklı üyesi Yeni Trekking, Comvex İstanbul Fuarı ile birlikte Türkiye yollarına çıktı

 

 

Hafif ticari araç sınıfında iddialı olan Fiat Fiorino’nun zorlu yol koşullarına meydan okuyan “Yeni Trekking” versiyonu, Comvex İstanbul Fuarı ile birlikte 75 HP ve 95 HP 1.3 Multijet olmak üzere iki farklı dizel motor seçeneğiyle 35.750 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye pazarına sunuldu.

 

Kasım 2007 yılında piyasaya sunulduğundan beri 91 bin adeti aşan satış rakamına ulaşan Fiat Fiorino’nun Yeni Trekking versiyonu, 24-27 Kasım tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Comvex Ticari Araçlar Fuarı ile Türkiye’de ilk kez görücüye çıkıyor. Hafif ticari araç sınıfında rakipsiz olan Fiat Fiorino’nun zorlu yol koşullarına meydan okuyan “Yeni Trekking” versiyonu, Comvex İstanbul Fuarı ile birlikte 75 HP ve 95 HP 1.3 Multijet olmak üzere iki farklı dizel motor seçeneğiyle 35.750 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye pazarına sunuluyor.

 

Dış tasarımı, fonksiyonelliği ve performansıyla öne çıkan Yeni Fiat Fiorino Trekking’te koyu renk zeminli  farlar, estetik yan çıtalar, yenilenen tampon tasarımı ve karartılmış yeni 15 inç alaşımlı jantlar yeni Trekking’i çok daha yakışıklı kılıyor. Fiat Fiorino Ailesi’nin en yakışıklı versiyonu olan Yeni Trekking’in iç mekanında ise  farklı koltuk kombinasyonları, yolculara sıra dışı, geniş ve esnek bir kullanım alanı sunmayı başarıyor. Bu sayede aracın bagaj kapasitesi 330 litreden sınıfında en iyi değer olan 2.500 litreye kadar çıkabiliyor.

 

Okan Baş: Fiat Fiorino Ailesi’nin en çekici üyesi

Fiat Marka Direktörü Okan Baş, Yeni Trekking’in Fiorino’nun en üst versiyonu alduğunu belirterek, “Yeni Fiat Fiorino Trekking’in en önemli özelliği ise zorlu ve kaygan zeminlerde çekişi artırırken ön tekerlekleri arasında güç dağılımını gerçekleştiren yenilikçi çekiş kontrol sistemi “Traction Plus” ile donatılması oluşturuyor. Böylece Fiorino Ailesi’nin en çekici tasarımına sahip olan Yeni  Trekking versiyonu her türlü zorlu yol ve hava şartlarında güvenli sürüş imkanı sağlıyor” dedi.

 

“Traction Plus” sisitemi sayesinde zorlu koşularda engel tanımadan ilerliyor

Güvenliğin ön planda tutulduğu Yeni Fiat Fiorino Trekking’te ABS ile birlikte ESP standart olarak sunuluyor. Yeni Fiat Fiorino Trekking’in en önemli özelliği ise zorlu ve kaygan zeminlerde çekişi artırırken ön tekerlekleri arasında güç dağılımını gerçekleştiren yenilikçi çekiş kontrol sistemi “Traction Plus” ile donatılması oluşturuyor. “Traction Plus” sistemi, ESP ile donatılmış otomobillerde mevcut geliştirilmiş donanımı kullanır ancak ESP’nin basit bir uzantısı olmanın ötesindedir.  Fren sistemini kontrol ve idarede kullanılan özel algoritmalar sayesinde kontrol ünitesi elektronik olarak, kendinden kilitli elektromekanik diferansiyelin davranışını simüle eder. Yazılım konusunda yapılan iyileştirmeler ve kuvvetin normal (hidrolik) frenleme devresi aracılığıyla uygulanması, sistemin hareketini geleneksel sistemlere göre daha ilerici kılar. Ancak performans kolayca karşılaştırılabilirken sistemin ağırlığı da çok daha azdır.  Yeni Fiat Fiorino Trekking’de kullanılan “Traction Plus” sistemi gösterge paneli üzerindeki bir düğme aracılığıyla çalıştırılır ve 30 km/s’e kadar hızlarda işlev gösterebilir.

 

Sistem, herhangi bir çekiş tekerleğinin düşük veya sıfır derece kavramaya sahip olduğu koşullarda kontrol ünitesi kaymayı tespit eder ve hidrolik devreye, kayan tekerleğe fren uygulaması talimatını vererek çekişi, daha iyi kavrama yapan yüzeydeki tekerleğe yönlendirir. Böylece doğrusal dengenin ve kontrolün devam ettirilmesi sağlanır ve en bozuk ve kaygan yollarda dahi mümkün olan en iyi çekiş garantiye alınır.

 

 
TIRSAN Comvex 2011’de
 
Ford, COMVEX Fuarı’nda 7 yeni aracını sergiliyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TIRSAN Comvex 2011’de
TIRSAN Treyler A.Ş., bünyesinde bulundurduğu Tırsan, Kässbohrer, Talson ...
IVECO ISTANBUL COMVEX FUARINDA
COMVEX fuarına 800m2 lik standı ile katılan Iveco ağır vasıta segmentinde ...
Otomotivciler Rekor Bekliyor
Bursa'da konuşan Otomotiv Sanayii Derneği (Osd) Genel Sekreteri Prof.Dr.Ercan ...
 
Goodyear Tüketicileri Bilgilendiriyor
Goodyear, Türkiye’de trafik kazalarını önleme ve güvenli sürüş için ...
MİRAP’ın tercihi yine MAN oldu
Yurtiçi ve yurtdışı nakliye alanında hizmet veren sektörün saygın ...
TURA TURİZM’İN BİR MİLYONUNCU YOLCUSUNA ÖDÜL
Denizcilik ve kruvaziyer alanında her zaman kalitesiyle kendisinden ...
 
TPAO - SHELL ORTAKLIĞI
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile Shell, Antalya açıklarında ...
ONLINE SÜRÜCÜ KAYIT SİSTEMİ
UND ve TOBB işbirliği ile geliştirilen “Türkiye Online Sürücü Kayıt Sistemi” ...
UPS 35 YENİ PAZARDA
İstanbul, 23 Kasım 2011 – UPS (NYSE:UPS) resmi mobil web sitesi m.ups.com'u ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newsdikkatsondakikafahrerşoförkamyoncusrctreylertruck