Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
25 Kasım 2011 Cuma - 10:32

TIRSAN Comvex 2011’de

TIRSAN Treyler A.Ş., bünyesinde bulundurduğu Tırsan, Kässbohrer, Talson ve Hendricks gibi 4 uluslararası treyler markası ve distribütörlüğünü yaptığı DAF çekicileri ile 35.yılına girmenin mutluluğunu kutluyor. Avrupa’nın en geniş treyler ürün gamına sahip olan TIRSAN, Tırsan Ar-Ge Merkezinin geliştirdiği yeni treylerleri ve DAF araçları ile Comvex 2011 fuarında TIRSAN Treyler A.Ş., bünyesinde bulundurduğu Tırsan, Kässbohrer, Talson ve Hendricks gibi 4 uluslararası treyler markası ve distribütörlüğünü yaptığı DAF çekicileri ile 35.yılına girmenin mutluluğunu kutluyor. Avrupa’nın en geniş treyler ürün gamına sahip olan TIRSAN, Tırsan Ar-Ge Merkezinin geliştirdiği yeni treylerleri ve DAF araçları ile Comvex 2011 fuarında

TIRSAN Comvex 2011’de 35.yılını Kutluyor

Türkiye’nin lider treyler üreticisi TIRSAN, COMVEX 2011 Fuarı’nda tüm taşımacılık sektörü ve müşterileri ile buluşuyor.

 

 

TIRSAN standında sergilenen treylerler;

Tırsan DAMPER

Segmentinde standartları yükselten araç Tırsan DAMPER, opsiyonel olarak sunulan pek çok özelliği müşterilerine standart olarak sunmakta ve yüksek donanımı ile rekabette fark yaratmaktadır. Tırsan DAMPER, SmartBoard ve TiltAlert gibi özellikleri ile teknolojiyi çalışma koşullarını kolaylaştırmak, zamandan kazanmak ve maliyetleri düşürmek amacıyla sunmaktadır. Kalite ve dayanıklılığı kullanıcıları tarafından onaylanmış olan Tırsan DAMPER; asfalt dökümünden şantiyelere, hafriyat alanlarından maden ocaklarına kadar pek çok farklı sektörde Tırsan güvencesiyle kullanılmaktadır.

 

Tırsan DAMPER Şasi

Hafifliği ve kaliteyi bünyesinde barındıran son teknoloji ürünü Tırsan Damper Şasiler her türlü üstyapıya uygunluğu ile geniş kullanıcı grubuna hitap etmektedir. Performansı arttıran şasi tasarımı, uzun kullanım ömrü, düşük bakım maliyeti ve yüksek ikinci el değeri nedeniyle tercih edilmektedir. Yüksek mukavemetli ST52 platformu, araç üzerinde devrilme mili, 5 kademeli hidrolik silindir, yağ tankı ve hidrolik ünite grubu monte olarak müşterilere sunulmaktadır. 3x9 ton kapasiteli BPW dingillere ve kalkar tampona sahiptir.

 

Tırsan Frigo

Yüksek basınçlı ve ısıtmalı pres ile rijit poliüretan ve GRP levhaları yapıştırarak yüksek dayanıklılıkta sandviç paneller üreterek oluşturulan Tırsan Frigo’lar maksimum ısı izolasyonuna ve dayanıklılığa sahiptir. Panel tabanı EN 283 normuna göre forklift yükü taşıyabilecek şekilde tasarlanmıştır. Yan paneller iç darbelere karşı koruma amaçlı, panel orta kısmında 140mm yükseklikte alüminyum şerit plaka ile takviyelendirilmiştir. Tırsan Frigo’lar, gıda maddelerinin uluslararası taşımacılığıyla ilgili ECE regülasyonuna uygun olan ATP-C sertifikası (FRC veya IR)’na sahiptir.

 

Kässbohrer Açık Kasa Semi-Treyler

Kässbohrer Açık Kasa semi-treyler ekonomik olmak, daha fazla yüklemek ve daha az yakıt tüketmek üzere tasarlanmıştır. Uzun süreli araştırma ve geliştirme çalışmaları sonunda üretilen özel şasi teknolojisi ile Kässbohrer  Açık Kasa, daha yüksek dirence ve daha düşük boş ağırlığa sahiptir. Açık kasa semi-treylerler ihtiyaca göre platform tipte, saç kapaklı yada alüminyum kapaklı olarak üretilebilmektedir.

 

Tırsan Kamyon Römork

Esnek taşıma çözümleri sunan Tırsan Kamyon Römork, tenteli/perdeli, kutu tipi ve açık kasa olmak üzere üç farklı tipi ile farklı yükleme çözümleri sunabilmektedir. Kazanılan ekstra hacim ile yükleme avantajı yaratmakta, zaman ve yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Tırsan kalite ve güvencesiyle üretilen kamyon römorklar 3 tam gün gibi rekor teslim süresi nedeniyle de tercih edilmektedirler.

 

Tırsan Konteynır Taşıyıcı

Konteynır taşımacılığında yeni nesil çözümler sunan Tırsan Konteynır Taşıyıcı ile konteynır taşımacılığı daha kolay, konforlu ve daha güvenli yapılmaktadır. Yeni Tırsan Konteyner Taşıyıcı ile uzayan arka tampon ve ön konsol sayesinde 5 farklı tipte konteynerı taşıyabilmek mümkün olmaktadır. Bunlar; 1x40 Ft., 1X30 Ft., 1X20 Ft. Ortada / 2X20 Ft., 1X45 Ft. (opsiyon)’dur. Tırsan Konteynır Taşıyıcı, sac kapamalı 4.900 kg ve sac kapamasız 4.600 kg ağırlığa sahiptir.

 

 

Kässbohrer  Semi-Treyler Tanker

 Asırlık Kässbohrer mühendislik tecrübesi ve Tırsan kalitesi ile üretilen Kässbohrer semi-treyler tankerler uluslararası standartlarda akaryakıt taşımacılığı yapma ayrıcalığını sunmaktadır. ADR’li özel alaşım alüminyum malzemeden kaynaklı konstrüksiyon Kässbohrer tanker silindirik kesittir. 5.400 kg boş ağırlığı ile yüksek taşıma kapasitesi, zaman ve yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Kässbohrer semi-treyler tankerler ADR’ye uygunluk şartı olan R111 Devrilme Mevzuatına uygundur.

 

Kässbohrer Silindirik Kamyon Üstü Tanker

Yüksek güvenlik standartlarına sahip olan Kässbohrer Silindirik Kamyon Üstü Tankerler 3.000 kg. boş ağırlığı ve 26.000 lt. net taşıma kapasitesi ile alttan ve üstten doluma uygun olarak üretilmektedirler. ADR’li Kässbohrer Silindirik Kamyon Üstü Tankerler ECE R 105 ve ECE R 111 mevzuatlarına tam uyumludur. ECE R 105 regülasyonu tehlikeli madde taşıyan araçların özellikle elektrik, fren, mekanik bağlantı ve tasarımda kullanılan ürünlerin yanmaya karşı dirençleri gibi yapısal niteliklerini tarif etmektedir. ECE R 111 ise tankerlerin devrilmeye karşı olan stabilite şartlarını açıklamaktadır.

 

Tırsan Tenteli/Perdeli Semi-Treyler

Tırsan Tenteli/Perdeli grubu Maksima, Mega Şasili Maksima, Mega ve Jumbo modelleri ile geniş ürün çeşitliliğine sahiptir. Hırsızlığa karşı korumalı branda, çift kat yükleme imkanı sunan opsiyonel çift kat donanımı ve gemi emniyet (Ro-Ro) halkaları sunulan opsiyonlardan sadece birkaçıdır.

İki yeni önemli opsiyon;

o      K-Fix: Yükün emniyetli şekilde taşınabilmesi için çok noktadan bağlantı yapmaya olanak sağlayan ve demonte edilebilen bağlantı sistemi

o      Hidrolik Çatı Kaldırma Sistemi: Hidrolik çatı kaldırma sistemi sayesinde farklı iç net opsiyonları ile hızlı yükleme ve boşaltma kolaylığı elde edilebilmektedir.  

 

Talson Kutu Tipi Semi-Treyler

Talson semi-treylerler, patentli Talstep®, Taldrive® ve Talfix® sistemleri ile kutu tipi taşımacılık alanında ayrıcalıklı çözümler sunmaktadır. Talson’un özel sistemleri hava kargo taşımacılığı, dağıtım, tekstil taşımacılığı ve çift katlı taşımacılık için üretilen multifonksiyonel araçlar olarak tasarlanmaktadır. Düşük boş ağırlığı sayesinde, daha fazla yükleme imkanı ve yüksüz seyir durumunda yakıt tasarrufu sağlamaktadırlar. Özel kapı kilit sistemleri ile değerli eşyaların taşınması daha güvenli hale getirilebildiği gibi, telematics ve immobiliser gibi sistemlerle araçların hareketi uzaktan kontrol edilerek yönetilebilmektedir. Talson treylerler uzun kullanım ömrü ile tercih edilen kutu tipi araçlardır.   

DAF Çekiciler Tırsan Standının Yıldızları

DAF XF105.460

DAF’ın en prestijli aracı olan DAF XF105 serisi konfor ve performansın birlikte sunulduğu bir araçtır. İşletmecisine; düşük işletme maliyeti ve kilometre başına en yüksek geliri sağlayan ve sürücüsüne; en yüksek konfor özelliklerini sunan  XF105 araçları, sahip olduğu üstün güvenlik özellikleri ile de rakipsizdir. Kullanım süresince kazandırdığı gibi, yüksek ikinci el değeri sayesinde satıldığı zaman da yatırımcısına kazandırır.

12,9lt’lik Paccar MX motoru ile uyum içinde çalışan aktarma organları sayesinde en yüksek performansı en düşük yakıt sarfiyatı ile sağlar. 2000-2500 Nm arası yüksek torku 1000-1410 devirler arasında çıkarmaktadır. SMART enjeksiyon sistemi ve DAF SCR teknolojisi sayesinde MX motor, Euro5 ve EEV egzoz gazı emisyon standartlarını karşılamaktadır.

 

DAF CF85.410

Sınıfının en iyi sürüş, yol tutuş, güvenlik ve dayanıklılık özelliklerine sahip olan DAF CF85 serisi, her işe uygun verimli araçlardır. Her türlü zorlu yada uzun yol koşullarında tercih edilen araçlar, çekici ve kamyon yapılı kullanımına uygundurlar. XF105’te olduğu gibi 12,9lt’lik Paccar MX motorla donatılmış olan CF85 serisi düşük yakıt tüketimini garanti eder. CF85 araçları, 2011 EEC egzoz emisyon regülasyonlarını tamamıyla karşılayan SCR ve EEV egzoz emisyon azaltım sistemlerine sahiptir. Kullanılan ZF 12&16 vites seçenekli AS-Tronik şanzıman seçenekleri ile sunulmaktadır. 

 

DAF CF85.410 Euro5 8X2 Kamyon

ADR’ye tam uyumlu DAF CF85.410 8X2 aracı 27 m3’lük hacimli akaryakıt tankeri olarak kullanılmaktadır. 2000 Nm’lik yüksek torku 1000-1410 devirler arasında çıkartan ve kullanılan 16 vitesli yeni tip manuel şanzımanı ile birlikte minimum yakıt sarfiyatı avantajını sunan Euro5 normlarının üstünde egzos emisyonunu sağlayan EEV teknolojisiyle donatılmıştır. Önde bulunan her iki dingil 7.500 kg’lık, arka çekiş dingili 12.000 kg’lık ve arka ilave dingil 7.800 kg’lık yük taşıma kapasitesine sahiptir. DAF CF85.410 8X2 araçları her türlü yüksek tonajlı yükün taşınmasına olanak veren şasi yapısıyla dizayn edilmiştir.    

 

DAF CF85.360 Euro5 6X2 Kamyon

DAF CF85.360 Euro5 6X2 kamyonları DAF’ın kalite ve dayanıklılığını yüksek çekiş gücü gerektiren işlerde kullanma ayrıcalığı sunmaktadır. Üzerinde Putzmeister M38-4 tipi beton pompası bulunan DAF CF85.360 Euro5 6X2 aracı inşaat şantiyeleri yada hafriyat alanları gibi her türlü bozuk yol şartlarında, yüksek çekiş gücü gerektiren tüm taşımacılık koşullarında güvenle kullanılmaktadır.

CF85.360, 1775 Nm’lik yüksek torku 1000-1410 devirler arasında çıkartmaktadır.  Minimum yakıt sarfiyatı sağlayan Euro5 normlarının üstünde egzos emisyonunu sağlayan EEV teknolojisine sahiptir.

 

 

 

 

 

 

 
IVECO ISTANBUL COMVEX FUARINDA
 
Yeni Trekking, Comvex Fuarında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
IVECO ISTANBUL COMVEX FUARINDA
COMVEX fuarına 800m2 lik standı ile katılan Iveco ağır vasıta segmentinde ...
Otomotivciler Rekor Bekliyor
Bursa'da konuşan Otomotiv Sanayii Derneği (Osd) Genel Sekreteri Prof.Dr.Ercan ...
Goodyear Tüketicileri Bilgilendiriyor
Goodyear, Türkiye’de trafik kazalarını önleme ve güvenli sürüş için ...
 
MİRAP’ın tercihi yine MAN oldu
Yurtiçi ve yurtdışı nakliye alanında hizmet veren sektörün saygın ...
TURA TURİZM’İN BİR MİLYONUNCU YOLCUSUNA ÖDÜL
Denizcilik ve kruvaziyer alanında her zaman kalitesiyle kendisinden ...
TPAO - SHELL ORTAKLIĞI
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile Shell, Antalya açıklarında ...
 
ONLINE SÜRÜCÜ KAYIT SİSTEMİ
UND ve TOBB işbirliği ile geliştirilen “Türkiye Online Sürücü Kayıt Sistemi” ...
UPS 35 YENİ PAZARDA
İstanbul, 23 Kasım 2011 – UPS (NYSE:UPS) resmi mobil web sitesi m.ups.com'u ...
Bursalı Yeni Combo banttan indi
Opel'in hafif ticari aracı Combo, 22 Kasım'da Bursa Tofaş Tesisleri'nde ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
busnewsKamyontürkiyekamyoncusrcfahrerdikkatsondakika